• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فاصله نقاط

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Iman Rage
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کاملا درسته.با فرمول هایی که واسه یک تا سه بعد نوشتی .فرمولی برای فاصله دو نقطه در ۴بعد میتونی پیشنهاد بدی؟ اسم محور چهارم رو t بذار
نمیدونم راستش. به نظرم سه بعد همه ویژگی های یه نقطه رو توصیف میکنه. شاید برای یه نقطه متحرک بشه بعد چهارم توصیف کرد. شایدم دارم هذیون میگم!

نمیدونم راستش. به نظرم سه بعد همه ویژگی های یه نقطه رو توصیف میکنه. شاید برای یه نقطه متحرک بشه بعد چهارم توصیف کرد. شایدم دارم هذیون میگم!
لطفا به فرمول های بعد اول تا سوم که خودتون برای من نوشتید نگاه کنید.
اول فرض کردیم نقاط یک بعد دارند.(جذر توان دوم اختلاف طول)
سپس در بعد دوم ،گفتیم فاصله میشود جذر توان دوم اختلاف طول به اضافه توان دوم اختلاف عرض
سپس در بعد سوم،گفتیم فاصله میشود جذر توان دوم اختلاف طول به اضافه توان دوم اختلاف عرض به اضافه توان دوم اختلاف ارتفاع
اگر بعد چهارم را شیوا بنامیم (صرفا قرارداد)
فاصله دو نقطه چه میشود؟

• لایک
امتیازات: Sep
لطفا به فرمول های بعد اول تا سوم که خودتون برای من نوشتید نگاه کنید.
اول فرض کردیم نقاط یک بعد دارند.(جذر توان دوم اختلاف طول)
سپس در بعد دوم ،گفتیم فاصله میشود جذر توان دوم اختلاف طول به اضافه توان دوم اختلاف عرض
سپس در بعد سوم،گفتیم فاصله میشود جذر توان دوم اختلاف طول به اضافه توان دوم اختلاف عرض به اضافه توان دوم اختلاف ارتفاع
اگر بعد چهارم را شیوا بنامیم (صرفا قرارداد)
فاصله دو نقطه چه میشود؟
چون بعد چهارم هم عمود بر سه تا بعد دیگه هست این طوری میشه احتمالا.

FA9CEAFA_00BA_43F7_90C6_6D335F562E2E.jpeg

خیلی خوبه.اگه همین طوری این فرمول رو بسط بدهید میتوانید فاصله نقاط در تعداد بعد دلخواه را محاسبه کنید

• لایک

خیلی خب من معلم خوبی نیستم راستش اما لطفا این دوگزاره زیر را بی دلیل از من قبول کن.
1-در دنیای ما بعد چهارم زمان است
۲-اگر بعد چهارم زمان باشد،در فرمول شما فاصله می شود مجموع توان دوم های طول و وعرض و ارتفاع منهای توان دوم زمان
فرمول خود را اصلاح کنید تا سوالات بعدی را بپرسم

خیلی خب من معلم خوبی نیستم راستش اما لطفا این دوگزاره زیر را بی دلیل از من قبول کن.
1-در دنیای ما بعد چهارم زمان است
۲-اگر بعد چهارم زمان باشد،در فرمول شما فاصله می شود مجموع توان دوم های طول و وعرض و ارتفاع منهای توان دوم زمان
فرمول خود را اصلاح کنید تا سوالات بعدی را بپرسم

چه جالب شد بحث
یه سوال اگر بعد چهارم زمان چرا باید کم شه؟

• لایک
خب
همان طور که میدونی در فیزیک کمیت هایی از یک جنس با هم جمع می شوند، جایی که چند کمیت از جنس متر به قوه دو با هم جمع شدند نیاز به ضریبی داریم که ثانیه به توان دو رو تبدیل به متر به توان دو بکنه.یعنی یک ضریب(متر/ثانیه یا همان سرعت) به توان دو.
به نظر شما این ضریب چه عددی باید باشد؟

• لایک
ایا ضریب سرعت نور به توان 2 است

آخرین ویرایش:
  • لایک
Back
بالا