• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عجیب غریب ترین یا چندشناک ترین آهنگی که شنیده اید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    موسیقی
به به این تاپیک
این آهنگ بهم حس بدی میده و البته فک کنم هدف آهنگ هم همینه
Soap and skin- Me and the devil

اینم خیلی واسم آزاردهنده‌ست با این ترک خوبیه و فک کنم هدف آهنگ هم همین باشه و خوب القا شده

Sick- The tiger lilies

• لایک
امتیازات: ili
آهنگ های efn, ern, efd, erd
اهل دلا میدونن اینا چیچیه
ولی آزاردهنده نیست. فقط عجیب غریبه

عجیب‌ترین و در عین حال ترسناک‌ترین آهنگی که شنیدم یه آهنگ از بند Uaralه در سبک Doom metal. که دلم نمیاد تو این تاپیک معرفی‌ش کنم چون خیلی جالبه.:د [ در شرایط روحیِ خوب بشنویدش. :‌-"]
Eterno En Mi - Uaral

آخرین ویرایش:
یه ژانری هست ظاهرا بهش میگن slayer
آهنگای این ژانر رو اصلا نمی‌فهمم

عجیب‌ترین و در عین حال ترسناک‌ترین آهنگی که شنیدم یه آهنگ از بند Uaralه در سبک Doom metal. که دلم نمیاد تو این تاپیک معرفی‌ش کنم چون خیلی جالبه.:د [ در شرایط روحیِ خوب بشنویدش. :‌-"]
Eterno En Mi - Uaral
این آهنگ که عالیه
:((

کلا این گروه به طرز وحشتناکی عالیه :(

آهنگ مهوع برام اون آهنگه بود که میگفت با انگشت همه نشون میدن منو. یا اون که میگفت ععععر بار این درو محکم نبند نرو. یکی هم اخیرا تو تاکسی شنیدم، رعد و برق از دریادل. اینم خیلی آشغالی بود.

آهنگ daddy از korn حس عجیب و غیر قابل وصفی رو بهم میده...داستان آهنگ رو هم بخونید

آهنگ daddy از korn حس عجیب و غیر قابل وصفی رو بهم میده...داستان آهنگ رو هم بخونید
اون آهنگ‌محشره:<
در مورد تجاوز و پدوفیلیاست و خود خواننده اصلی انگار واقعا تجربه ی اونو داشته
"چندش" چرا؟

اون آهنگ‌محشره:<
در مورد تجاوز و پدوفیلیاست و خود خواننده اصلی انگار واقعا تجربه ی اونو داشته
"چندش" چرا؟
آره انگار خواننده وقتی بچه بوده بیبی سیترش بهش تجاوز میکنه و آهنگ کلا چندبار بیشتر لایو اجرا نشده

حس چندش نمیده ولی عجیبه خیلی عجیبه کل وایب آهنگ برام

The Tiger Lillies - Banging in the Nails

احساس خوبی نداشت آپلودش توی جای پابلیک. یه صدای مسخرۀ ساتیرطور داره با ملودی خواننده‌های دوره‌گرد می‌خونه که داره عیسی رو مصلوب می‌کنه. بنگ بنگ بنگ. آهنگه بامزه‌ست جدی. از اینا که توی پاپت‌شوها می‌خونن.

Endless, Nameless - Nirvana
چندش نیس ولی عجیب‌ترین آهنگیه که الان یادم میاد شنیدم.

یه سری آهنگای محسن نامجو هستن که به قول مریم دلقک‌بازی قاطیشونه، از اونا که صداهای ناهنجار در می‌آره. من از بچگیم از یه چیزایی وحشت داشتم که چند جور صدا هم جزوشون بود و این دقیقا خودِ خود یکی از اوناست و هر بار که یکیشونو گوش می‌دم بسته به میزان دلقک‌بازیش حالم بد می‌شه. بعضا تا چند دقیقه بعدش از حالت عادیم خارجم و خب آره. عقل هم ندارم و با این حال هر بار گوش می‌دم:))
مثالش می‌تونه شمس و زلف باشه.

یه سری آهنگای محسن نامجو هستن که به قول مریم دلقک‌بازی قاطیشونه، از اونا که صداهای ناهنجار در می‌آره. من از بچگیم از یه چیزایی وحشت داشتم که چند جور صدا هم جزوشون بود و این دقیقا خودِ خود یکی از اوناست و هر بار که یکیشونو گوش می‌دم بسته به میزان دلقک‌بازیش حالم بد می‌شه. بعضا تا چند دقیقه بعدش از حالت عادیم خارجم و خب آره. عقل هم ندارم و با این حال هر بار گوش می‌دم:))
مثالش می‌تونه شمس و زلف باشه.
الان رفتم گوشش دادم ، کاش نمیگفتی ، واقعا دوست دارم برگردم قبل از گوش دادن این آهنگ

سلام:~◇
خب این موضوع رو از کورا کش رفتم
ک جالب بود واسم ؛ اینجا همچین تاپیکی نیست.
اگر آهنگی شنیدین که مور مورتون کرده یا حس عجیب غریب قابل وصفی رو بهتون داده یا به اصطلاح کرینج شدین اینجا با ما شر کنید.
Armin 2afm

الان رفتم گوشش دادم ، کاش نمیگفتی ، واقعا دوست دارم برگردم قبل از گوش دادن این آهنگ
دفعه اول از شمس دو سه تا آیه گوش کردم و نتونستم ادامه بدم، شبش از فضولی خواهرمو آوردم که نترسم و دیدم داره به زور از اتاقش منو بیرون می‌کنه و هی بسم‌الله می‌گه فوت می‌کنه. رسیدیم اتاق من گفت آخیش، می‌ترسیدم اون‌جا جن بیاد🤣

رفع اسپم: نمی‌تونم این آهنگ امروزیای به قولی فحش‌دار رو اصلا گوش بدم. اگه هم بفهمم خواهرم تو مدرسه تیکه‌ای از آهنگی که بدونم این‌جوریه رو شنیده براش غدقن می‌کنم تکرارشو. شبیه این خانواده‌های قدیمی:))

Back
بالا