- نام مرکز سمپاد
- تنگ ماهی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- مدیریت مالی
@Maia
مائده خانم بسیار احساساتی -.-
شما هم بحث احساس وسط باشه یه پس گردنی به عقل میزنید و میگید کیلو تو چندی اصلا : ))))
واقعا دختر بااستعدادیه به شدت قسمت استعداد نواختنش رو دوست دارم و امیدوارم موفق باشه.
اگه مثل یه شخصیت بود بنظرم ایمی تو دختر گمشده بود.چون اگه واقعا چنین اتفاقی بیفته مائده میتونه همونقدر ترسناک و قدرتمند در حکم یه بانوی درگیر احساس باشه.
@uwu
خب سحر؛
اول از همه برچسب فمینیست میزنم که متعادلش خیلی هم خوبه اگه اشتباه نکنم تو بعضی نظرات هم نظر نبودم اما دال بر این نیست که ممکنه حرفش غیرمنطقی بوده.به هر حال قدرت گفتگو و بحث خوبی داره و استنباط های خوبی میکنه.
گربه دوستی هم که از کسی پنهان نیست. درسش قطعا مهمه براش و از اتفاقات دوران تحصیلیش چه بد چه خوب تاثیرپذیر بوده.
مجموعا امیدوارم موفق باشی : )))
بنظرم اگه یه شخصیت بودی "ست مایرز" میبودی.
همونقدر موفق در حوزه کاری و البته فمینیسم.
یه جمله جالبی هم تو یکی از مصاحبه هاشون گفتن با چنین مضمونی:
=زمانی که تو با زنان قدرتمند کار می کنی، تازه می فهمی که چقدر رفتار افرادی که می خواهند به جای زنان تصمیم بگیرند، وحشتناک است=
@..Mehrab..
خب محراب با ح جیمی --.--
سنجیده عمل کردنو میپسندم.اینکه همیشه فکر هراتفاق نیفتاده ای رو بکنی باعث میشه بخش زیادی از اتفاقات بد نیفته.
درس خون؟!عمرا .___.
من بعید بدونم محراب با اراده قلبی بشینه سر درسش مگر ۱)جبران نمره افتضاح ۲)سرش به یه پاره سنگ بزرگ بخوره.
شایدم واقعا یه خرخونه که از چشم من پنهانه .--.
اخلاقش بسیار خوبه.قید بسیار رو همه جا نباید استفاده کرد اما اینجا حتما لازم بود.در کل دوست فوق العاده ای میتونه باشه.
امیدوارم بتونیم تا کلی سال بعد نگه ت داریم : )))))
اگه یه شخصیت بودی خیلی دوست داشتم شخصیتی مثل ژان رنو رو بهت پیشنهاد بدم ولی لعنتی جیم کری یه چیز دیگه س : )))))))
@karen
یاسمن.
خواهر مادر فیزیک؟! : )))))
علاقه و عطش به یادگیریش خیلی جذاب جلوه میکنه اما قبول کنیم که هیچ چیز غیر از فراگیری فرانسوی نمیتانه جذابترین باشه .---.
در کنارش کنکور هم براش مهمه بخاطر اینکه خب قطعا تو آینده و دانشگاهش هم موثره.
بنظرم یکم بداخلاق و کم حوصله باشه ولی با اطرافیان خودش اوکیه همیشه : ))))
حالا از سایت شوتمون نکنی بیرون : )))))
بنظرم اگه یه شخصیت بودی شبیه دکتر لاله حق وردی همونقدر پرتلاش و موفق میشدی.
یادتون باشه هیچ کدومتون تصورم نکردید
[زهر خود را میریزد و جمع را سوسکی ترک میکند]
مائده خانم بسیار احساساتی -.-
شما هم بحث احساس وسط باشه یه پس گردنی به عقل میزنید و میگید کیلو تو چندی اصلا : ))))
واقعا دختر بااستعدادیه به شدت قسمت استعداد نواختنش رو دوست دارم و امیدوارم موفق باشه.
اگه مثل یه شخصیت بود بنظرم ایمی تو دختر گمشده بود.چون اگه واقعا چنین اتفاقی بیفته مائده میتونه همونقدر ترسناک و قدرتمند در حکم یه بانوی درگیر احساس باشه.
@uwu
خب سحر؛
اول از همه برچسب فمینیست میزنم که متعادلش خیلی هم خوبه اگه اشتباه نکنم تو بعضی نظرات هم نظر نبودم اما دال بر این نیست که ممکنه حرفش غیرمنطقی بوده.به هر حال قدرت گفتگو و بحث خوبی داره و استنباط های خوبی میکنه.
گربه دوستی هم که از کسی پنهان نیست. درسش قطعا مهمه براش و از اتفاقات دوران تحصیلیش چه بد چه خوب تاثیرپذیر بوده.
مجموعا امیدوارم موفق باشی : )))
بنظرم اگه یه شخصیت بودی "ست مایرز" میبودی.
همونقدر موفق در حوزه کاری و البته فمینیسم.
یه جمله جالبی هم تو یکی از مصاحبه هاشون گفتن با چنین مضمونی:
=زمانی که تو با زنان قدرتمند کار می کنی، تازه می فهمی که چقدر رفتار افرادی که می خواهند به جای زنان تصمیم بگیرند، وحشتناک است=
@..Mehrab..
خب محراب با ح جیمی --.--
سنجیده عمل کردنو میپسندم.اینکه همیشه فکر هراتفاق نیفتاده ای رو بکنی باعث میشه بخش زیادی از اتفاقات بد نیفته.
درس خون؟!عمرا .___.
من بعید بدونم محراب با اراده قلبی بشینه سر درسش مگر ۱)جبران نمره افتضاح ۲)سرش به یه پاره سنگ بزرگ بخوره.
شایدم واقعا یه خرخونه که از چشم من پنهانه .--.
اخلاقش بسیار خوبه.قید بسیار رو همه جا نباید استفاده کرد اما اینجا حتما لازم بود.در کل دوست فوق العاده ای میتونه باشه.
امیدوارم بتونیم تا کلی سال بعد نگه ت داریم : )))))
اگه یه شخصیت بودی خیلی دوست داشتم شخصیتی مثل ژان رنو رو بهت پیشنهاد بدم ولی لعنتی جیم کری یه چیز دیگه س : )))))))
@karen
یاسمن.
خواهر مادر فیزیک؟! : )))))
علاقه و عطش به یادگیریش خیلی جذاب جلوه میکنه اما قبول کنیم که هیچ چیز غیر از فراگیری فرانسوی نمیتانه جذابترین باشه .---.
در کنارش کنکور هم براش مهمه بخاطر اینکه خب قطعا تو آینده و دانشگاهش هم موثره.
بنظرم یکم بداخلاق و کم حوصله باشه ولی با اطرافیان خودش اوکیه همیشه : ))))
حالا از سایت شوتمون نکنی بیرون : )))))
بنظرم اگه یه شخصیت بودی شبیه دکتر لاله حق وردی همونقدر پرتلاش و موفق میشدی.
یادتون باشه هیچ کدومتون تصورم نکردید

[زهر خود را میریزد و جمع را سوسکی ترک میکند]