- نام مرکز سمپاد
- شهید رجایی
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
ما کمک اشپزیم@mastermind81
سرآشپز..خونگرم..شخصیت آرومی داره شاید..مغرور نیست..میتونه احساساتشو راحت بیان کنه..درونگرا..بامعرفت..

بله خونگرمم و زود با ادما میجوشم...
هیچ کس فکر نمیکنه من آرومم

خودم رو مغرور نمیدونم ولی خیلی اعتماد به نفس بالایی دارم حقیقتا

اصلا درونگرا نیستم و فقط تو فضای مجازی راحت احساساتم رو بیان میکنم...
معرفت داشتنم رو هم دوستان باید بگن...
ممنون

خانه دار نه ولی آشپز آری...@mastermind81
مردی خانه دار و آشپز.از اون اصلاح طلبای چسکی.علاقه عجیبی به اعراب داره :) کلی فیلم صحنه دار سراغ داره و نگا کرده.اطلاعاتش در مورد چیزای جنسی فوق العادس.یعنی یه دایره المعارفیه واسه خودشحیف که فرصت اجرایی کردنشو نداشته تاحالا
![]()
محتاطه و زود اعتماد نمیکنه.پسر آرومیه و کلا زیاد فحش نمیده و گوگولیه
لعیا جان ببخشید هیچ شناختی ازتون ندارم وگرنه تصورت میکردم...
سعی میکنم رو خودم لیبل نزارم مخصوصا لیبل سیاسی

جدیدا به فرهنگ و زبان عربی علاقه پیدا کردم...
کی گفته من دنبال فیلم صحنه دارم؟؟؟

نه آقا اینا همش شایعست...
ولی اطلاعات جنسیم حقیقتا خوبه

نه خیلی اهل فحش دادن نیستم مگر در مواقع اضطرار...
راستش این چند وقت دقت کردم و دیدم اره دیر اعتماد میکنم...
ممنون

هاهاهاها، نظر لطفتونه@termind81 بچه باحال و خوش ذوقیه، علاقه زیادی به جرعتحقیقت و مافیا و از اینجور بازیا داره، میشه ازش چیز میز یاد گرفت ولی زیاد نزدیک نشید یهو ممکنه انگشتتون کنهدر کل بچه خوب و بامرامیه میشه باهاش رفیق شد
![]()

اصلا مافیا دوست ندارم ولی با ج.ح حال میکنم...
ولی مرد حسابی من کی تو رو انگشت کردم که میای تهمت میزنی ، پسر خوشگلای سایت رو میترسونی؟؟؟ها؟؟؟

بله فکر میکنم که میتونم مجلس گرم کنم...@mastermind81
خب،بنظرم محمد جزو اون دسته از آدم هایی هست که توانایی اینکه یه مجلس رو به دست بگیره و سخنرانی کنه و یا افراد رو جوری مشغول کنه که گذر ساعت ها رو فراموش کنند،رو داره.صدای خیلی خوبی داره و میتونه خیلی خوب ازش استفاده کنه،توانایی بیانش بالاست.اهل خجالت نیست و رک و راست حرفش رو میزنه.آشپزی رو دوست داره.معتقده بین دختر و پسر فرقی نیست ولی منتظره یه دختر پیشقدم بشه و رل بزنه و از وضعیت سینگلی و پادشاهی اش دربیاد
هدف مشخصی داره و براش تلاش کرده و همین دیگه((
مجالس دوستانه رو هم گرم کردم ولی تو مجالس رسمی بعضا فقط مجری بودم، انشاالله تجربه ی سخنرانی هم پیش بیاد

اصلا اهل خجالت نیستم و راحت حرفمو میزنم

معتقد به تفاوت بین دختر و پسر هستم اما فکر میکنم باید حقوق و وظایف برابر داشته باشند

راستش اساسا فکر میکنم اکثر دخترا وقتی یه پسر باهاشون شروع به صحبت میکنه ، اون پسر رو مزاحم در نظر میگیرن ، پس ترجیح میدم یه دختر سراغم بیاد تا این که من برم سراغش، اساسا از دختری هم که جلو بیاد خوشم میاد...
خیلی ممنون

اشپزی رو دوست دارم ولی آشپزیم خیلی عالی نیست تازه شروع کردم و برای یه تازه کارم وضعیتم خوبه...@ind81
آشپزیش خیلی خوبه
قد بلنده اهل رفاقته
اهل رفاقتم بله

قدم نه بلنده نه کوتاه، متوسطه تقریبا...
ممنون

بله خوش خندم@ind81
خوش خنده و اهل حال
یکم از نظر اینکه آدمی باشه که درکش کنه تنهاس.(اصن جمله بندییُ)

فک نمیکنم اساسا هیچ کس وجود داشته باشه که کس دیگه ای رو درک کنه...
ولی خوب تو بعضی از ابعاد ادمایی هستن که فازم رو درک کنن...
ولی خوب آره خیلی کمن...
ممنون

اخه تو که منو میشناسی چرا این حرفو میزنی؟؟؟@mastermind81حاج آقا بسیجی و سخنران مجلس

نه ادم کوتاهی به حساب نمیام، متوسطم
بعضی مواقع یه حرفایی میزنه که دلم میخواد یه دل سیر بزنمش تا یه ذره اعتماد به نفسش بره بالا...