• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امروز دوست داشتم چه کسی باشم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع venusi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دلم می خواست یک‌ دختر با استاندارد های زیبایی محور دهه 80 توی ایران باشم، یعنی موهای کلیپسی و پف کرده با پوست برنز و رژ لب قرمز ، لاغر مثل باربی باشم که داشتم توی فیسبوک فعالیت می کردم. یکی از پیج هایی که توش فعالیت می کردم پیج سیاسی-ضد مذهبی بود که هیچ کس نمی دونست پشتش یک دختر متولد دهه ۶۰ نشسته و یکی دیگه از پیج هام عکس های زیبام با دوستام رو توش گذاشتم که داریم خوش می گذرونیم.
پدرم مرده بود و من و مادرم تنهایی زندگی می کردیم و مامان خیلی پایه ای داشتم.

جاستین بیبر وقتی هنوز با سلنا بود

تا ابد حسرت یک تینیجر در یک خاک آباد و با یک زندگی آزاد از هر تعصب که می‌تونه واسه‌ی همه‌چیز و هرچیز زندگیش بدون دغدغه و آزادانه تصمیم بگیره، که survive نکنه و زندگیش بدون استرس فقط حول لذت بردن و شاد بودن بچرخه.

یکی که تونسته بود ریاضی محض شریف رو انتخاب کنه نه مهندسی برق تهران. یکی که میتونست سر کلاس سیاوش شهشهانی بشینه و ازش در مورد مریم بپرسه!

دانشجویی که دانشگاهش تو شهر خودشه.

خانم آدری‌هپبورن در فیلم Funny face. موچتری و خوشحال و انتلکتوئل. یک قصّه‌ی هپی‌اندینگ.✨

دلم میخواست یکی باشم که بیشتر اهمیت میده.

دوست داشتم یه دختری باشم که چیزی رو پنهان نمی‌کنه؛ با دوست‌پسرش می‌ره دیت، هر وقت دلش خواست موهاشو رنگ می‌کنه و یه خواننده تینجریه که درست وسطِ لس‌آنجلس زندگی می‌کنه

امروز دلم میخواد یه پسر تویینک در هالیوود باشم

امروز دوست داشتم دختری باشم که قبل انقلاب زندگی می‌کرد

ورژن سالم تر خودم

یه دختر تینیجر با یه خانواده خیلی پولدار تو نیویورک

یه ارتشی تو قبل از عنقلاب 🦦

دوست دارم برای یک روز هم که شده «هیچ کس» باشم
یعنی هیچ مسئولیتی یا استرسی نداشته باشم
دغدغه اینو نداشته باشم که آینده چی میشه
ناهار چی بپیزم خونه رو تمیز کنم درسامو بخونم یادم نره تولد فلانی رو تبریک بگم یادم نره روز معلم تبریک
واقعا یک روزم شده نه از کسی توقع داشته باشم نه کسی ازم توقع داشته باشه
برای یک روزم شده هیچکس بقیه باشم

دوست داشتم کسی باشم که هدفی نداشت
به همه هدف هاش رسیده بود و فقط میخواست از زندگی لذت ببره

خواب. دلم می‌خواست خواب باشم. رویا باشم. یا یه قصه زاده ذهن یه نویسنده.
دلم می‌خواست واقعی نباشم.

Back
بالا