• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

طرح پرچم ایران چطوری بود خوب میشد؟

طرح برای پرچم ایران

• همین نماد جمهوری اسلامی

• شیر و خورشید (با شمشیر)

• شیر و خورشید (بدون شمشیر)

• پرچم بدون نماد

• هلال و ستاره :)

• اگه طرح دیگری هست اون :)

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!
رنگ‌هاش که طبق همون چیزیه که توی کتب پهلوی و شاهنامه اومده. مشکل‌ش به نظرت کجاست؟
اتفاقا خیلی وایب شکوه و سلطنت میده. از سبز و سفید و قرمزی که بهم نمیان که خیلی بهتره.
نمیدونم وایبه دیگه :‌))))

درفش کاویانی تا ابد و برای همیشه دوست‌داشتنی‌ترینه برام. قبل از حمله اعراب و در ایران باستان هم تا جایی که می‌دونم پرچم ایران درفش کاویان بوده.

ارادتی که به شاهنامه دارم و به نظرم حافظ اصلی هویت ملی ما بوده هم بی‌تاثیر نیست. فردوسی اسطوره بی‌نظیری برای پرچم باستانی ما ساخته که چندین برابر ارزشش رو برام بیشتر می‌کنه.

البته به نظرم احتمال انتخاب درفش کاویان به عنوان پرچم اصلی ایران خیلی کمه متاسفانه و شیروخورشید رو هم دوست دارم، می‌پذیرم و حمایت می‌کنم ازش چرا که این روزها بیشتر از زیبایی شاید به اتحاد و یکرنگی نیاز داریم.

اگه درفش کاویان پرچم بشه این شکلی می‌شه:
img_20260213_124042_101_3dnv.jpg

یک مشخصه ای که باید پرچم داشته باشه اینه خیلی ساده هرکس بتونه بکشتش پرچم شیروخورشید خیلی قشنگه ولی این مشکلو داره، این طرحم قبلا دیدم خیلی ازش خوشم اومد
البته همونطور که احتمالا می‌دونید اصلش مربعه نه مستطیل، با اینکه اکثر کشورها پرچمشون مستطیلیه معدود پرچم‌هایی هستند که به اشکالی غیر از مستطیل‌اند و استفاده ازش به صورت مربع هم ممکنه گمونم.

This topic is gonna age like raw milk in a sunny day

حد اقل دست شیره تفنگ بدین که خدایی نکرده سوء تفاهم نشه که پرچمتون نماد جهل و عقب موندگیه.
مفهوم آرم جمهوری اسلامی: این نشان به‌صورت کلی نشان دهنده‌ی کلمه‌ی الله است که چهار کلمه‌ی «لا‌»، «االه»، «الا» و «الله» را نیز در خود مستتر کرده است. این جمله نشانه‌ی اصلی توحید و مبنی بر اسلامی بودن حکومت ایران است. جزء میانی طرح نیز تصویر یک شمشیر را یادآور میشود که نشانه‌ای از ایستادگی و مقاومت اسلامی است.

روانی‌ام کردید. 😩

• دابل‌لایک
امتیازات: ERFUN
مفهوم آرم جمهوری اسلامی: این نشان به‌صورت کلی نشان دهنده‌ی کلمه‌ی الله است که چهار کلمه‌ی «لا‌»، «االه»، «الا» و «الله» را نیز در خود مستتر کرده است. این جمله نشانه‌ی اصلی توحید و مبنی بر اسلامی بودن حکومت ایران است. جزء میانی طرح نیز تصویر یک شمشیر را یادآور میشود که نشانه‌ای از ایستادگی و مقاومت اسلامی است.

روانی‌ام کردید. 😩
اینکه بعد از تصمیم بنده به ترک سایت به دلیل 25 سالگی ریپلای میزنید تاکتیک کثیفیه.
به هر حال به نظرم طرح پرچم شمشیر‌دار در سال 2026 نماد عقب‌موندگیه.

پرچم اصلاح شده:

b105247__.jpg

اولویت اول قطعا و قطعا شکل باستانیش یعنی شیر و خورشید هست

اولویت های بدون علامت و وسط با طرح وسط نماد درفش کاویان هم قابل پذیرش

ولی فاز دوستانی که گفتن پرچم ج ا بمونه چی بوده؟؟؟

اگه چند ماه پیش که ناسیونالیست بودم این تاپیک رو می دیدم احتمالا می گفتم یه سرو ... که این مفهوم رو برسونه ایران مثل ققنوس از خاکستر خود می روید و همیشه می ماند....
حالا چرا خود ققنوس نه؟:))
شبیه این پرچم منظورته یعنی؟🇳🇫

اولویت اول قطعا و قطعا شکل باستانیش یعنی شیر و خورشید هست

اولویت های بدون علامت و وسط با طرح وسط نماد درفش کاویان هم قابل پذیرش

ولی فاز دوستانی که گفتن پرچم ج ا بمونه چی بوده؟؟؟
از اون بدتر هلال و ستاره چیه اخه؟؟؟ مگه قرار نبود به سنت سکولار شدن بریم؟؟ پس دیگه نماد اسلامی برای چیتونه؟؟

شبیه این پرچم

شبیه این پرچم منظورته یعنی؟🇳🇫
طرحشو اون دختره خواننده پرستو احمدی پست کرده بود فک کنم جدا قشنگ بود - ولی حالا دیگه چه اهمیت داره بعد از اون همه مبارزه تازه دست خدا عیان شده خامنه ای جوان شده

img_20260213_124042_101_3dnv.jpg

یک مشخصه ای که باید پرچم داشته باشه اینه خیلی ساده هرکس بتونه بکشتش پرچم شیروخورشید خیلی قشنگه ولی این مشکلو داره، این طرحم قبلا دیدم خیلی ازش خوشم اومد
دوباره تاپیک بالا اومد.
این پاک شده دوباره میگذارم. این پرچمو واقعا برام قشنگه (شیر و خورشیدم خیلی دوست دارم). مزیت قابل توجهش سادگی در رسمشه. ولی خب شیروخورشید هم یک ابهت خاصی داره.

VXNex4Gz

اینکه بعد از تصمیم بنده به ترک سایت به دلیل 25 سالگی ریپلای میزنید تاکتیک کثیفیه.
به هر حال به نظرم طرح پرچم شمشیر‌دار در سال 2026 نماد عقب‌موندگیه.

پرچم اصلاح شده:

b105247__.jpg
فکر نمی‌کردم هنوز آنلاین ش-

مشکل این پرچم ماهیتشه. برخلاف بسیاری از نظرات تاپیک،‌ پرچم ها از روی سلیقه و زیبایی انتخاب نمیشن (البته لزوما) بلکه معنی و مفهوم اولین اولویت رو داره. معنی و مفهوم درفش کاویانی، ستیز مظلوم با ظالم یا قیام آهنگر بر علیه ستمگره. کاوه شاه نبود، همه‌ی مردم نبود، عصاره‌ای از مردم هم نبود؛ کاوه مظلوم و نتیجه ظلم بود. برای همین، این پرچم برای هیچ حکمرانی «فر ایزدی» نداره. میتونه پرچم انقلابی باشه، ولی نه حکم رانی.

#همه_ما_ثابتی‌فردیم
24 ساعت مهلت دارید تا به پویش ما بپیوندید و با عوض کردن پروفایل و عنوان سفارشی خود حمایت خود را از این مدیر محبوب و مردمی اعلام بفرمایید.
با سپاس فراوان 🙏
37887_rwqh.jpg

ولی این تاپیکو زدن واسه بحث جدی درمورد پرچم
بعد کلی پرچم ترول فرستادن اینجا

Back
بالا