- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
راستش ی بار دیدم طاقچه رایگان گذاشتش سریع دانلود کردم@mohad_z چه جوری از طاقچه پرداخت کردی؟
من هر کار می کردم -اگه درست یادم باشه- فیدیبو و طاقچه به بازار وصلن و صفحه ی پرداخت بازار هیییچ جوری بالا نمیومد.![]()

یعنی چ جوری؟؟؟کی تقبل میکنه که پادکست کتاب بسازیم؟![]()
اتفاقا من تو ذهنم بود حال عملیاتی کردن نداشتمکی تقبل میکنه که پادکست کتاب بسازیم؟![]()

زیبا بودمغازه خودکشی چرا این جوری تموم شد؟

شعراش ژذابن ^^احسان انصاری، سمپادی و سمپادیایی سابق، دفتر شعری با نام "بی نظمی" در انتشارات سوره مهر به چاپ رسونده.
#حامی_باشیم
من ، همه شو از جمله یک و دو و اون یکی سینوجه کاهن اعظم و ... ، قبل دبیرستان جذب این دوستان بودم خیلی (کنیز ملکه مصر ، سقوط قسطنطنیه اینا)کتاب سینوهه رو کی خونده؟
نگو اینورمان داستا یوسکی خیلی خوبه اما چون سمپادی هستیم دیگه وقتی به این کارا نیست.
از رمانای جین آستین بخونواقعن نیاز دارم به یه رمان که استان یه زندگی روزمره ی خوب باشه بدون اتفاق خاصی فقط زندگی آروم معرفی کیند

آره جدی گفتم ولی نمیدونم از ژانر داستاناش خوشت بیاد یا نه...داستانا توی جو قرن 18 و 19 و اون فضای اروپایی اتفاق می افته ولی خب زندگی روزمره ی شخصیتاشو بیان میکنه و معمولا از یه جاهایی فضای داستان عاشقانه میشهتا حالا ازش نخوندم اینو جدی گفتی؟
خب به نظرم قصه های امیرعلی بخون اگه نخوندی که فانم هست.نه یه داستان از زندگی خودمون آدمای این دوره می خام واقعن عین زن بارداریم که ویار کرده

واقعن نیاز دارم به یه رمان که استان یه زندگی روزمره ی خوب باشه بدون اتفاق خاصی فقط زندگی آروم معرفی کیند
واقعا نیاز دارم به یه رمان که داستان یه زندگی روزمره ی خوب باشه بدون اتفاق خاصی فقط زندگی آروم معرفی کنید.
من بهت کتابهای جومپا لاهیری رو پیشنهاد میکنم.نه یه داستان از زندگی خودمون آدمای این دوره میخوام واقعا عین زن بارداریم که ویار کرده.