• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خونه‌مون چه شکلی باشه خوبه؟

کلی پنجره بزرگ با ویوی سر سبز،
حیاط بزرگ با باغچه و گل و درخت،دوتا دروازه گل کوچیک،یه حوض ،
۵ تا یا ۶ تا اتاق خوبه که یکیش بشه اتاق گیمینگ برای خودم،
آشپزخونه بزرگ،
هالش هم دل باز باشه و نور بیوفته توش،
دیواراش ضخیم باشه صدای همسایه ها نیاد،در کل آروم باشه و تنها صدایی که از بیرون بیاد جیک جیک پرنده ها باشه،
دو طبقه هم باشه وسط خونه پله بخوره بره طبقه دو.

در مورد خونه نظری ندارم
ولی اگه یه روز پول کافی داشتم یه اتاقک مکعبی میسازم که ورودی مخفی ای داشته باشه (احتمالا از پشت یه قاب یا قفسه کتاب) بعد داخل اتاق هیچی نباشه سفید سفید هنگام ورود دو جفت ماژیک سیاه و دیوار های وایت بردی

یه اتاق فکر

• دابل‌لایک
امتیازات: Rmita
خونه‌ی ما در حال حاضر، یک خونه‌ی ویلاییِ ۲ طبقه با شیشه‌های قدی مشرف به حیاط در قسمت پذیرایی و بالکن‌های قشنگ در اتاق‌هاست، مدرنه و ترکیب رنگ‌هاش یه سری قسمت‌ها کرم و طلایی و یه سری قسمت‌ها قرمز و سبزه[مبل‌های سبز کمرنگ با فرش قرمز.]
ما توی حیاط درخت میوه و گل و گیاه داریم که این رو خیلی دوست دارم.
من اگه یه روزی خواستم مستقل بشم، خیلی دوست دارم که خونه‌ی ویلایی بگیرم و از آپارتمان گریزانم، در واقع خونه‌ی فعلی خودمون رو کپی پیست می‌کنم با یه سری تغییرات جزئی.
مثلاً مشکل آپارتمان اینه که نور نداره زیاد، ولی خونه‌مون کاملاً نور خورشید داره و روی فرش‌ها رو گاهاً کامل می‌پوشونه.
در خونه‌ی آینده‌م اتاقم رو بزرگتر می‌کنم، توی اتاق خودم امکان نگه‌داری گل و گیاه بیشتر رو فراهم می‌کنم_در حین اینکه حیاط رو شبیه جنگل‌های آمازون پر از دار و درخت کرده‌م_ همچنین در تراس، میز و صندلی می‌چینم.
خیلی دوست داشتم از این اتاق‌های مخفی مثل فیلم‌ها تو خونه داشته باشم که نشد متأسفانه، ولی بدم نمیاد یه جایِ کنجی باشه که برم اونجا کتاب بخونم و برای خودم صفا کنم.😂
احتمالاً برم پیانو یاد بگیرم و یه گوشه‌ش رو پیانو بذارم.
بیشتر تأکیدم بر اتاق‌ها و پنجره‌های بزرگه، چیز دیگری به ذهنم نمیاد.😭

Back
بالا