• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تریبون آزادِ مطالعاتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@mohad_z چه جوری از طاقچه پرداخت کردی؟
من هر کار می کردم -اگه درست یادم باشه- فیدیبو و طاقچه به بازار وصلن و صفحه ی پرداخت بازار هیییچ جوری بالا نمیومد. :|

کتاب سینوهه رو کی خونده؟

@mohad_z چه جوری از طاقچه پرداخت کردی؟
من هر کار می کردم -اگه درست یادم باشه- فیدیبو و طاقچه به بازار وصلن و صفحه ی پرداخت بازار هیییچ جوری بالا نمیومد. :|
راستش ی بار دیدم طاقچه رایگان گذاشتش سریع دانلود کردم :))

عادل فردوسی پور روز جمعه در فروشگاه نشر چشمه ی کوروش کتاب هایش را به نفع کمک به هموطنان آسیب دیده از سیل امضا میکند.

عزیزان کتابخونی که دسترسی دارین استفاده کنید. هم فاله هم تماشا.

کی تقبل می‌کنه که پادکست کتاب بسازیم؟:-"
اتفاقا من تو ذهنم بود حال عملیاتی کردن نداشتم :))
پیشنهادم هم این بود هرکس ۳ تا ۵ کتاب رو کمی توضیح بده و همه رو جمع بندی کنیم بشه یه معرفی کتاب برای نمایشگاه

اگه علاقمند به سفر و آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم سایر ملت ها هستید سفرنامه های آقای منصورضابطیان رو شدیدا توصیه می کنم ;;)

سوالی داشتم از سمپادی های عزیز نظرتون راجب اتحادیه ابلهان چیه؟
بخونیم ؟نخونیم ؟

احسان انصاری، سمپادی و سمپادیایی سابق، دفتر شعری با نام "بی نظمی" در انتشارات سوره مهر به چاپ رسونده.
#حامی_باشیم

احسان انصاری، سمپادی و سمپادیایی سابق، دفتر شعری با نام "بی نظمی" در انتشارات سوره مهر به چاپ رسونده.
#حامی_باشیم
شعراش ژذابن ^^
اما ۷۳ صفحه و نوزده و پونصد -با تخفیف!- انصافانه‌س؟):

کتاب سینوهه رو کی خونده؟
من ، همه شو از جمله یک و دو و اون یکی سینوجه کاهن اعظم و ... ، قبل دبیرستان جذب این دوستان بودم خیلی (کنیز ملکه مصر ، سقوط قسطنطنیه اینا)
خوب بود ، حالا کتاب خفن و فاخر نبود ، از اول هم بسته بودم ذهنمو که اصلا واقعی نیست، صرفا برای تفنن بخون، با این پیش فرض خوب بود ، خوش گذشت

رمان داستا یوسکی خیلی خوبه اما چون سمپادی هستیم دیگه وقتی به این کارا نیست.
نگو اینو
حالا اگه سال کنکورته و اینا یه چیزی ، ولی واقعا حیفه. داستایوفسکی مثلا برادران کارامازوف ، سخته ، تجربه من که می گه آدم ها هر چی بزرگتر می شن "شل مغز" تر می شن ، اکثریت ، و احتمال غواصی های عمیق ترشون کمتر می شه

تا حالا ازش نخوندم اینو جدی گفتی؟
آره جدی گفتم ولی نمیدونم از ژانر داستاناش خوشت بیاد یا نه...داستانا توی جو قرن 18 و 19 و اون فضای اروپایی اتفاق می افته ولی خب زندگی روزمره ی شخصیتاشو بیان میکنه و معمولا از یه جاهایی فضای داستان عاشقانه میشه

نه یه داستان از زندگی خودمون آدمای این دوره می خام واقعن عین زن بارداریم که ویار کرده
خب به نظرم قصه های امیرعلی بخون اگه نخوندی که فانم هست.
کتاب شلوارهای وصله دار رسول پرویزی هم قشنگه ولی خب یه کم قدیمیه داستاناش(مجموعه داستان کوتاهه) دیگه دقیقا مال دوره ی خودمون نیست مثلا مال دوره ی مامان بزرگ بابابزرگامونه :D

واقعن نیاز دارم به یه رمان که استان یه زندگی روزمره ی خوب باشه بدون اتفاق خاصی فقط زندگی آروم معرفی کیند

چراغ ها را من خاموش می کنم،زو یا پیرزاد
ر ه ش ، رضا امیر خانی
هرس ،نسیم مرعشی
بادبادک باز،خالد حسینی
پاییز فصل آخر سال است،نسیم مرعشی
همشون ایرانین و معاصر هم هستن،بجز بادبادک باز که اون تو افغانستان اتفاق میفته

• لایک
امتیازات: 11300
واقعا نیاز دارم به یه رمان که داستان یه زندگی روزمره ی خوب باشه بدون اتفاق خاصی فقط زندگی آروم معرفی کنید.

نه یه داستان از زندگی خودمون آدمای این دوره می‌خوام واقعا عین زن بارداریم که ویار کرده.
من بهت کتاب‌های جومپا لاهیری رو پیشنهاد می‌کنم.
داستاناش واسه دهه‌ی اخیره ولی خب آمریکایی-بنگالی هستش.
به قدری رئال و با جزئیات می‌نویسه که، خودش اعتراف کرده مردم ازش میان می‌پرسن که داستان زندگی خودت و اطرافیانت رو نوشتی؟ و همواره پاسخ داده که خیر زایده‌ی ذهن خودش هستن.

آخرین ویرایش:
به نظرم رهش نخون. کتاب خاکستری ایه.
من او بخون ^^
دنیای سوفیم فضاش جذابه هر چند اروپاست.

Back
بالا