• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد کتاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مغالطه های پرکاربرد: ۴۴روش کثیف برای برنده شدن در بحثها
ریچارد پل و لیندا الدر
یه نکته‌ای که بعد خریدنش متوجه شدم این بود=>>> ترجمه نیست و بازنویسیه:/
و اینکه ترجمه(بازنویسی) سخت خوانی داره.

روانشناسی :
جوجه اردک زشت درون خیلی خوبه
خودت باش دختر
رهایی از افسردگی رو تازه شروع کردم ولی خیلی خوب بوده تا اینجاش فقطم برا ادمهای افسرده نیست . سر زودرنج بودن و افکار منفی و فکرای زیادی ک میکنیم ذهن ادمو خالی میکنه و استانه تحمل رو بالا میبره .
صبح معجزه اسا برا کنکوریا خ خوبه بنظرم
افکار سمی
ادمهای سمی
اینا بهترینایی بودن ک خوندم فلن

لالایی های ایرانی از سیما بینا
این کتاب برتری های بسیاری به کتب لالایی قبلی داره.اول اینکه خانم بینا به سراسر ایران سفر کرده و در گوشه گوشه ایران مادرانی رو پیدا کرده که لالایی میخوندن.بعد این لالایی هارو مکتوب کرده.
دوم اینکه خودشون تمام لالایی هارو خوندن و در یک حلقه سی دی که ضمیمه کتاب هست تمام لالایی هارو به زبان های مختلف خوندن.بنابراین میشه گفت بهترین مجموعه لالایی های ایرانی همین کتابه.
متاسفانه یه دلیل اینکه خانم بینا لالایی هارو خوندن و صدای زن داره به حکم این وزارت ارشاد بی نظیر ما کتاب در ایران اجازه نشر نداره،اما ممکنه بتونید از اشنایی در خارج از ایران یا دست فروش ها بگیریدش.

خانم بینا اخیرا به دلیل کرونا فوت کردن و نتونستن روزی رو ببینن که کتابشون در ایران چاپ شده.امیدوارم ما اون روز رو ببینیم.

کتاب چراغها را من خاموش میکنم
اثر زویا پیرزاد

دستور جامع زبان فارسی از عبدالرحیم همایونفرخ
در باب دستور زبان،ما برخلاف اکثر زمینه های دیگه کتبمون خیلی زیاد نیست که البته گناه نه به گردن زبان فارسی و نه ادیبان ماست بلکه جمع آوری کتابی که تمامی جوانب دستور فارسی رو گرد هم بیاره انقدر سخت و مفصل و پیچیده است که کمتر کسی قادر به انجامش بوده.مرحوم دکتر معین دست به نگارش یک کتاب دستور زد که اگر تکمیل می شد یقینا از بهترین کتب دستوری می بود.اما متاسفانه با کما و درگذشت ایشون این اثر ناتموم موند.کتب دیگری مثل دستور پنج استاد هم هستن که شاید بعدا به جاش دربارشون صحبتی بکنم،اما این کتاب جای خود داره.
کتاب حقیقتا کتابی جامعه.قواعد دستوری به خوبی درش گنجانده شدن و نهایتا ماحصل کار کتابی بسیار کاربردی و خوب بوده.البته کتاب مشکلاتی هم داره.اول اینکه ترتیب بندی و دسته بندی کتاب بسیار بد انجام شده(که البته از مشکلات معمول دستور زبان های قدیمیه) و از این لحاظ بسیار بی نظمه.دوم اینکه برخی مطالبی که در کتاب بیان شده صرفا اضافه و زیاده گویی و تفصیله.و در نهایت اینکه نویسنده در برخی جاها گریز هایی که به دستور زبان عربی داشته نادرست بودن و در واقع در ساختار زبان فارسی جای نمیگیرن.
اما در کل کتاب خیلی مفیدیه و مطالعش به همه توصیه میشه.

پیش از ان که قهوه ات سرد شود.
در یکی از محله های توکیو کافه ای وجود دارد که به شما اجازه سفر در زمان می دهد.اما برای سفر در زمان در این کافه باید از قوانین خاصی پیروی کنید.
ژانرش فانتزی تخیلی عه ولی جالبه ...
می توانه سرگرمتون کنه.:shrugging:

یک بار فریبم بدهی / هارلن کوبن

مایا تصویری عجیب در دوربین مخفی مراقبت از پرستار بچه اش میبیند.... دختر دوساله اش مشغول بازی با شوهرش هست....
اما شوهر مایا دوهفته قبل به قتل رسیده .....

یک بار فریبم بدهی شرم بر تو ،دوبار فریبم بدهی شرم بر من....

مجموعه سفرنامه های منصور ضابطیان
مارک و پلو.مارک دو پلو.برگ اضافی و......
قیمتشون یکم به نسبت بالاس اما میتونین از کتابخونه ها بگیرین...قلم زیبایی دارن و تصاویر زیبایی هم ثبت کردن...

سلام
این ۲ کتابی که معرفی می کنم نیاز به وقت گذاشتن دارن و برای همه جالب نیست
۱/سال های سگی(برنده جایزه نوبل ادبی ۲۰۱۰
۲/سور بُز
نویسنده هر دو Mario vargas iiosa هست
کتاب های جالبی هستن و برای افرادی که به کتاب های اجتماعی سیاسی علاقه دارن خوب هستن
کتاب سگ ولگرد صادق هدایت هم کتاب جالبی هست که حقیقت جامعه رو بیان می کنه

Back
بالا