• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انیمه کلاب سمپادیا

فعلا زدم تو کار ریواچ Sakamoto days

• لایک
امتیازات: Sui
جادوگر خاموش...جوجوتسو کایزن سگ های ولگرد بانگو جادوگر خاموش... می‌خوام شرورترین زنی بشم که تو تاریخ ثبت میشه ...جاسوس در خانواده ...شیطان پاره وقت ...دوست دختر اجاره ای ...خاطرات یک داروساز ...دفتر مرگ ...خواهر کوچیکه تنبل من اوماروچان ...توماروچان دختره ...میتونم آخرین درخواستمو بکنم ...زندگی به عنوان یک خوره کتاب ...آلیا به زبون خودش احساستشو مخفی می‌کنه ....زندگی به عنوان یک سیاهی لشکر در بازی اوتومه ...زندگی بعدیم در نقش منفی(یا به عنوان یک شرور)...میشه پانکراستو بخورم ...ستاره من ...کونوسوبا ...به مدرسه شیاطین خوش اومدی ایروماکون...فریرن ...زندگی فاجعه بار سایکی کوسا ...بیبی ددیز ...کیل می بیبی ...آقای یخی و همکار خونسردش...سفید برفی با موهای قرمز ... کلاس آدمکشی ...تاریخ یک بیکار ...خیلی سخته منو عشق خودت صدا کنی؟ شیوه یک مرد خانه دار ...فرشته همسایه بغلی لوسم می‌کنه ...دختر جادویی و معاون شیاطین دوست بودند ...فرشته احمق با شیطان می‌رقصد عموی ایسکایی(از دنیای دیگر)...قمارباز ...هوریمیا ...کمدی رمانتیک نوجوانی من عشق جنگه ...دان دا دان ...خواب خوش در قلعه ارباب شیاطین ...خوناشام ماه آبی ...ماری و گل جادویی ...پونیو و اینجور سینمایی های معروف مث شهراشباح هم دیدم و خیلی چیزا که فراموش کردم یا اسمشون یادم رفته
ولی خب همشون رو پیشنهاد نمیکنم یه سری ها بی‌مزه بود

حالا انیمه کمدی رمانتیک معرفی کنین
فکر کنم تنها انیمه رمانتیک و کمدی ای که دیدم هوریمیا بوده
قشنگه
من آخرین قسمتشو که دیدم اسراییل حمله کرد دیگه کلا وقت نکردم ادامش بدم😂😂
فصل دوم امسال میاد فکر کنم هفته دوم یا سوم

سینمایی معرفی کنید لطفا، ترجیحا دراماتیک باشه

Back
بالا