• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عجیب غریب ترین یا چندشناک ترین آهنگی که شنیده اید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    موسیقی
آروم یواش! با اونی باش که با اومدنش واسه‌م یه شبِ آروم نذاشت :)))) خدایا

من آهنگ چندش خاصی یادم نمیاد ولی یه سمفونی آلمانی هست انگار؟ O fortuna یا یه همچین چیزی. خیلی معروف هم هست. من از بچگی از این خیلی می‌ترسیدم. تا الان هم رفع نشده :)) اصلاً گوشش نمیدم ولی خب اگه اتفاقی جایی بشنومش دلهره و تپش قلب بدی می‌گیرم.

یه آهنگ ایرانی هست خیلی عجیبه البته پن کامل گوش ندادم تاحالا اسمشم نمیدونم ولی یه تیکشو ک گوش دادم یه جوری بود حقیقتا میگفت میریم بالا بالاتر بازم بالا بالاتر سه‌بار اینو میگفت بعدشم میگفت هوووومن این بالاممم یوهووو
صدا سیما Core:

از بچگی یکی از اقوام بسیار عاشق آهنگ "شما خونتون مورچه داره" بود؛ و واقعا نمیفهمم چرا همچین آهنگی با چنین محتوای فاخری باید وجود داشته باشه

اگه ندیدین موزیک‌ویدئو فوق‌العاده‌ش:

آخرین ویرایش:
نمیدونم یادتونه یا نه تقریبا سال ۹۲ بود که یه آهنگ یوتوب رو ترکوند و به احتمال زیاد شنیدینش
?What Does the Fox Say​
از گروه نروژی Ylvis
خلاصه اون تایم به طرز مسخره‌ای این توی پلی لیستم بود چند ماه پیش اتفاقی پلی شد و اینجوری بودم که WTF؟؟!!!
سرسام گرفتم باباااا @-)@-)

یک آهنگ مجید کاظمی داره به اسم این کجا و آن کجا که فکر کنم خیلی معروف هم هست، شعرش واقعا چندشه (شعرش از ایرج میرزاست ولی دست برده توش). از اون عجیب تر موزیک ویدیوی چندش آورترش هست (مثلاً رندوم میپره تو خیابون یه خانوم که داره راه میره رو بوس میکنه😵‍💫)
رپ هم کل آلبوم ها و آهنگ ها و ویس های حسام استپس :)

محتوای اکثر آهنگای تتلو مانند بیل بیلک های گلشیفته و خانم وزیری و ...

Back
بالا