• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

پیشنهاد کتاب

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سفر به ماه - آیزاک آسیموف وصف داستانی تخیلی از سفر به ماه با شلیک یک گلوله بسیار بزرگ ! آراسته به زیبایی قلم ایزاک آسیموف .

آیین دوستیابی - دیل کارنگی به شیرینی ، نکاتی را برای ارتباط بهتر با یکدیگر ، یادآوری میکند .

قلعه حیوانات - جرج اورول سیاست در جامعه حیوانات یک مزرعه !

دایره المعارف ریاضیات - اثر 55 استاد دانشگاه های آلمان از اصول شمارش تا محاسبات روی خمینه ها ! همه و همه در این مجموعه جمع شده اند .

هشت کتاب - سهراب سپهری شعر های دیدنی سهراب سپهری !
 
شب هول،هرمز شهدادی



خاطرم هست که حدودا هفده ساله بودم،یا کمتر.اون زمان داستانهای سیال ذهن چندانی نخونده بودم،جز سنگ صبور چوبک و “اولیسس“ جیمز جویس،که دومی رو به انگلیسی و به واسطه نثر به خصوصی که داشت با ضرب و زور خوندم.این کتاب شب هول رو در کتاب کهنه فروشیهای انقلاب،که همیشه می رفتم پیدا کرده بودم.اساسا عادت بر این نداشتم و ندارم که کتابی رو تصادفا دیده و بگیرم،اما این بار خرق عادت کرده بودم.


در باب این کتاب،بعدا برخی به عنوان یکی از بهترین رمانهای ایرانی نام بردنش که پر بیراه هم نیست،اما به واسطه اینکه در بهار سال پنجاه و هفت چاپ شده و بعدا هم هیچگاه تجدید چاپ نشده،در کوران وقایع آن سال عملا گم گشته.البته حالا مثل هزار کتاب دیگه چاپ افست زیادی ازش موجوده.هرچند،من که همون چاپ اصلی رو پیدا کردم.

نویسنده کتاب تا حد زیادی ناشناخته است،می دانیم از اعضای قشری اون جنگ اصفهان به همراهی گلشیری و حقوقی و صادقی بوده،به غیر از این کتاب قبلا یک داستان نوشته و پس از نگارش شب هول دیگر ننوشته.الان هم صرفا اطلاع دارم که در آمریکاست و گویا استاد علوم سیاسی.

داستان به مانند هر سیال ذهنی،در مقاطع مختلف توسط افراد مختلفی،که در اینجا دو نفر(و گاه در کلام خود این دو نفر افراد دیگری سخن گفته اند) روایت شده.اولی یک روشنفکر استاد دانشگاه به نام هدایت اسماعیلی،به طرزی وازده از همه امر و دومی یک جهود زاده با نفوذ در رژیم و فاسد الاخلاق به نام هادی ابراهیمی.تمامی شخصیت ها به خوبی در هم تنیده اند.

کتاب در وهله اول شرحی است از سیر روشنفکری ایرانی.پدربزرگ هدایت اسماعیلی،یک طلبه است که به سبب اینکه راه خودش رو منحط دیده،طلبگی رو رها کرده و بهائیت گرویده.پدر او از فعالان مصدقی بوده که بعد از کودتای بیست و هشت مرداد،توسط دومین راوی داستان یعنی هادی ابراهیمی،به عنوان بیمار روانی به دارالمجانین برده و به طرزی شدید شکنجه شده.و خود اسماعیلی،روشنفکر داستان نویس در جنگ اصفهان(که اینجا شهدادی گریزی به شخصیت خودش زده) که حالا از اساس خلق اثر هنری مایوس شده،هرچند دارد این یادداشت هارو می نویسد.









نثر کتاب اساسا از نثرهایی که من بپسندم نبود،جمله بندی های کوتاه و مقطع.اما به طرزی غریب بر این داستان کاملا نشسته بود.و به طرزی واضح نثرهایی مثل اولیسس بر این کتاب تاثیر گذاشته.




نکات ریز و درشت کتاب انقدر مفصل و فراوونه که در اینجا مقال و مجال شرح ندارم.و حقیقتا برای من چنین گنجاندنی در یک رمان کوتاه تحسین بر انگیز بود و به خصوص در سالیانی که می خوندمش،تاثیر خود رو بر من گذاشت.بهترین شارح هر کتاب خود کتابست و ذهنی مداقه گر.
 
"مادربزگ سلام رساند و گفت متاسف است."
اثر فردریک بکمن
انتشارات نون (انتشارات خیلی خوبیه. کارشون هم جدیدا گرفته)

رمان فوق العادیه.
در مورد دختریه هشت ساله یه اسم السا. دختری که پدر و مادرش طلاق گرفتن و پیش مادرش زندگی میکنه. بیشتر وقتش رو با مادربزرگش میگذرونه تا اینکه مادربزرگ می میره.

به افرادی که ژانر درام و احساسی رو میپسندن قطعا توصیه میکنم بخونن. (به همه)

به دنبال این رمان، یه رمان دیگه هم بکمن مینویسه که در مورد یکی از شخصیت های همین داستانه. "بریت ماری اینجا بود" ولی به نظر من در مقابل شاهکار این اثر به هیچ عنوان به چشم نمیاد و به گرد پاش هم نمیرسه.
 
چندتا کتاب توسعه فردی هم پیشنهاد میدید؟
 
چندتا کتاب توسعه فردی هم پیشنهاد میدید؟
واقعا هنر رندانه به تخم گرفتن._ هرچند خودم هر چی میخونم کامل درک نمیکنم انگار _همش سعی میکنم دوباره به اون مفهوم دست پیدا کنم
 
اگه دنبال مفهوم زندگی میگردین و از زندگیتون ناراضی این ناطور دشت کتابخانه نیمه شب و هر روز فلسفی طورن و تو یه رنجن ولی ناطور دشت شاهکاره
اگر رمان معمایی میخواین هم یکی از ما دروغ میگوید و ما دروغگو بودیم پ
رمان تیمارستان برای تینیجرایی که رمان ترسناک میخوان خوبه و چهارجلده که پسندیدم
سری رمان تغییر یافته هم تینیجریه و تو مایه های میز رانره جلد اولش هم نسیانه و خیلی قشنگه
شخصیت اصلی همشون هم نوجوانه بجز کتابخانه نیمه شب که راجع به یه دخترجوانه
 
اگر اهل کتاب های ماجراجویی هستید:
" دور دنیا در ۸۰ روز " رو بهتون پیشنهاد می‌کنم نوشته نویسنده خوشنام ژول ورن.
خلاصه:
یک جنتلمن انگلیسی که عضو باشگاه آدم حسابی هاست(باشگاه ریفورمرها) با دوستانش بیست هزار پوند!!! شرط می‌بندد که ۸۰ روز بعد درحالی که دور دنیا را گشته است؛ راس ساعت ۸:۴۵ شب به جمع دوستانش در باشگاه آدم حسابی ها ملحق شود. اما این سفر ساده نخواهد بود...
*این داستان ۱۵۰ سال پیش نوشته شده و در آن زمان انجام این سفر در کمتر از ۹۰ روز امکان‌پذیر نبوده!



 
کتابی که شاید! منجر به جنگ داخلی آمریکا شد!!!
کتابی که لئو تولستوی و آبراهام لینکلن زبان به تحسین آن گشوده اند.
" کلبه عمو تام " قصه دلهای پردرد و داغ دیده مردم آمریکاست.
داستان بچه هایی که از مادرانشان جدا می‌شوند تا در بازار برده فروخته شوند؛
داستان مبلغین مسیحی که برده داری را توجیه می‌کنند و مسیحی های معتقدی که با برده داری مبارزه می‌کنند؛
داستان زنانی که حق زندگی با همسرانشان را ندارند و ...
که متاسفانه حقیقت تلخ ۱۵۰ سال پیش بزرگترین صادر کننده دموکراسی و یکی از جوامع فرهیخته بشری هست.
 
چند تا کتاب جدید چاپ شدن که واقعا عالین یکی دوتاش رو خوندم بقیش رو نظرات کاربرا توی Goodreads رو دیدم خودمم تا دیدم 30بوک تخفیف 40 درصدی گذاشته همرو سفارش دادم
اسم کتاب ها رو میذارم ژانر هر کدوم رو هم مینوسیم که هر کی با هر سلیقه ای بتونه انتخاب کنه:
کتاب شکست بخور راهنمای خودیاری یا به قول خود نویسنده ضدخودیاری (فلسفی)
کتاب اخگری در خاکستر رمان فانتزی
کتاب آفتابگردان های کور رمان تاریخی (درباره جنگ های داخلی اسپانیا هستش)
کتاب بدن فراموش نمیکندکتاب روانشناسی
 
فرشتگان و شیاطین/دن براون
هایکو/احمد شاملو
 
Back
بالا