- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ،
- سال فارغ التحصیلی
- 1400

این آهنگ که عالیهعجیبترین و در عین حال ترسناکترین آهنگی که شنیدم یه آهنگ از بند Uaralه در سبک Doom metal. که دلم نمیاد تو این تاپیک معرفیش کنم چون خیلی جالبه.:د [ در شرایط روحیِ خوب بشنویدش. :-"]
Eterno En Mi - Uaral

اون آهنگمحشرهآهنگ daddy از korn حس عجیب و غیر قابل وصفی رو بهم میده...داستان آهنگ رو هم بخونید

آره انگار خواننده وقتی بچه بوده بیبی سیترش بهش تجاوز میکنه و آهنگ کلا چندبار بیشتر لایو اجرا نشدهاون آهنگمحشره
در مورد تجاوز و پدوفیلیاست و خود خواننده اصلی انگار واقعا تجربه ی اونو داشته
"چندش" چرا؟

کنسله اینمن از لیدی گاگا متنفرم واقعا

الان رفتم گوشش دادم ، کاش نمیگفتی ، واقعا دوست دارم برگردم قبل از گوش دادن این آهنگیه سری آهنگای محسن نامجو هستن که به قول مریم دلقکبازی قاطیشونه، از اونا که صداهای ناهنجار در میآره. من از بچگیم از یه چیزایی وحشت داشتم که چند جور صدا هم جزوشون بود و این دقیقا خودِ خود یکی از اوناست و هر بار که یکیشونو گوش میدم بسته به میزان دلقکبازیش حالم بد میشه. بعضا تا چند دقیقه بعدش از حالت عادیم خارجم و خب آره. عقل هم ندارم و با این حال هر بار گوش میدم
مثالش میتونه شمس و زلف باشه.
Armin 2afmسلام:~◇
خب این موضوع رو از کورا کش رفتم
ک جالب بود واسم ؛ اینجا همچین تاپیکی نیست.
اگر آهنگی شنیدین که مور مورتون کرده یا حس عجیب غریب قابل وصفی رو بهتون داده یا به اصطلاح کرینج شدین اینجا با ما شر کنید.

دفعه اول از شمس دو سه تا آیه گوش کردم و نتونستم ادامه بدم، شبش از فضولی خواهرمو آوردم که نترسم و دیدم داره به زور از اتاقش منو بیرون میکنه و هی بسمالله میگه فوت میکنه. رسیدیم اتاق من گفت آخیش، میترسیدم اونجا جن بیاد🤣الان رفتم گوشش دادم ، کاش نمیگفتی ، واقعا دوست دارم برگردم قبل از گوش دادن این آهنگ