• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد کتاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دیوید کاپرفیلد / نوشته چارلز دیکنز
خیلی کتاب قشنگ و خوبیه
و اممم... من یه جاهاییشو گریه کردم:-"

ساداکو و هزار درنای کاغذی / الینور کوئر
کتاب خیلی کوتاه ولی قشنگیه. داستان واقعی دختری ژاپنی که به دلیل تشعشعات بمب اتم، ده سال بعد از اون اتفاق سرطان خون میگیره...
(بعد از خوندن این کتاب انقد گیر دادم به درنا درست کردن:-")
با اینم گریه کردم

سلام دوستان من خیلی دنبال منابع روانپزشکی گشتم ولی نمیدونم کدوم کتاب برای شروع خوبه.
اگر از دوستان کسی هست که روانپزشکه یا اطلاعی درباره منابع داره تو این تاپیک اعلام کنه. ممنون

اگر کتاب خوب و جالبی دیدید که به نظرتون باید مطالعه کرد رو معرفی کنید.
حتما بگید تو زمینه ای هست و به درد چه کسی با چه علاقه‌مندی‌هایی میخوره.

اگرم کتاب خاصی در نظر دارید اینجا بپرسید بهتون معرفی کنن
دو تا کتاب در نظرم هست
اولی که علمی تخیلیه اسمش ""بارتیمیوس"" هست 3 جلده ولی خب تقریبا 1 سالی هست به دلایلی چاپش متوقف شده و نمیشه از جاهای معتبر خریدش من خودم دنبال جلد 2 اش هستم....
دوستان اگه جایی داشت بگین:/
دومی مدیریت زمان عه که از اسمش هم معلومه در چ موضوعیه کتاب خارجی هستش و برایان تریسی روانشناس معروف نوشتش
خیلی کتاب بدرد بخوریه واقعا

اولی که علمی تخیلیه اسمش ""بارتیمیوس"" هست 3 جلده ولی خب تقریبا 1 سالی هست به دلایلی چاپش متوقف شده و نمیشه از جاهای معتبر خریدش من خودم دنبال جلد 2 اش هستم....
کتابخانه ها دارنش من همین امروز جلد دوشو از کتابخانه محلمون گرفتم

کتاب فلسفی: دنیای سوفی - انسان خردمند
کتاب انگیزشی : چگونه رنجی را که نمیتوانیم درمان کنیم البته قبول دارم که کتاب های انگیزشی چیزی بجز بولشیت و چرت و پرت نیستن ولی این یکی ارزش خوندن داره
کتاب علمی تخیلی : سندروم ژولیت ایرانیه و واقعا ارزششو داره یه روز هم میشه سر و تهش هم اورد
کتاب ترسناک: نبرد شیاطین اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ولی کلا باهاش حال میکنم
کتاب واقع گرایانه فکر کنم ریالیسم بود : 13 دلیل برای اینکه اگه افسردگی دارید به هیچ وجه اینو نخونید چون به فا.. اصلاح میکنم به فنا میرید - کتابخانه نیمه شب اگه افسردگی دارید اینو بخونید ولی خب یکم حرفاش چیزایی که همه میدونیم و تابوعه ولی خب قلم نویسنده اش خوبه
کتاب عاشقانه : خطای ستارگان بخت ما با اینکه فکر میکنم چاپ کتابهای عاشقانه فقط اصراف کاغذهه ولی این یکی ارزششو داره
کتاب غریب : داستان یک قول من همیشه فکر میکردم و میکنم این کتاب نفرین شده است هروقت میخونمش قشنگ تا دو سه روز به گ... اصلاح میکنم فنا میرم یه حس عجیبی دارهه و از توان من خارج بود که تمومش کنم

بادام- چون پیونگ سون
• این داستان یه پسرست که آلکسیا داره، ینی احساسات رو کلا درک نمیکنه. مثلاً نمیتونه تشخیص بده که کجا باید بخنده، کجا تشکر کنه، کجا ناراحت بشه. حتی بعد از اینکه مامان و مامان بزرگش که باهاشون زندگی می‌کرده مردن، هیچ ناراحتی ای حس نکرد. بعدش با یه پسر دیگه به اسم گون آشنا میشه.
اگه میتونید ورژن انگلیسیش رو بخونید چون با اینکه کلی ترجمه شده ولی خیلی از ترجمه هاش خوب نیستن.
مجموعه بخشنده- لوییس لوری
•این ۴ تا جلده و هرجلدش یه داستانه، جز اون آخریش که همه ترکیب میشن.
کلا باید خودتون بخونیدش چون وصفش سخته‌.
جنگی که نجاتم داد -کیمبرلی بردلی
• داستان یه دختر یتیم تو جنگ نازیا.
• اینو شاید ۵ سال پیش خوندم و الان دیگه بچگونست، ولی به یه بار خوندن می ارزه.
خطای ستارگان بخت ما، آگوست، و آفتاب گردان در زمستان، ۵ فوت فاصله.

بنظر من کتاب بیشعوری خیلی خوبه
درسته قدیمیه و تکراری
ولی خیلی خوبه
نویسندش هم خاویر کرمنت هست و انتشارات زیادی منتشرش کردن ، میتونید از دیجی کالا با قیمت ارزون و مناسب تهیه کنید 🤗

کسایی ک ژانر جنایی دوس دارن پایگاه ویژه ارو بهشون معرفی میکنم... واقعا من دوسش داشتم..
خشونت زیادی نداره.. توی داستان بخش های رمانتیک اجتماعی طنز و.. هم داره..
3 جلده.. ادامه داره هنوز.. البته چاپش نکرده نویسنده و تو نت میتونین دانلودش کنین..

لطفا برید کتاب "خودآموز دیکتاتورها" رو با ترجمه بیژن اشتری از نشر ثالث گیر بیارید و بخونید.

این کتاب با زبان طنز و مخاطب قرار دادن خواننده راه و رسم دیکتاتورها رو در طول تاریخ بررسی می‌کنه و توضیح می‌ده‌.

موقع خوندنش تک‌تک جملات ذهن‌تون رو درگیر می‌کنه، مصداق‌های بارزش توی جامعه دیده می‌شه و حقیقتا ترسناکه...

تو این ایام رمان ۱۹۸۴ از جرج ارول خیلی دیدتونو باز می کنه.
خود نویسنده که آدم بزرگیه و قلعه حیوانات شاهکارشه.
توی این کتاب هم یه دیستوپیا(مخالف آرمان شهر، یوتوپیا و مدینه فاضله) رو توصیف می کنه که آزادی های فردی هیچگونه وجود خارجی ای ندارند و مردم حتی باید به تلویزیون هاشون مصنوعی لبخند بزنند تا کسی به عنوان معترض شناساییشون نکنه.

Back
بالا