• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

واکسن گارداسیل

وای مرسی خیلی مفید بود (:
منم اینجا اومدم همه میگفتن برید گارداسیل بزنید رایگانه
حالا سوال من اینجاست که تاثیرات جانبی نداره ایا؟
خواهش میکنم ((((:
دست راستت رو سر ما :)) اگر بدونی چقدررر این واکسن اینجا گرونههه

عارضه خاصی نداره مثل بقیه واکسنا یکم جاش ممکنه درد داشته باشه که خیلی زود رفع میشه...

قیمت حدودی اش رو من نگاه میکردم، ملت گفته بودن پاپیلوگارد دوزی ۴۰۰-۵۰۰ اینا حدودا، گارداسیل ۱۶۰۰ 🚶

یه سوالم اینکه ادم الان پاپیلوگارد بزنه بعدا میتونه گارداسیل بزنه ؟: ))

• لایک
امتیازات: D3la
قیمت حدودی اش رو من نگاه میکردم، ملت گفته بودن پاپیلوگارد دوزی ۴۰۰-۵۰۰ اینا حدودا، گارداسیل ۱۶۰۰ 🚶

یه سوالم اینکه ادم الان پاپیلوگارد بزنه بعدا میتونه گارداسیل بزنه ؟: ))
بله بله

خواهش میکنم ((((:
دست راستت رو سر ما :)) اگر بدونی چقدررر این واکسن اینجا گرونههه

عارضه خاصی نداره مثل بقیه واکسنا یکم جاش ممکنه درد داشته باشه که خیلی زود رفع میشه...
مرسییییی
واکسن دیگه ای نیست که باید بزنیم؟ (: اگر هست بگید تا بیمه دارم شرکت بیمه اینجا رو ورشکست کنم

حالا نمی‌دونم ولی خب در کل یه نگاه به صفحه ویکی پدیای گارداسیل بندازی و یه دو دو تا چارتای ساده انجام بدی کلی ابهام پیرامونش پیش میاد و خب جواب سر راستی هم ندیدم واسه‌شون.
طبق اطلاعات صفحه ویکی پدیا گارداسیل انواع و اقسام عوارض جانبی از مرگ و سکته تا هپاتیت و ناباروری همراه داره ؛ جالبه که کل مبتلایان به سرطان دهانه رحم در ایران سالانه به ۱۰۰۰ نفر هم نمی‌رسند یعنی ۳ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر سالانه به این بیماری مبتلا می‌شوند.
با توجه به اینکه سازنده ادعا میکنه عوارض این دارو نادر هست ، اگه عوارض این دارو یک درصد باشه تلفات میشه ۱۰۰۰ در صد هزار نفر ؛ یعنی ۳۳۳ برابر خود بیماری احتمالا عوارض داره و اگه عوارض فقط ۰.۱ درصد باشه میشه حدود ۳۳ برابر خود بیماری و اگه عوارض ۰.۱ درصد باشه باز هم ۳.۳ خود بیماری تلفات داره.
و خب نکته مهم اینجاست که سازنده هیچوقت ادعای پیشگیری ۱۰۰ درصدی نمی‌کنه و مدعی هست ۹۰ درصد پیشگیری میکنه و با این ۹۰ درصد هر موقع هم بگی ناکارآمده میتونه بگه جزو ۱۰ درصدی هستی که پیشگیری نمیکنه.
نمی‌دونم شاید هم احمقانه‌ست این ابهامات ولی خب نمیشه چشم بسته هر چیزیو قبول کرد

حالا نمی‌دونم ولی خب در کل یه نگاه به صفحه ویکی پدیای گارداسیل بندازی و یه دو دو تا چارتای ساده انجام بدی کلی ابهام پیرامونش پیش میاد و خب جواب سر راستی هم ندیدم واسه‌شون.
طبق اطلاعات صفحه ویکی پدیا گارداسیل انواع و اقسام عوارض جانبی از مرگ و سکته تا هپاتیت و ناباروری همراه داره ؛ جالبه که کل مبتلایان به سرطان دهانه رحم در ایران سالانه به ۱۰۰۰ نفر هم نمی‌رسند یعنی ۳ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر سالانه به این بیماری مبتلا می‌شوند.
با توجه به اینکه سازنده ادعا میکنه عوارض این دارو نادر هست ، اگه عوارض این دارو یک درصد باشه تلفات میشه ۱۰۰۰ در صد هزار نفر ؛ یعنی ۳۳۳ برابر خود بیماری احتمالا عوارض داره و اگه عوارض فقط ۰.۱ درصد باشه میشه حدود ۳۳ برابر خود بیماری و اگه عوارض ۰.۱ درصد باشه باز هم ۳.۳ خود بیماری تلفات داره.
و خب نکته مهم اینجاست که سازنده هیچوقت ادعای پیشگیری ۱۰۰ درصدی نمی‌کنه و مدعی هست ۹۰ درصد پیشگیری میکنه و با این ۹۰ درصد هر موقع هم بگی ناکارآمده میتونه بگه جزو ۱۰ درصدی هستی که پیشگیری نمیکنه.
نمی‌دونم شاید هم احمقانه‌ست این ابهامات ولی خب نمیشه چشم بسته هر چیزیو قبول کرد
اول اینکه هیچ وقت توی هیچ موضوعی ویکی‌پدیا رو منبع و مرجعت قرار نده. هر کسی میتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه و اصلا رفرنس خوبی نیست
بعدش، این آنتی‌بیوتیک‌ها که مثل نقل و نبات مصرف میشن هم کلییی عوارض داره که همین چیزایی که گفتی رو هم شاملش میشه
شیوع اچ پی وی اونقدر زیاد شده که رندوم چند نفر رو از خیابون بگیری ببری ازش آزمایش بگیرن، مثبت باشن
حرف‌هات دقیقا بوی "واکسن کرونا نزنین آهنربا میشین" میده...

سلام
آیا باکره بودن ( رابطه جنسی نداشتن از هیچ نوعی) تاثیری روی اینکه واکسن تاثیر گذاری بهتری داشته باشه داره؟

چون نوع ایرانیش ساخته شده _ پاپیلوگارد_ دیگه همون محدود هم توزیعش قطع شد...
پاپیلوگارد فقط از دو گونه جلوگیری میکنه و اصلا کامل نیست
اون دو نوع ایران رایج ترن من چند وقت پیش شنیدم مراکز بهداشت میزنن رایگان البته پیگیری نکردم.

سلام
آیا باکره بودن ( رابطه جنسی نداشتن از هیچ نوعی) تاثیری روی اینکه واکسن تاثیر گذاری بهتری داشته باشه داره؟
دلیل اینکه میگن قبل از ۱۵ سالگی بخاطر همینه
ممکنه طرف با اینکه اولین رابطش بوده، از پارتنرش بگیره...

Back
بالا