- نام مرکز سمپاد
- سمپاد شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- RWTH
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
مدفن کرم های شب تاب رو دیدی؟ وقتی مارنی آنجا بود رو چطور؟آخه من حتی انیمه های غیر تخیلیشون هم که میبینم روابط بین آدماشون در جامعه ما حداقل حقیقی نیست. چه روابط عاشقانه و چه روابط دوستی ها. هر چند تا جایی که از دوستای مقیم ژاپنم هم پرسیدم بهم گفتن روابط واقعی خودشون هم به این شکل نیست. نمی گم بده ولی این روابط برای من قابل درک نیست.
البته شاید تک و توک هم بینشون پیدا بشه که اینجوری نیستن. ولی به قول شما کلیت همینه
من قدیما از انیمه به خاطر زیادی فانتزی بودنش خوشم نمیومد ولی دو سه تا انیمه سینمایی که دیدم خیلی خوشم اومد. این دوتا هم در صدرشون بودن. اصلا فوق العاده بودن این دوتا. به شدت طبیعی و هیجان انگیز و غافل گیر کننده.
اتک آن تایتان اولین سریالی بود که دیدم و خب من از اینکه اومده مفاهیم دنیای ما رو اینطوری نمادین نشون میده خیلی خوشم اومد. توی هر قسمتش هم اشاره میکنه به یه سری چیزا که هیجان انگیزترش میکنه و دوست دارم بدونم سیر داستان چیه و تهش چی میشه.
پر از مفاهیم و نگاه تازست. پر از خلاقیت، چیزایی که شاید کمتر به ذهن کسی خطور کنه.
در مجموع خیلی بهتر از فیلم های هالیوودی هست. و وقتی فیلم های هالیوودی بیخود اونقدر طرفدار دارن چرا باید انیمه کمتر طرفدار داشته باشه؟

8 تا قسمت خارج از مجموعۀ فصلهاست که انگار حکم پیام بازرگانی وسط قصۀ اصلی رو داره ولی خب 4-5 تاش واقعاً باکیفیته. در ضمن، تو چند تا از قسمتها به شخصیتپردازی و پیشزمینۀ لیوای و آنی هم خوب پرداخته میشه نسبتاً.