ریحونک2
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۳
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
مامانم فکر میکنه سالن مطالعه=علافی و الواتی با اراذل و اوباش۱.کتابخانه یا پانسیون

مامانم فکر میکنه سالن مطالعه=علافی و الواتی با اراذل و اوباش۱.کتابخانه یا پانسیون
مامانت ممکنه درست فکر کنهمامانم فکر میکنه سالن مطالعه=علافی و الواتی با اراذل و
اگه با دوستات نری و سعی کنی اونجا با کسی دوست نشی اینطوری که مامانت میگه نمیشه، بعضی سالن مطالعه ها هم خیلی سخت گیری میکنن بهترن ولی کلا بخش زیادی از قضیه به خودت برمیگرده که فقط بری اونجا تا درس بخونیمامانم فکر میکنه سالن مطالعه=علافی و الواتی با اراذل و اوباش

امکانش هست لینکی برای دانلود اهنگ های لوفای بزارید؟ با این نت چیز سر راستی پیدا نکردم.با اولین سرچ راجب این موضوع چیزایی مثل «موسیقی دلتا» یا «باینورال بیت» میبینید که ادعا میکنن که به کمک فرکانس های خاصی میتونن تمرکز رو بالا ببرن. راستش این برای من کار نکرد چون یه حس مصنوعی بودنی رو القا میکرد و خوشایند نبود، البته که بسته به سلیقه هم هست
اما موسیقی لوفای یه موزیک ساده و بدون سروصدا و درعین حال زیبا هست که حواس پرتی های محیطی رو کاهش میده
پیشنهادم اینه که یک یا نهایت 3 تا اهنگ لوفای که حس خوبی بهتون دادن رو توی جایی ذخیره کنید و یه پلی لیست بسازید. برای دیدن اثر واقعیش رو مطالعه باید حتما پلی لیست رو روی تکرار بزارید و بعد از مشخص کردن اهنگاتون دیگه تغییر محسوسی توی اهنگا ندید و بزارید یک ربع یا نیم ساعت که نیاز به تمرکز دارید یک جای اتاق روپخش باشه. هدف اینه که با یک اهنگ ملایم گوشتون آشنا بشه و اون رو بعنوان یجور نماد شروع کردن درس بشناسه، نه اینکه هربار درس رو شروع میکنید اهنگ جدیدی به گوش بخوره

حتماامکانش هست لینکی برای دانلود اهنگ های لوفای بزارید؟ با این نت چیز سر راستی پیدا نکردم.
بحش لوفای این رادیو اینترنتی رو خودم خیلی دوست دارم:امکانش هست لینکی برای دانلود اهنگ های لوفای بزارید؟ با این نت چیز سر راستی پیدا نکردم.
وای ببخشید من یادم رفتم توضیح بدم 😭راستشو بخواین طی یه شوک این قضیه از دستم رفته
طوری که کلا ۱۵ ۱۶ روز درس نخوندم و امروز تازه تونستم بخونم
یه سری نکات کلی بهتون بگم که برای من جواب میده:
۱. یه جای مخصوص درس خوندن داشته باشید. خیلی مهمه. مغزتون رو شرطی کنید که اونجا فقط برای درسه.
۲. هرچیزی که حواستون رو پرت میکنه دور از دسترستون قرار بدید. مثلا گوشی. و خودتون رو مقید کنید تا قبل اینکه ساعت مطالعهتون تموم نشده سمتش نرید.
۳. آینه جلوتون باشه حواستون رو پرت میکنه.
۴. یه سریا مثل من بال زدن مگس هم حواسشون رو پرت میکنه. از وایت نویز یا آهنگای بیکلام استفاده کنید مثل لوفای(که بحثشم هست اینجا، منم آپلود میکنم براتون چندتا). آهنگی که انتخاب میکنید ریتم ثابتی داشته باشه که حواستون پرت نشه.
۵. مهمترین موردی که من همیشه بهش اشاره میکنم، اکتیو درس خوندنه. یعنی چی؟ یعنی کاری کنید تمام بدنتون با مطالعه درگیر بشه نه فقط چشم و مغزتون. مثلا خلاصه نویسی کنید. یا هر پاراگراف رو که خوندین، مثل یه معلم خودتون به زبان ساده اون پاراگراف رو با صدای بلند برای خودتون توضیح بدید. یادتون باشه، لازمهی حفظ کردن یه مطلب، فهمیدن اونه.
اینا یادم اومد بازم چیزی بود اضافه میکنم.