• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انیمه کلاب سمپادیا

بچه ها کسی سایتی جایی می شناسه بشه توش انیمه با دوبله انگلیسی پیدا کرد؟

سلام
اگر Takopi’s Original Sin رو دیدین:
کسی میتونه قسمت آخرش رو توضیح بده که تاکوپی دقیقا چیکار کرد?

انیمه های کمی دیدم اما خوش شانس بودم که شاهکار واقع شدن
Terror in resonance کلا ۱۱ قسمته و اگه مایلید ببینید به چی میشه گفت یه داستان قوی، امتحانش کنید:)
Death parade باعث میشه جور دیگه ای به زندگی نگاه کنید. اگه افسردگی رو هم تجربه میکنید، میتونه کمک کننده باشه
پی نوشت: به قدری دوستشون دارم که حس میکنم توصیف بیشتر راجع بهشون، در خور شانشون نیست
فقط احتیاج به یه بیننده ی خوب دارن تا ارزششون دیده بشه:)

انیمه مشابه دث نوت دارین معرفی کنید لطفا

Shadoe House
داستانش درباره یه عمارت پر از سایه ست که هر سایه یه خدمتکار داره و سایه اینجا همراه اون چهره خدمتکار زندگی میکنن و خدمتکارها باید از سایه ها اطاعت کنن و عمارت رو تمیز میکنن
در کل انیمه اش داستان جالبی داره دو فصل داره و در مجموع25قسمت

سلام
اگر Takopi’s Original Sin رو دیدین:
کسی میتونه قسمت آخرش رو توضیح بده که تاکوپی دقیقا چیکار کرد?

سلام خب به خاطر اتفاقی که توی قسمت دو افتاد، دوربینِ تاکوپی دیگه کار نمی‌کرد. بعد تاکوپی یادش افتاد که در اصل اومده بوده تا شیزوکا رو بکشه تا مارینا ناراحت نباشه. بعد، شیزوکا وقتی از دیدنِ پدرش میاد و تاکوپی رو با سنگ می‌زنه، حرفاشم می‌زنه.
تصور می‌کنم اینجا تاکوپی بعد از اون همه فاجعه‌ای که درست کرد، و خاطراتش هم که برگشتن، تصمیم گرفت به بهای فدا کردن خودش، برای آخرین بار از دوربینه استفاده کنه تا برگرده به زمانی که تازه داشت با شیزوکا آشنا می‌شد (همون عکسه). اینطوری خودش رو از زندگی شیزوکا و مارینا حذف کرد؛ واسه همینم نه شیزوکا خودکشی کرد (با روبان) نه مارینا کشته شد. مشکلات‌شون که حل نشدن چون حل شدن‌شون مستلزم تغییرات بزرگی بود که تاکوپی نمی‌تونست از پس‌شون بربیاد. نمی‌تونست پدر و مادرهاشون رو تفهیم کنه که باید مراقب بچه‌هاشون باشن. اون خشونت‌ها همه در نتیجهٔ تنهایی زیاد بچه‌ها و نادیده گرفتنه شدن‌شون اتفاق افتاده بود؛ به خاطر همینم آزوما به نوعی تونست نجات پیدا کنه. چون تو لحظهٔ آخر، داداشش اومد پیشش و نذاشت بیشتر از این پیش بره.
و اینکه چون تو ابعادی از زمان تاکوپی با یکی دو نسخه از هر کدوم از شخصیت‌ها خاطره‌ای ساخته بود، احتمالاً رفته بود تو ناخودآگاه بچه‌ها (یا حالا نمی‌دونم، یه چیزی شبیه به دژاوو شاید؟) به خاطر همینم بود که بچه‌ها اون مداد رو می‌شناختن یا شکل تاکوپی رو روی دفتر می‌شناختن. همین اشتراکِ کوچولو اجازه داد یکم نرم‌تر بشن نسبت به همدیگه؛ وگرنه که همچنان ضمنِ نبودنِ تاکوپی، مارینا می‌خواست شیزوکا رو با مداد کور کنه ر: مشکلات ۳ تا بچه هیچ‌کدوم هیچ‌وقت حل نشدن؛ فقط دیگه این بار ظاهر ماجرا اون‌قدر وحشتناک نبود.

انیمه های کمی دیدم اما خوش شانس بودم که شاهکار واقع شدن
Terror in resonance کلا ۱۱ قسمته و اگه مایلید ببینید به چی میشه گفت یه داستان قوی، امتحانش کنید:)
Death parade باعث میشه جور دیگه ای به زندگی نگاه کنید. اگه افسردگی رو هم تجربه میکنید، میتونه کمک کننده باشه
پی نوشت: به قدری دوستشون دارم که حس میکنم توصیف بیشتر راجع بهشون، در خور شانشون نیست
فقط احتیاج به یه بیننده ی خوب دارن تا ارزششون دیده بشه:)
دومی رو هنوز ندیدم راستش ولی واقعاً دربارهٔ ترور طنین‌انداز موافقم! خیلی آندرریتده این انیمه و خلاصه‌شم زیاد جذاب نیست، برای همین وقتی به کسی توصیه می‌کنم تا ببینه، میره سراغ گزینه‌های دیگه؛ ولی واقعاً داستان کامل و بسیار قشنگیه. موسیقیش هم بی‌نظیره!

original sinش به نظرتون چی بود?
یادمه تو قسمت‌های اول تاکوپی یه چیزی درباره مهم‌ترین قانون یک خوشحالستانی به شیزوکا گفت ولی یادم نمیاد این دیالوگ چی بود. بعد از اتفاقی که برای مارینا افتاد برگشت سیاه‌شون تا با اون ساعت بزرگه زمان رو برگردونه عقب تا شیزوکا رو بکشه، و اونجا مامانه بهش گفت تو گناه کردی و به خاطر همین مجازاتت اینه که حافظه‌ت پاک بشه.
من دیالوگا رو دقیقاً یادم نمیاد؛ برای همین نمی‌دونم. ولی توی آی‌نقد نظر منتقده این بوده؛
گناه نخستین تاکوپی چیست؟
گناه نخستین نیز مفهومی در مسیحیت است که بر این باور است که انسان ذاتاً گناهکار متولد می‌شود، چراکه حضرت آدم در بهشت مرتکب گناه شده و این گناه روی دوش تمام انسان‌های بعد از او هم هست. در انیمه گناه نخستین تاکوپی هم شخصیت تاکوپی در سیاره شادی از دستور مادرش سرپیچی کرده (مثل حضرت آدم که در بهشت از دستور خدا سرپیچی کرد).
از طرفی در مسیحیت بر این باور هستند که عیسی مسیح به خاطر گناه دیگران به صلیب کشیده شد. گناه نخستین تاکوپی قصد دارد عیسی مسیح را در یک هشت پای ساده‌دل خلاصه کند. تاکوپی باید مثل مسیح خودش را فدای گناه و اشتباهات دیگران کند.
همچنین می‌توان این‌طور استنباط کرد که تاکوپی بر بهبود وضعیت بین شیزوکا و مارینا به این دلیل اصرار دارد که با این کار گناه نخستین خود یعنی سرپیچی از مادرش را جبران کند.

چه تاپیک زیبایی 😍😍
علی‌الحساب اینو معرفی کنم.
Orb: on the movement of the earth
اگر به تاریخ علم و فلسفه علاقه دارید ببینید. ۲۵ اپیزوده و تموم میشه.
داستان مال حدودا سالهای ۱۵۰۰ میلادیه. زمانی که همه چیز زیر نظر کلیسا بود. دانشمندا اگه نظریه‌ای خلاف نظر کلیسا میگفتن به عنوان جادوگر زنده زنده آتیش زده میشدن.
این وسط یه دانش‌آموز خیلی زرنگ، اتفاقی با یکی از همین دانشمندا که میخواستن آتیشش بزنن دیدار میکنه. اون بهش میگه برو فولان جا تحقیقاتم راجع به اینکه زمین دور خورشید میچرخه اونجاست. این عصبی میشه و میگه داری کفر میگی (اعتقاد بر این بود که تمام سیارات دور زمین میچرخن و زمین مرکز جهانه). اما بعد اعدام طرف کنجکاویش باعث میشه دنبال این قضیه رو بگیره و ادامه داستان.

دو تا چیز جالب داره این انیمه. اولی اینکه شخصیت اصلی نداره ، دوم اینکه آخرش به تاریخ واقعی شروع دوران رنسانس گره میخوره.

ولی خب بعضی دیالوگ‌ها خیلی خیلی فلسفیه و ذهن رو درگیر میکنه که ممکنه برای بعضیا حوصله سر بر باشه. یکم هم دارکه بخاطر صحنه‌های اعدام و شکنجه‌ها. اما من خیلی دوستش داشتم.

وای من امروز Suzume رو دیدم و 💋💋💋
گرافیکش خیلی قشنگ بود و روند کلی داستانشم دوست داشتم

داستان درباره یه دختره‌اس که وقتی داره میره مدرسه با یه مرد خوشتیپ برخورد می‌کنه که ازش درباره یه مکان متروکه و یه در می‌پرسه. دختره هم حس می‌کنه قبلا دیدتش و میره دنبالش. در رو پیدا می‌کنه و بازش می‌کنه و با یه دنیای دیگه مواجه میشه که هرچقدر از در رد میشه نمی‌تونه واردش بشه.
اگه به جادو و خدایان ژاپنی و اینا علاقه‌مندین احتمالا براتون جالب باشه. ولی بازم میگم به نظرم بزرگترین ویژگیش گرافیک فوق‌العاده‌اش بود.

اسپویل از انیمه:
(و خیلی دلم برای دایجین سوخت. دایجین فقط نمی‌دونست چطور باید با سوزومه ارتباط بگیره و نمی‌فهمید داره بهش آسیب می‌زنه)

سریالی : این
سینمایی: یور نیم

Back
بالا