• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گیمر موفق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع خِیزَران
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برا گیمر خوب شدن فقط امکانات مهمه
مخصوصا نت قوی که دیگه گیر نمیاد

فقط امکانات نیس مهارت م مهمه
مهارت بدست آوردنیه
کسی از اولش پرو نبوده

ولی نته قوی حداقل چیزی که یکی که تازه کاره باید داشته باشه
همونایی ام که اولش بدون امکانات بودن حداقل اون اولش نتشون از ما بهتر بوده

مهارت بدست آوردنیه
کسی از اولش پرو نبوده

ولی نته قوی حداقل چیزی که یکی که تازه کاره باید داشته باشه
همونایی ام که اولش بدون امکانات بودن حداقل اون اولش نتشون از ما بهتر بوده
آدمی که تمام امکانات گیم رو داشته باشه حتما ممکن نیست مهارت داشته باشه و تداوم لازم رو براش

آدمی که تمام امکانات گیم رو داشته باشه حتما ممکن نیست مهارت داشته باشه و تداوم لازم رو براش
ولی آدمی که امکانات نداشته باشه صد در صد امکان نداره بتونه درست بازی کنه.

البته من فکر کردم اینا دیگه جزء بدیهیاته و قراره راجع به خود بازی و بازی کردن صحبت کنیم.

اگه گیمر خوب و موفق یعنی پرو گیمر (که با توجه به پستای تاپیک به نظرم منظور اصلیه):
باید برنامه بریزه. مهارتای متفاوتی که توی یه بازی نیاز هست رو ببینه چیاس. پیگیر روش های جدید باشه. برنامه ریزی کنه این مهارت ها و روش ها رو تمرین کنه روی روتین. اخبار بازی رو پیگیر باشه ببینه چیا عوض شدن. جزء یه کامیونیتی باشه که روش ها و اخبارا رو از اون ها هم بتونه بگیره و با افراد حرفه ای دیگه هم تیمی بشه یا حتی بهتر، رقابت کنه و از هم یاد بگیرن.
پیگیر مسابقه ها و تورنومنت ها باشه و شرکت کنه. بازی های حرفه ای تورنومنت ها رو هم ببینه ازشون یاد بگیره.

خب من چند تا ویژگی که از نظرم مهمه اینان : ادعا نداشتن؛ ساعی بودن تو بازی ؛ خلاقیت ؛ صبور بودن و نباختن خود با دیدن یه چالش تو بازی ؛ خب چرا دروغ بگم پول هم یه تاثیری داره . ولی از نظر من تداوم تو یه گیم از همه چی مهم تره؛ کم کم با گذشت زمان نقشه ها رو از حفظ بلدی ؛ فعالیت ها و کارهایی که باید انجام بدی ولی اگه ولش کنی یادت میره و باز باید تمرین کنی
ولی آدمی که امکانات نداشته باشه صد در صد امکان نداره بتونه درست بازی کنه.

البته من فکر کردم اینا دیگه جزء بدیهیاته و قراره راجع به خود بازی و بازی کردن صحبت کنیم.
اینجا گفتم پول بی تاثیر نیست

آقا من اصن معنی گیمر رو درک نمیکنم. الان هرکی زولا بازی میکنه گیمره؟

آقا من اصن معنی گیمر رو درک نمیکنم. الان هرکی زولا بازی میکنه گیمره؟
ببین کلمه ی گیمر یعنی بازیکن بازی های کامپیوتری ولی اگه بخوای حقیقت رو ببینیم نمیتونم هر آدم بی مهارتی رو گیمر بدونیم. زولا هم یک گیمه و اگه خوب بازی کنه طرف گیمر حقیقی ه

Back
بالا