- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
بودنش هست تو ماه عسل یه خانومه رو اوردن کار افرین بود فکر کنمدخترای موفق ایرانی نمیان سخنرانی کنن و بگن چی شد که به اینجا رسیدن
قرار نیست که همه چی یه روزه اتفاق بیوفته :))من کلا با بودن ِ همچین روزی مخالفم.
روند تغییر باید تدریجی باشه. هرچقدرم دخترای موفق بیان تو این روز سخنرانی کنن، هرچقد بخوان کلیشه ها رو از بین ببرن نمیشه واقعا. چیزی که چندین سال تو مغز زنان جامعه نهادینه شده با یه روز از بین نمیره.
تازه فرض کنیم [فرض محال!!] همچین کاری بخوان بکنن، چون خیلی یهویی میشه ، اکثرن ازش استقبال نمیکنن، یا اینکه همون لحظه جوگیر میشن و بعد فراموش میکنن. فایده ی چندانی نداره به نظرم![]()
قرار نیست که همه چی یه روزه اتفاق بیوفته :))
قرار اون روز مثل یه جرقه باشه تا فراموش نشه کارایی که قراره انجام بشه!
وگرنه همه میدونن که یه شبه!روزه! اتفاق خاصی نمیوفته!!
نهایتش اینه که سال بعد اون روز بیان بگن تو یه سالی که گذشت ما چیکار کردیم و چه اتفاقاتی افتاده که به نفع دخترا باشه!
به نظر من "نه به روز دختر" تاپیک چیپی هست
بهتره که بیایم در مورد قیام برای ایجاد اعتدال و توازن میان حقوق زنان و مردان صحبت کنیم. یا تلاش در جهت افزایش اقتدار زنان.
چون روز دختر یکی از نماد های جامعه ی ماست.مثل عید فلان. جزو لایه های سطحی جهان اجتماعی هست.
لایه های سطحی جهان اجتماعی؟ ببخشید من جامعهشناسیم خوب نیست میشه این قسمت رو توضیح بدین؟ ((:
و خب چیزی که هست اینه که قیام واقعا فایده ای نداره، انقد به حرکتای بزرگ فکر نکنین، همه چی از تک تک آدم ها شروع می شه.
اعتدال و توازن کلمه های قشنگی ان ولی فردا برید تو خیابون تظاهرات کنید ببینید کی حقتونو میده. بعد اقتدار چی میگه این وسط؟ شما دنبال اقتدارید بالاخره یا تعادل و توازن؟
مثل عید فلان؟؟ عید فلان دقیقا چه جور عیدیه؟ عیدای مذهبی؟ مثلا عید فطر؟ اون که عید اخر ماه رمضان ه. عید نوروز؟ اون که از هزارسال پیش بوده و مال شروع سال ه. عید غدیر؟ اونم عید مذهبیه و انتخاب امام مسلمونا و اینا. کجاش شبیه این روز دختره؟
قبل از انقلاب، مثل جاهای دیگه دنیا 8 مارس روز جهانی زن بود. اونم نه روز کادودادن و پیامای مسخره ست، روز زن های مقاومی که واسه حقشون قیام کردن. ولی بعدش روز ولادت حضرت فاطمه رو به عنوان روز زن و مادر!!! تصویب کردن. این روز دختر رو هم فکرمیکنم سال 1386 تصویبش کردنولی اگه همون روز جهانی رو بهش توجه کنیم چه اشکالی داره؟ اونم نه روز مادر یا فقط اونایی که ازدواج کردن، روز زن، به عنوان یه جنسیت. و تو این روز بیایم زنهای قوی رو معرفی کنیم، کتاب و فیلمهایی که راجع بهشون ساختن، حداقل یهکاری کنیم دخترا نیان موقع تبریک به هم بگن پاستیلصورتی و ناموس داداش و اینچیزا. :/
تدریجی بودنش رو موافقم و مسلما باید تدریجی باشه. اما این روند تدریجی رو باید من و شما ایجاد کنیم. وگرنه که تا ابدالآباد همینه.من کلا با بودن ِ همچین روزی مخالفم.
روند تغییر باید تدریجی باشه. هرچقدرم دخترای موفق بیان تو این روز سخنرانی کنن، هرچقد بخوان کلیشه ها رو از بین ببرن نمیشه واقعا. چیزی که چندین سال تو مغز زنان جامعه نهادینه شده با یه روز از بین نمیره.
ای وااای منبه نظر من "نه به روز دختر" تاپیک چیپی هست
بهتره که بیایم در مورد قیام برای ایجاد اعتدال و توازن میان حقوق زنان و مردان صحبت کنیم. یا تلاش در جهت افزایش اقتدار زنان.
از کمپین گذشته..این موضوع خیلی مهم شده....و واقعا هم مهمه:/ هر کانال جامعه شناسی ک میشناختم دربارش نوشتن..ای وااای من
قصد زدن تاپیک چیپ نداشتم واقعا،ولی یه کمپین بود که به نظرم اومد بد نیست اینجا هم درباره ش بحث و بررسی بشه.
درباره ی موضوعاتی که گفتی تو انجمن جامعه شناسی باید درباره شون بحث بشه البته، و پیشنهاد های خوبیم هستن حتما : )
مرسی به هر حال
منظورتون از دوام چیه؟ به نظر من بی ارزش نیست،البته به ارزشش فکر نکردم،صرفا جزئی از یه مسئله ی بزرگتره،که جلوی بحث درباره ی چیزای دیگه رو هم نمی گیرهولی خداییش مانور روی مسائلی باید باشه که گفتم. یعنی ریشه ای کار بشه.
اینجوری که در مورد روز دختر باشه خیلی دووم نمیاره کار.
منظورتون از دوام چیه؟ به نظر من بی ارزش نیست،البته به ارزشش فکر نکردم،صرفا جزئی از یه مسئله ی بزرگتره،که جلوی بحث درباره ی چیزای دیگه رو هم نمی گیره
فرعیات نمی دونم... مثل این نیست که درباره ی مدلای مانتو صحبت کنیم و بعد بگیم این پرداخت به فرعیاته،راجع به حجاب بحث کنیم؟البته که از نظر من هم بی ارزش نیست و خودم هم دخترم!درست فرمودید.جزیی از یک مسئله ی کوچیکتر هست و پرداخت به فرعیات هست.باید اصل رو هدف قرار داد.مشکل ما حق و حقوق هست درست؟
در راه اون میجنگیم