Itslyra لایرا ارسالها 28 امتیاز 547 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهِ دریا سال فارغ التحصیلی 1405 2026/9/2 #3,041 به نقل از Setaaa : همچون حافظ غریب در ره عشق به مقامی رسیده ام که مپرس کلیک کنید تا باز شود... گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است
به نقل از Setaaa : همچون حافظ غریب در ره عشق به مقامی رسیده ام که مپرس کلیک کنید تا باز شود... گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است
Shadmehr کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 704 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی شهر کرمان-یزد سال فارغ التحصیلی 1407 روز جمعه ساعت 10:02 #3,042 به نقل از Itslyra : گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است کلیک کنید تا باز شود... گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش
به نقل از Itslyra : گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است کلیک کنید تا باز شود... گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش
majn0_0n ارسالها 213 امتیاز 1,250 نام مرکز سمپاد Helheim شهر Niflheim سال فارغ التحصیلی 1408 روز جمعه ساعت 13:56 #3,043 به نقل از Shadmehr : گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش کلیک کنید تا باز شود... دلی که عاشق و صابر بوَد، مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است
به نقل از Shadmehr : گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش کلیک کنید تا باز شود... دلی که عاشق و صابر بوَد، مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است
Setaaa بازمانده جنگ تروآ ارسالها 402 امتیاز 4,762 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کنگان سال فارغ التحصیلی 1408 امروز در 00:51 #3,044 به نقل از majn0_0n : دلی که عاشق و صابر بوَد، مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است کلیک کنید تا باز شود... بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این در هوسش خود نماند هیچ امانی مرا
به نقل از majn0_0n : دلی که عاشق و صابر بوَد، مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است کلیک کنید تا باز شود... بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این در هوسش خود نماند هیچ امانی مرا