Itslyra لایرا ارسالها 27 امتیاز 540 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهِ دریا سال فارغ التحصیلی 1405 روز چهارشنبه ساعت 12:32 #3,041 به نقل از Setaaa : همچون حافظ غریب در ره عشق به مقامی رسیده ام که مپرس کلیک کنید تا باز شود... گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است
به نقل از Setaaa : همچون حافظ غریب در ره عشق به مقامی رسیده ام که مپرس کلیک کنید تا باز شود... گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است
Shadmehr کاربر فوقفعال ارسالها 112 امتیاز 689 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی شهر کرمان-یزد سال فارغ التحصیلی 1407 امروز در 10:02 #3,042 به نقل از Itslyra : گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است کلیک کنید تا باز شود... گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش
به نقل از Itslyra : گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است کلیک کنید تا باز شود... گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش
majn0_0n ارسالها 213 امتیاز 1,247 نام مرکز سمپاد Helheim شهر Niflheim سال فارغ التحصیلی 1408 امروز در 13:56 #3,043 به نقل از Shadmehr : گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش کلیک کنید تا باز شود... دلی که عاشق و صابر بوَد، مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است
به نقل از Shadmehr : گفتم از ورطهی عشقش به صبوری به در آیم باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش کلیک کنید تا باز شود... دلی که عاشق و صابر بوَد، مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است