• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کچاپ اورریتده و همه چیز رو بی مزه میکنه

یک نظر خیلی نامحبوب هم دارم اونم اینه که وقتی یک خیانتی بین یک زوج اتفاق میفته شخص سوم رابطه هیچوقت مقصر نیست حتی اگر با دونستن این که اون دو نفر با هم بودن اینکارو کرده باشه.چرا باید کسی رو مسئول خراب شدن رابطه ای بدونیم که توش نیست؟کلا کانسپت خونه خراب کن بودن و اینا چرت و پرته بنظرم

خوردن پستانداران اعم از گاو و گوسفند واقعا کار عجیبیه. عملا یه موجودی که سازوکار بدنش خیلی شبیهمونه رو میخوریم؛ یه پله پایین تر از کانیبالیسمه در واقع . باز خوردن مرغ و پرنده های دیگه یه کم منطقی تره.

گیاه‌خواری بزرگ‌ترین ظلم به طبیعت‌ و سایر موجودات زنده‌س یعنی چی که غذای یه سری حیوون بی‌آزار رو می‌خورید:-< برید حیوانات وحشی گوشتخوار رو بخورید حشرات موذی رو بخورید اصلا سنگ بخورید:|

کیل مری کیس بازی خوبی نیست🙂(لبخند آرامش)
پ.ن: @انگور جون عاشقتم ولی خدا شرابت کنه🤍

آخرین ویرایش:
اینکه فلانی عصبی بوده، یه چیزی همینجوری گفته به دل نگیر مسخره ست. اگر کسی موقع عصبانیت چیزی گفته که شما رو ناراحت کرده یعنی قبلاً بهش فکر کرده، آدم ها موقع عصبانیت نظر واقعیشون رو در مورد شما میگن

"حق نظر دادن" درباره چیزی رو نه ویژگی افراد تعیین می کنه نه شماها تعیین می کنین.هرکسی حق نظر دادن درباره هرچیزی رو داره

بستنی خوردن تو سرما و زمستون بیشتر از تابستون می چسبه.

پارتنر پیدا کردن و عاشق شدن آنلاین کار آدمای لوزره.
یعنی من اینقدر دخترندیده/پسرندیده‌م که نمیتونم به شکل عادی و در محیط واقعی یکی که از من خوشش بیاد رو پیدا کنم.

پارتنر پیدا کردن و عاشق شدن آنلاین کار آدمای لوزره.
یعنی من اینقدر دخترندیده/پسرندیده‌م که نمیتونم به شکل عادی و در محیط واقعی یکی که از من خوشش بیاد رو پیدا کنم.
خیلی ها هستن که در بروز احساساتشون ضعیف هستن، اعتماد به نفس کافی ندارن و یا بخاطر درون گرا بودنشون نمیتونن با کسی ارتباط بگیرن چندان.
ارتباطاتی که از فضای مجازی شکل میگیره میتونه دریچه ای برای گسترده شدن ارتباط فردی باشه و فرد کم کم خودش و آسیب های اجتماعی رو بشناسه، و بدونه که چطوری باآدم ها در قدم های بعدی رفتار کنه.

نظرات کم طرفدار شده تاپیک هیت پراکنی به افرادی که شبیه ما فکر/زندگی نمی‌کنند.
این یه پست انتقادی نیست یه نظر کم طرفدار‌ه چون اگه پرطرفدار بود الان این تاپیک دیگه نبود

بهترین وسیله واسه نوشتن مداد معمولیه✌️

تو کتگوری استفاده از کاغذ، وگرنه که یه تبلت بگیر دستت هم وسایلتو کم کن هم دهن طبیعتو سرویس نکن.

ولی بازم مداد سیاه نرم و کاغذ کاهی>>>>>>>🥹

آخرین ویرایش:
Back
بالا