- شروع کننده موضوع
SinaDev
ملقب به سینا آذرلی xD
- نام مرکز سمپاد
- شهید صدوقی
- شهر
- يزد
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
?reallyبازم خوشا به حالت
من بدبخت :
core 2 duo p8700
ram 3
intel mobile hd family
?reallyبازم خوشا به حالت
من بدبخت :
core 2 duo p8700
ram 3
intel mobile hd family
گیم خوب برای سیستم هایی مثل مال من و تو چی سراغ داری؟بازم خوشا به حالت
من بدبخت :
core 2 duo p8700
ram 3
intel mobile hd family
بازی های نسل 6 رو کامل فک کنم بتونین ساپورت کنینگیم خوب برای سیستم هایی مثل مال من و تو چی سراغ داری؟
کالاف 1 و 2 و 4 رو میتونی بازی کنی با فریم خوبگیم خوب برای سیستم هایی مثل مال من و تو چی سراغ داری؟
فریم خوب؟!کالاف 1 و 2 و 4 رو میتونی بازی کنی با فریم خوب
دونت استارو هم هست
اسسین یک رو هم همینطور.
halo 1 هم هست
من اینا رو تونستم درست و خوب بازی کنم
البته بسته به 32 بیت یا 64 بیت بودن ویندوزت هم میتونی بازی های بیشتری بکنی
البته خوب تعریف دقیقی نیست. من کالاف 4 رو با 18 اف پی اس بازی کردم عزیزفریم خوب؟!![]()
![]()
(خروجی کارت گرافیک رو 40HZ قفله کلا بالای 40 fps نمیده)
وات؟واقعا؟رندر چانک رو بیار پایینبه سیستم نقطه چین من که ماینکرفت رو با ۱۱ fps میاره چی باید گفت؟
پایین آوردم تاحدی که چانک جلوییم رو به زور میارهوات؟واقعا؟رندر چانک رو بیار پایین
11 فریم از چانک مانک گذشته رو دو هم بیاره فایده ندارهوات؟واقعا؟رندر چانک رو بیار پایین
اور کلاک کن گرافیکتو شاید بهتر شدپایین آوردم تاحدی که چانک جلوییم رو به زور میاره![]()
من فقط با شیدر seus فریمم میشه 11(با بقیه میشه شیدرا 22)11 فریم از چانک مانک گذشته رو دو هم بیاره فایده نداره
داداش اورکلاک خیلی خطرناکه......شک دارم خنک کننده خوب داشته باشه(حتی ممکنه لپ تاپ داشته باشه)اور کلاک کن گرافیکتو شاید بهتر شد
ن اونقدر خطرناک نیس من کارت گرافیکم ی ساله تا 102 درجه میره بالا ولی کارمیکنه هنوزداداش اورکلاک خیلی خطرناکه......شک دارم خنک کننده خوب داشته باشه(حتی ممکنه لپ تاپ داشته باشه)
مدلش چیه؟ن اونقدر خطرناک نیس من کارت گرافیکم ی ساله تا 102 درجه میره بالا ولی کارمیکنه هنوز
البته فک نکنم بود و نبودش فرقی بکنه از بس ک خستس
amd radeon hd 5450 2GBمدلش چیه؟
از مال من که خیلی قوی ترهamd radeon hd 5450 2GB
فک نمیکردم خسته تر از منم باشه :/از مال من که خیلی قوی تره
فک نمیکردم خسته تر از منم باشه :/
کارت گرافیک تو چیه مگه؟
nvidia geforce 820m