• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

طرح پرچم ایران چطوری بود خوب میشد؟

طرح برای پرچم ایران

• همین نماد جمهوری اسلامی

• شیر و خورشید (با شمشیر)

• شیر و خورشید (بدون شمشیر)

• پرچم بدون نماد

• هلال و ستاره :)

• اگه طرح دیگری هست اون :)

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!
از یکی از دوستان‌گرافیست اینجا خواهشمندیم یه پرچم شیر و خورشید یه کوچولو متفاوت تر بکشه ببینیم چطور میشه

حتی شیر و خورشیده هم به نظر من جالب نبود. منِ نوعی اصلا با اون رنگ‌ها ارتباط برقرار نمی‌کنم. نکته اساسی اینه که ما ترکیب رنگی داریم که در سطح بین‌الملل نماد ایرانه (فیروزه‌ای و زرد) و از طرفی دیگه فکر می‌کنم پنج تا رنگ داریم که تو کل دنیا با صفت "ایرانی" شناخته می‌شن و چهارتاشون پایه‌ی آبی دارن، اون وقت رنگ پرچم (به نظر من مهم‌ترین جز دیداری کاربردی که از پرچم می‌شناسیم) هیچ اثری از خود رنگ آبی که نداره هیچ، چه تناسبی با مفاهیم ملی داره؟
حالا اون وسط چه شیر شمشیر به دست باشه چه سوسک شاخدار فعلی، تا رنگ، مفهوم مستقل و گویایی نداشته باشه به نظرم بحث سر طرحش بیهوده‌ست.
ایشونم حرفای جالبی زده، رنگ آبی جالب می بود میداشتیم مثل پرچم افشاریه

مگه همینی که هست چشه :D
واقعا سر این کسایی که از پرچم جمهوری دفاع کردن رو باید باز کرد ببینی توش چیه
اصلا خود جمهوری اسلامی به کنار این چه پرچم مزخرفیه که اصلا ربطی به هویت ملی نداره تازه همون سه رنگش هم صدقه سر یک موبد زرتشتی بوده مگرنه یک پرچم سبز میشد با علامت خرچنگ
پرچم شیروخورشید هم به سلسله ای وابسته نیست یک هویت ملیه خیلی قدمت داره

بخش دومش رو درست گفتی
ولی شیر و خورشید نماد تشیع فکر نکنم داشته باشه
حقیقتش وقتی شیر و خورشید رو روی بشقاب چندهزار ساله دیدم فهمیدم این که میگن نماد تشیعه چرته.
انگار ایرانیا یه جورایی برای حفظ نمادهاشون مجبور شدن تفسیر و تاویل اسلامی هم دربیارن براش. برای همین میگن شیر نماد «علی اسدالله‌»ـه.

همیشه فک میکردم که چقدر این درفش هخامنشی (کاویانی) خوشگله.
هم ترکیب رنگیش قشنگه، هم طرحش ساده و زیباست. یه چیز قدیمی هم هست که میتونه عمق فرهنگیمون رو نشون بده.
همچنین یه چیز نمادین هم هست. میگن این پرچم‌ مربوط به زمانی هستش که کاوه آهنگر مقابل ضحاک انقلاب میکنه.
این پرچم، پرچم ایران توی دوره های هخامنشی و ساسانیان بوده. بعد ساسانیان (حمله اعراب) تا چندین سال طرح روی پرچم رو حرام میدونستن. توی دوران غزنویان ماه به پرچم اضافه میشه و شیر
توی دوران مسعود غزنوی اضافه میشه (پس نمیشه گفت شیر و خورشید مربوط به قبل از زمان ورود اسلامه)
در کل شیر و خورشید خیلی نماد شلوغیه (و به من حس عرب بودن میده:/ ) و تا وقتی نماد و پرچم قدیمی تر و قشنگ تری هست، چرا شیر و خورشید

به نظر منم میشه از رنگ های اصیل ایرانی توی پرچم استفاده کرد مثلا فیروزه ای که کلا رنگ اصیل ایرانیه و یا بنفش که نمادی از اصالت یکی از پرچم های قدیمی هست و شاید قرمز مثل فرش قرمز ایرانی و...نماد هم به نظرم باید نشونه اصالت و تاریخ کشور باشه ولی خب میتونه به اعتقادات و فرهنگ مردم کشور هم ربط داشته باشه

ha3armiwiaaq5ay_rbay.jpeg

منم این سبز و سفید و قرمزشو دوست ندارم
شیر و خورشید هم نه ، نماد تشیع نیست و قبلاً بوده(بچه شیعه کلاً عادت به انحصار و زدن همه‌چیز به نام خودش داره) ولی بنظرم قدیمی شده.

من می‌گم بکوبیم از نو بسازیم
اگه توش فروهر داشته باشه خیلی خوشگل می‌شه
بجز فیروزه‌ای و اینایی که گفتید ، یه‌جای دیگه دیده بودم انگار یه‌سری رنگ دیگه هم به ما مربوط میشه
که یکیشونم شبیه صورتی بود

اون صورتیه رو هم تو پرچم جدید استفاده کنین ممنون😭💕

img_20260213_124042_101_3dnv.jpg

یک مشخصه ای که باید پرچم داشته باشه اینه خیلی ساده هرکس بتونه بکشتش پرچم شیروخورشید خیلی قشنگه ولی این مشکلو داره، این طرحم قبلا دیدم خیلی ازش خوشم اومد

اره این خیلی از شیر و خورشید قشنگتره

یه طرح دیگه هم بود از درفش کاویانی شبیه همینه ولی علامت وسطش فرق داره. اون بهتره به نظرم.
داری اونو؟
اگه منظورت فروهر هستش ندارم الان.

ترکیب رنگ این درفش کاویانی چشم رو میزنه به نظرم. ترکیب رنگ فعلی باز بهتره.
ترکیب رنگش واقعا یک حس سلطنتی و پادشاهی میده کلا رنگ بنفشم همینطوری بوده

ماه و ستاره🥀

این پرچمی که دوست دارید برای من بیشتر شبیه پرچم یه کشور خیالی تو این بازی‌های استراتژیک یا از این سریال‌های فانتزیه تا یه کشور واقعی:‌)) مثلا میتونم تصور کنم پرچم یکی از خاندان‌های گیم آف ترونز باشه:‌)) باز شیر و خورشید احتمالا چون بهش عادت دارم اینجوری نیست وگرنه منطقا اونم باید همچین حسی بهم بده:‌))

این کجاش سلطنتیه :‌))))

بچه‌ها لیترالی پرچم یه کشور مگه شوخی‌برداره صدبار بیایم عوضش کنیم؟ ج‌ا نباید دست می‌برد توش که برد حالا درستش می‌کنیم

Back
بالا