- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
از یکی از دوستانگرافیست اینجا خواهشمندیم یه پرچم شیر و خورشید یه کوچولو متفاوت تر بکشه ببینیم چطور میشه
ایشونم حرفای جالبی زده، رنگ آبی جالب می بود میداشتیم مثل پرچم افشاریهحتی شیر و خورشیده هم به نظر من جالب نبود. منِ نوعی اصلا با اون رنگها ارتباط برقرار نمیکنم. نکته اساسی اینه که ما ترکیب رنگی داریم که در سطح بینالملل نماد ایرانه (فیروزهای و زرد) و از طرفی دیگه فکر میکنم پنج تا رنگ داریم که تو کل دنیا با صفت "ایرانی" شناخته میشن و چهارتاشون پایهی آبی دارن، اون وقت رنگ پرچم (به نظر من مهمترین جز دیداری کاربردی که از پرچم میشناسیم) هیچ اثری از خود رنگ آبی که نداره هیچ، چه تناسبی با مفاهیم ملی داره؟
حالا اون وسط چه شیر شمشیر به دست باشه چه سوسک شاخدار فعلی، تا رنگ، مفهوم مستقل و گویایی نداشته باشه به نظرم بحث سر طرحش بیهودهست.
واقعا سر این کسایی که از پرچم جمهوری دفاع کردن رو باید باز کرد ببینی توش چیهمگه همینی که هست چشه![]()
حقیقتش وقتی شیر و خورشید رو روی بشقاب چندهزار ساله دیدم فهمیدم این که میگن نماد تشیعه چرته.بخش دومش رو درست گفتی
ولی شیر و خورشید نماد تشیع فکر نکنم داشته باشه

هیچ وقت نفهمیدم چرا به این میگن شاهزاده
اگه منظورت فروهر هستش ندارم الان.اره این خیلی از شیر و خورشید قشنگتره
یه طرح دیگه هم بود از درفش کاویانی شبیه همینه ولی علامت وسطش فرق داره. اون بهتره به نظرم.
داری اونو؟
یاد نماد سیک ها هند/خرچنگ وسط پرچم فعلی میفتم نه ممنون همون درفش کاویانی قشنگ تره
ترکیب رنگش واقعا یک حس سلطنتی و پادشاهی میده کلا رنگ بنفشم همینطوری بودهترکیب رنگ این درفش کاویانی چشم رو میزنه به نظرم. ترکیب رنگ فعلی باز بهتره.

توی دو دورهی هخامنشی و ساسانیان پرچم ایران بودهپرچم یه کشور خیالی
این کجاش سلطنتیه :))))
رنگهاش رو میگماز درفش کاویان سلطنتیتر نداریم چیزی.