- ارسالها
- 319
- امتیاز
- 7,834
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- حقوق
سوال اول و دوم و سوم و چهارم:بره طول روده اش رو بیشتر کنه؟ توانایی هضم سلولز رو توی بدنش ایجاد کنه؟ باکتری های خاص رو توی بدنش پرورش بده؟ آنزیم های گوارشیش رو تغییر بده؟ بعد با این حجم استرس در خاورمیانه انتظار داری که از گوشت که در مواقع استرس نیاز بهش به شدت افزایش پیدا میکنه رو بذاره کنار؟ فعالیت های زیاد بدنی، که با حذف گوشت از سفره و کاهش کالری دریافتی سبب میشود که بسیار کاهش پیدا کند، رو بذاره کنار؟ با کمبود آهن و B12 و چربی امگا 3 و روی و ید و ... که تاثیر به خصوصی روی فرآیند مغز دارند رو چی کار کنه؟
احساس میکنم تصورت از جایگزین کردن گوشت، چمن خوردنه(: غلات هم گیاهن به خدا. Macro nutrientهارو میشه از طریق رژیم گیاهی تامین کرد.
سوال پنجم و ششمت:
من از هیچ کس هیچ انتظاری ندارم. خودمم فعلاً توی موضوع حذف گوشت موفق نبودهام و اعتراف میکنم که این کارم غیراخلاقیه. بنای اخلاق هر چی باشه، صد در صد، روش زندگی من یا هیچ کس دیگهای نیست.
اگه همه مردم قتل رو مجاز بدونن اخلاقی نمیشه و هیچکدوم از فضایل اخلاقی اگه یه روز غیرمجاز شن غیراخلاقی نمیشن.
سوال هفتمت:
برای مواد مغذیای که نمیشه از منابع گیاهی برای تامینشون استفاده کرد، مکمل وجود داره، مکملهای vegan friendly هم هستن که برای تولیدشون از منابع جانوری استفاده نمیشه. مثلاً از کشت باکتری و سنتز برای تولید b12 و کراتین استفاده میشه.
اگه موادی باشن که برای تامینشون جایگزین cruelty free ممکن نباشه اون موقع فقط برای تامین اونها باید محصولات جانوری مصرف بشن و مابقی نیازها از جای دیگه تامین بشن، باز تو این شرایط مصرف x میلیون دام و احشام هر ماه در مقابل با مصرف x میلیون دام و احشام هر روز، اخلاقیتره.
اینکه لوازم آرایشی بخره یا نخره ربطی به بحث نداره. تاپیک دربارهی اخلاقی بودن گیاهخواریه و هیپوکرات بودن من یا هر کس دیگهای از اخلاقی بودن گیاهخواری کم نمیکنه.نگفتم که ایرادی نداره. گفتم که اول از همه از این صنعت هایی که آسیب بیشتری میزنند خودداری کنه. مثلا بره در مورد لوازم آرایشی و بهداشتی که روی حیوانات تست میشن فرهنگ سازی بکنه و از مصرف ازشون خودداری کنه. یا اینکه در زمینه پوشاک همین طور. و همچنین بقیه عرصه ها.
این ادعارو حتی با گوگل کردن هم میشه باطل کرد. 1, 2همچنین عرصه خوراک آسیب بسیار کمتری به حیوانات و محیط زیست میزنه نسبت به صنعت مد و پوشاک و صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی.
اینکه پسماند صنایع زیبایی و پوشاک عموماً رها میشه و بازیافت نمیشه درسته.
هر جانوری شرایط زندگیای داره که براش مطلوبه و توی خیلی از جاهایی که دام و طیور پرورش میدن رعایت نمیشه. اینکه فکر میکنی رنج دادن فقط زجر کش کردنه خندهداره.اما بیا صادق باشیم. واقعا به نظرت رنجی که در کشتن در سریع ترین زمان ممکن بدون زجر کش کردن و برای هدفی که نیاز هستش بهتره یا زجر کش کردن و شکنجه کردن در طول زندگی برای امور حاشیه ای که شاید نیاز واقعی انسان نباشن؟
کسی که اونقدری به زندگی اخلاقی اهمیت میده که توی این زمینه رعایتش میکنه احتمالاً برای زیبایی و پوشاک هم اخلاق رو رعایت میکنه. اگه منظورت اینه که چرا دربارهی آسیب محیط زیستی بقیه صنایع و غیراخلاقی بودنشون حرف نمیزنیم به این خاطره که تاپیک دربارهی گیاهخواریه و نه صنعت پوشاک و زیبایی.