• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خونه‌مون چه شکلی باشه خوبه؟

جمع رنگای سبز و کرم و سفید و یکمم مشکی باشه
تم استتیک داشته باشه~
روزای تعطیل صدای آهنگو تا ته زیاد کنم و بشینم کتاب بخونم و قهوم کنار دستم باشه...

دیوارهایش را قرمز میکنیم تا در زمستان گرم بمانیم
سقفش را آبی میکنیم تا در تابستان خواب دریا ببینیم
بامش را زرد میکنیم تا در پاییز آفتاااااب مهمونمون باشه
این اهنگه یه برنامه کودکان نیست ؟ همون که اسمش خانه ما هستش . خیلی آشناست واسم.

--------
قدیمی باشه.
حیاطش بزرگ باشه.
دو طبقه که یه طبقه زیرزمین که البته به اندازه یه پنجره بالا باشه از سطح زمین و روی پشت بومش هم یه اتاق کوچیک
------
ویرایش:
نظرم مطابق ۴ سال قبله بعلاوه اینکه حالا که زیرزمین داره پس سه طبقه. سماور داشته باشیم. یک انباری برای تمام آت‌ و آشغال هایی که دلم نمیاد بریزم شون دور. کنارش هم یک اتاق پر از ابزار.
اتاق زیاد داشته باشیم.

خونه‌ای که من دوست دارم خونه‌ایه که تو محیط شهری نباشه، به دور از هیاهو باشه، چوبی باشه یا تِم چوبی داشته باشه، زیاد وسیع نباشه، زیادم کوچیک نباشه، زیرزمین و شیروونی داشته باشه، حیاط به معنای محوطه‌ای که گیاهان درش وجود داشته باشن داشته باشه مثل درخت و سبزه و ... وقتی روز هست سبزیِ اون محوطه به چشم بیاد دقیقاً، به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشه و داخلش هم تجهیزات الکترونیکی پیشرفته، سیستم کامپیوتر قوی و وسایل ضبط و نواختن موسیقی باشه، به انضمام لوازم ضروری برای زیستن مثل یخچال و اجاق و دست‌شویی و حمام و ... .

مثلا یه همچین جایی پرنور و به دور از سر و صدا و آدما برا اینکه در خلوت خودم کارامو انجام بدم:)

مثلا از دیوار این اتاقم خوشم اومد:) شاید دیوار اتاقمم این مدلی کنم و پر از تابلو های بزرگ و کوچیک با سبک مینیمال:)

من اگه روزی بخام یه خونه داشته باشم و خودم وسایلشو بخرمو بچینم اولین چیزایی که میخرم یه کاناپه راحت و یه اسکرین بزرگ برای فیلم دیدنه
حالا چیزای دیگم مد نظرمه ولی این دو تا از همه مهم تره

من خونه ای که تو ذهنمه اتاق نداره. یه فضای دایره ای شکله که هیچ پیچیدگی اضافی ای نداره. آشپزخونه و دیوار اضافه و .. همه کنسل. یه در ورودی داره، یک دونه در هم برای دستشویی و حمام.
نمیخوام زیاد بزرگ باشه که وقتی یه جاییش بودم نتونم خودم رو جای دیگه ش تصور کنم. نود یا صد متر کارمو راه میندازه. رنگ دیوارها سفیده.
یک چراغ وسط خونه آویزونه و بس. یک تخت دارم یک سمت. سمت مقابلش یک کتابخونه و یک میز و یک صندلی.
تامام. گیرش آوردین بگین بم. مژدگونی میدم:))

دوست دارم خونه ام یه بالکن بزرگ داشته باشه و توش میز و صندلی بذارم
پر از رنگ باشه خونه
فرش های لاکی و دست بافت توی پذیرایی
با یه کاناپه سبز
پر از گلدون باشه خونه
و یه سمت از خونه برای عکس ها و رادیو باشه و پایینش یه کتابخونه کوچیک باشه
دیوارها هم هر کدوم رنگ های مختلف باشن و پر از پنجره باشه
سقف خونه هم بلند باشه
یه اتاق مطالعه و کتابخونه هم داشته باشه
آشپزخونه اش هم گاز و فر داشته باشه
و ظرف ها از طیف آبی باشن
یخچال رنگی باشه
و یه لوستر چوبی توی آشپزخونه
و لوستر چند شمعه برای پذیرایی باشه
صندلی های میز ناهار خوری راحت باشه حتما
اتاق یه فرش آبی نفتی داشته باشه و دکور اتاق سفید آبی باشه
توی اتاق مطالعه هم یدونه از مبل نرم بزرگ ها باشه که آدم بتونه راحت بشینه
علاوه بر میز و صندلی یه قالیچه کوچیک هم توش باشه

به نظر من یه خونه هر جایی میتونه باشه؛
میتونه بالای یه ساختمون بلند باشه
میتونه توی یه کوچه قدیمی که بالای یه بازارچه‌اس باشه
میتونه بزرگ یا میتونه کوچیک باشه
میتونه برای هر کس مفهومی داشته باشه یا هر رنگی داشته باشه
میتونه به رنگ آجر یا به رنگ شیشه و سنگ باشه
میتونه به رنگ قرمز یا به رنگ ...
ولی من، یا بهتر بگم ما معتقدیم خونه هر چی که باشه، باید سبز باشه. بله سبز و همیشه سبز.
- خانه سبز

یه ۳۰ الی ۵۰ متری، هر چه کوچیک تر بهتر
با بیسیک ترین وسایل برای زندگی و بدون جزئیات اضافه
با همسایه های بی سروصدا
تو ی منطقه با دار و درخت
دیگه عاااام

یه ۳۰ الی ۵۰ متری، هر چه کوچیک تر بهتر
با بیسیک ترین وسایل برای زندگی و بدون جزئیات اضافه
با همسایه های بی سروصدا
تو ی منطقه با دار و درخت
دیگه عاااام
هواشم تمیز باشه، صبحا دوست دارم بدوام.
پنجره هاشم بزرگ باشه، به رد و بدل شدن نور و هوا معتادم

تراسم داشته باشه که چه بهتر
ترجیحا اتاق اتاقم نباشه
این ورش تخت
اون ورش یخچال و گاز و این چیزا
اپنم وسطش نباشه لطفا
یه کاناپه راحتی
یه کمد
ور دیگه هم‌ یه کتابخونه و میزتحریر بزرگ
رنگای تند هم توش نباشه سردرد میشم

صد حیف از اینا تو ایران به زور پیدا میشه
هاه

دو بخش جدا باشه ، یه بخشش فوق العاده لوکس باشه و بخش دیگه کاهگلی و روستایی :>

فعلا تا همین حد بمونه تا بعدا کاملش کنم:>

پینترستم بالا نمیاد که عکس‌هاشو بذارم ولی خونه دوبلکس خیلی نازه 🙂‍↔️

یه‌سری ویدئو‌هایی زمان کرونا ترند شده بود کدوم خونه زندگی می‌کردی توی یه شب بارانی یا توی کدوم توالت کاراتو می‌کنی.
اونا خیلی خوب بودن. یکی توش بود توی کوه بود ی کلبهٔ کوچیک ده متری.

دو اتاق داشته باشه، یه اتاق خواب، یه اتاق مهمان، یا اگه هم خونه ای داشتم اتاق اون، اتاق خودم در حد ۲۰ متر اینا باشه، در حدی که بتونم علاوه بر میز تحریر یه میز جمع و جور دیگه داشته باشم تخت رو صندلی کنم روش بخونم برای تغییر فضا، از بالای میز تحریر تا سقف قفسه واسه کتاب باشه کامل، تو پذیرایی هم یه کتابخونه باشه بیشتر واسه کتاب های داستانی تر، واسه چیل اشپزخونه پنجره داشته باشه و سینک عمیق باشه، اپن باشه چون قطعا خیلی کاربردیه برام، تلویزیون نبود هم نبود ولی یه چند تا مبل ازینایی که مربع طورن و هندسی با یه رنگ خاکستری طور ، یه مبل خیلییی راحت هم باشه ازینایی که کلی پف دارن و گندن برای خودم اصلا مخصوص چرت بعد از ظهر، پذیرایی وسطش هم دوباره یه میز خاکستری، یا سفید شاید، کف اونقدر فرش اینا نباشه خوشم نمیاد جدی، یه تراس هم داشته باشیم بین اتاقا در حد ۱۰_۲۰ متر اینا، مسقف باشه سه-۴ تا صندلی و یه میز داشته باشه، هر دو اتاق به تراس پنجره داشته باشن ترجیحا و باقی هم خالی یا لباس خشک کن، اتاقا دو تا پنجره داشته باشن تا قشنگ هوا در جریان باشه و خنک. دیگه همین واقعا، نسبتا ساکت باشه، نزدیک به امکانات شهر هم باشه. مستر هم اتاقا بود یه امتیاز مثبت، اگه نبود هم فقط حموم رختکن داشته باشه و اینطوری نباشه که سینک روشویی کنار کاسه باشه حتما در بینشون باشه. دور از اشپزخونه و هال نزدیک دو تا اتاق
(احساس میکنم خیلی نزدیک به خونه ای شد که الان هم توش هستم فقط بخاطر شخصی کردنش بخش هایی رو حذف یا دو تا جا رو تلفیق کردم:(( جز دیزاینش که رنگ کمتر از الان باشه بنظرم)

دیواراش طوسی مایل به سفید باشه یه فرش سفید ساده هم داشته باشه با مبلای راحتی طوسی (مایل به سفید)هم داشته باشه
هوای بیرونش خوب باشه تمیز باشه(اگر جزو ابشناشه)
یه اتاق مطالعه و یک اتاق گیمینگ با کل امکانات داشته باشه:-b
و بشه توش غمی نباشه و شاد باشه آدم توش چون اگر شادی نباشه هیچ کدوم از اینا مفت نمی ارزه
تقریبا هنوز هم همین مد نظرمه
فقط طوسیه مایل به مشکی باشه نه سفید
کلا مدرن خوبه .
حیاط بزرگ هم خیلی مهمه.

نزدیک محل کارم باشه مثلاً ده دقیقه یه ربع پیاده روی ، حتی اگه خیلی کوچیک باشه
یه بالکن بزرگ حتماً میخوام که پر از گل و گیاه و گلدون های رنگارنگ کنم یه تخت چوبی برای نشستن و لم دادن و کتاب خوندن وقتی هوا خوبه داخل بالکن جا بشه
جای آروم و ساکتی باشه
اگه اونقدری پولدار شم حتما حیاط دار ویلایی ۶ گربه و یک سگ گلدن

فقط می‌خوام سر کوچه باشه که نورگیرش عالیه
+ پنجره هاشم همه قدی باشه

یه خونه دوبلکس که از هم به طور کامل جدا نشده باشه

یه لوستر خیلی بزرگ از طبقه دوم تا به پایین

استفاده از رنگ های سلطنتی و گرم ایرانی (طلایی و شلوغ نباشه)

استفاده از فرش های بسیار گرون قرمز ایرانی که روی پارکت اصل چوب پهن شده ، به طور کلی چوب توی خونه زیاد باشه

پنجره و نور گیر خوب داشته باشه وگل وگیاه به مقدار کافی

و... استفاده از معماری وطراحی کلاسیک وسلطنتی ایرانی و البته جوری که حس راحتی بده

Back
بالا