• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث عمومی دانشجویان علوم پزشکی

امیرمهدی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
لنگرود
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
انشاالله دانشگاه تهران یا شهید بهشتی
رشته دانشگاه
انشاالله تجربی
برای مباحث و گفتگوهای عمومی دانشجویان علوم پزشکی :-"

خب حالا که اینجا برای علوم پزشکیه من یه سوال دارم، بچه های کارشناسی ارشد و دکتری که وزارت بهداشت خوندن یا دانشجو هستن این درسته دیگه نمیشه مدرک رو آزاد کرد؟[اون مبلغ وثیقه است نه آزاد کردن] و بهداشت برای همه رشته ها طرح اجباری گذاشته تو مقطع ارشد و دکتری؟ یعنی حتی پردیس یا دانشگاه آزاد هم بخونیم همچنان مدرکی در کار نیست برای اپلای؟🫠

خب حالا که اینجا برای علوم پزشکیه من یه سوال دارم، بچه های کارشناسی ارشد و دکتری که وزارت بهداشت خوندن یا دانشجو هستن این درسته دیگه نمیشه مدرک رو آزاد کرد؟[اون مبلغ وثیقه است نه آزاد کردن] و بهداشت برای همه رشته ها طرح اجباری گذاشته تو مقطع ارشد و دکتری؟ یعنی حتی پردیس یا دانشگاه آزاد هم بخونیم همچنان مدرکی در کار نیست برای اپلای؟🫠
نمیدونم منم پردیس میخونم
ولی این همه پول نمیدم که آزاد نشه

آزاد طرح رو دارن ولی مدرکشون بعدش آزاده و نیاز به وثیقه و اینا نیس

نمیدونم منم پردیس میخونم
ولی این همه پول نمیدم که آزاد نشه
چیزی که من میدونم مدرک آزاد هست و طرح اجباریه چندتا از دوستام که آزاد خونده بودن بعد از فارغ‌التحصیلی مدرک و ندادن و موکول شد به بعد پایان طرح، ولی قضیه اینه کارشناسی ارشد قبلا طرح اجباری نداشت به جز چندتا رشته ولی حالا اینم اضافه شده

• دابل‌لایک
امتیازات: -ژ-
با بحثی که تو اون یکی تاپیک شد و اون بخشنامه ۱۴۰۴ رو من دیدم هیچوقت فکر نمیکردم کل تصمیمات یک سال اخیرم تو یک ساعت بره رو هوا و پشیمون بشم واقعا ایران عالیه:)

متاسفانه همون بخشنامه جدید وثیقه گذاری برای ادامه تحصیل هم معلوم نیست تا کی پابرجا باشه و عملا هیچی به هیچی...
پروسه وثیقه گذاری هم خیلی خیلی اذیت کننده است و بانک ها به همین راحتی قبول نمیکنن که ضمانت نامه بانکی صادر کنند برای چنین مبلغی باز واسه کارشناسی راحتتره چون مبلغش به نسبت کمتره، دکترا که بیشتره گیر میدن مگه اینکه گردش حساب خوبی توی اون بانک داشته باشید و....
البته برای مهاجرت کاری هم میشه هااا
اسمش فقط تحصلیه که حساسیت ها کم‌تر بشه ولی من می‌شناسم از پزشکا که با همین روش رفتن آلمان برای کار و اینا....

خب وثیقه دلیلش عاقلانه س با پول مالیات مردم درس خوندیم به اندازه مدت تحصیل منطقه یک و بقیه هم با ضریبش باید خدمت همین مردم رو بکنیم عصبانیت نداره واقعا وقتی هزینه تحصیل سایر کشورا رو میبینین...
پردیسا که پزشکی و دندون طرح دارن به جز تک فرزندا ولی از دانشگاه ما بدون طرح دو سه تا دختر رفتن مستقیم امریکا نمیدونم چطور نرفتن طرح تک فرزند نبودن اخه!

پردیس و آزاد تعهد خدمت ندارن و مدرکشون آزاده. ولی طرح اجباری دارن، ۲ سال برای کارشناسی.
ارشد طرح نداره.
تک‌فرزندا هم کلا طرح ندارن.

خب وثیقه دلیلش عاقلانه س با پول مالیات مردم درس خوندیم به اندازه مدت تحصیل منطقه یک و بقیه هم با ضریبش باید خدمت همین مردم رو بکنیم عصبانیت نداره واقعا وقتی هزینه تحصیل سایر کشورا رو میبینین...
پردیسا که پزشکی و دندون طرح دارن به جز تک فرزندا ولی از دانشگاه ما بدون طرح دو سه تا دختر رفتن مستقیم امریکا نمیدونم چطور نرفتن طرح؟؟؟؟؟
باید یه پولی هم بهمون میدادن تو این دانشگاهاشون درس خوندیم

• لایک
امتیازات: panah
پردیس و آزاد تعهد خدمت ندارن و مدرکشون آزاده. ولی طرح اجباری دارن، ۲ سال برای کارشناسی.
ارشد طرح نداره.
تک‌فرزندا هم کلا طرح ندارن.
پس اگر پردیس یا آزاد رشته‌ای که طرحش اختیاری باشه بخونم بعد فارغ‌التحصیلی مدرکم آزاده؟

من با این حرف مخالفم، به نظرم آدم باید سیستم اقتصادی و آموزشی رو As a whole و از تمام جنبه‌ها نگاه کنه. اساسِ نظام درمانی تو ایران این هست که دولت برای خودش نیروی کار ارزان تربیت می‌کنه و به صلاح دید خودش توی کشور پخش می‌کنه که با قیمت پایین به مردم خدمات بده. شما باید علاوه بر هزینۀ تحصیل سایر کشورها، گردش مالی نظام درمان سایر کشورها رو هم نگاه کنید. پزشک ایرانی طرحی با درآمد ماهی 200-300 دلار، نباید سرکوفتِ هزینه‌ای که براش شده رو بخوره. این هزینه صرفاً در راستای سر پا نگه داشتن این نظام درمانی یارانه‌ای و عوام‌فریبانۀ درب‌وداغون با نیروی کار ارزون مصرف میشه، نه اینکه لطفی به شخص پزشک کرده باشن. در ضمن، کسی با پول "مالیات مردم" تو ایران درس نمی‌خونه، مردم ایران مالیات نمیدن، این هزینه‌ها از درآمدهای نفتی به دست میاد، و در کشور ما که همۀ اقتصاد و پول دست دولت هستش و به هزار و یک راهِ غیرمستقیم پول من و شما رو از جیبمون در میاره، هزینۀ آموزش رایگان برای همه (هم پزشک هم دیگران) کم‌ترین کاری هست که می‌تونه برای مردم تقبل کنه. شترسواری دولّا دولّا نمیشه؛ دولت فقط در صورتی می‌تونه طلب برگردوندنِ پول آموزش دانشگاهی رو بکنه که جنبه‌های دیگۀ اقتصادش هم آزاد و غیرانحصاری باشه وگرنه اینکه همۀ پول داخل کشور رو تو جیبش بذاره و هر از چند گاهی به مردمش صدقه بده و بعداً همین صدقه رو هم پس بخواد، "عصبانیت" خیلی زیادی هم داره واقعاً.

من با این حرف مخالفم، به نظرم آدم باید سیستم اقتصادی و آموزشی رو As a whole و از تمام جنبه‌ها نگاه کنه. اساسِ نظام درمانی تو ایران این هست که دولت برای خودش نیروی کار ارزان تربیت می‌کنه و به صلاح دید خودش توی کشور پخش می‌کنه که با قیمت پایین به مردم خدمات بده. شما باید علاوه بر هزینۀ تحصیل سایر کشورها، گردش مالی نظام درمان سایر کشورها رو هم نگاه کنید. پزشک ایرانی طرحی با درآمد ماهی 200-300 دلار، نباید سرکوفتِ هزینه‌ای که براش شده رو بخوره. این هزینه صرفاً در راستای سر پا نگه داشتن این نظام درمانی یارانه‌ای و عوام‌فریبانۀ درب‌وداغون با نیروی کار ارزون مصرف میشه، نه اینکه لطفی به شخص پزشک کرده باشن. در ضمن، کسی با پول "مالیات مردم" تو ایران درس نمی‌خونه، مردم ایران مالیات نمیدن، این هزینه‌ها از درآمدهای نفتی به دست میاد، و در کشور ما که همۀ اقتصاد و پول دست دولت هستش و به هزار و یک راهِ غیرمستقیم پول من و شما رو از جیبمون در میاره، هزینۀ آموزش رایگان برای همه (هم پزشک هم دیگران) کم‌ترین کاری هست که می‌تونه برای مردم تقبل کنه. شترسواری دولّا دولّا نمیشه؛ دولت فقط در صورتی می‌تونه طلب برگردوندنِ پول آموزش دانشگاهی رو بکنه که جنبه‌های دیگۀ اقتصادش هم آزاد و غیرانحصاری باشه وگرنه اینکه همۀ پول داخل کشور رو تو جیبش بذاره و هر از چند گاهی به مردمش صدقه بده و بعداً همین صدقه رو هم پس بخواد، "عصبانیت" خیلی زیادی هم داره واقعاً.
حرفت کاملا درسته
و در تکمیلش بگم احتمالا خیلی هامون دوست داشتیم امکان این رو داشته باشیم که در یک نظام آموزشی‌ کاملا خصوصی درسمون رو میخوندیم تا درگیر خیلی چیزا نشیم و هزینش هم با loan پرداخت میکردیم
مثل اون پسر آمریکایی که با loan درسش رو خونده بود و از بعد از رزیدنتی داشت با حقوق ماهی ۲۵ هزار دلار، ۳ هزار دلار قسط مدیکال اسکولش رو میداد!

کسی که با آگاهی کامل با هزینه آزادسازی ۲۰ ۳۰ تومن به این رشته ورود کرده، تهش با سالی ۳۰۰ فارغ میشه. در نتیجه حتی هزینه ی آزادسازی تخمین زدنی هم نیست و هر چیزی که دولت هر سال عدد بگه باید بدن. و سوالی هم که پیش میاد اینه که آیا واقعا با این دانشگاه های داغون و اساتیدی که یکی درمیون سر کلاس نمیان هزینه ی تحصیل ما سالی ۳۰۰ تومن میشه؟

کسی که با آگاهی کامل با هزینه آزادسازی ۲۰ ۳۰ تومن به این رشته ورود کرده، تهش با سالی ۳۰۰ فارغ میشه. در نتیجه حتی هزینه ی آزادسازی تخمین زدنی هم نیست و هر چیزی که دولت هر سال عدد بگه باید بدن. و سوالی هم که پیش میاد اینه که آیا واقعا با این دانشگاه های داغون و اساتیدی که یکی درمیون سر کلاس نمیان هزینه ی تحصیل ما سالی ۳۰۰ تومن میشه؟
ی زمانی با همین استدلالی که کردی میشد رفت دیوان عدالت اداری شکایت کرد و به نرخ سال ورودی مدرک رو آزاد کرد اما الان متاسفانه تا چند ماه پیش دیوان تمام شکایت هارو به نفع وزارت رای داده و رویه اش رو تغییر داده

Back
بالا