_Vina_
Sunward
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
سینا ما رو نمایشنامه خوانی راه میدید اگه تونستیم بیایم؟پنج شنبه ساید کسی مهمونی جایی بره
چهارشنبم ما نمایشنانه داریم
پس سه شنبه خوبه؟
سینا ما رو نمایشنامه خوانی راه میدید اگه تونستیم بیایم؟پنج شنبه ساید کسی مهمونی جایی بره
چهارشنبم ما نمایشنانه داریم
پس سه شنبه خوبه؟
باید ببینم چند تا میشیمسینا ما رو نمایشنامه خوانی راه میدید اگه تونستیم بیایم؟
وان هاندرد اند فیفتی آی کیومعمولا میتینگ هایی که اینجوری بحث میشه که کجا بریم کی بریم چطور بریم اون قوام و انسجام رو نخواهد داشت
اگر واقعا دوست دارید میتینگ برگزار کنید پیشنهاد میکنم به پوریا بگید یک زمان و محل رو مشخص کنه و هرکس میتونست بره، هرکس نمیتونست صبر کنه برای میتینگ های بعدی.
اکباتان نه، همون مرکز شهربچه ها هر رفتی یه برگشتی هم داره
مشکل جاهای دور اینه که طرف مثلا از شرق بیاد اکباتان ساعت ۱۰ شب بخواد برگرده یک ساعت اندی هم باید تو راه مترو باشه فقط!
ساعت ۱۲ میرسه خونش تو این کشور!!
تاپیک محلیه برای ارائه نظرات و پیشنهاداتوان هاندرد اند فیفتی آی کیو
ول پلید علی پاشا
پوریا داری لا به لای جملات منطقی یه سری جمله غیرمنطقی وارد میکنی فکر نکن نمیفهمیما😔چهارشنبه بچه ها کتابخوانی اند. جمعه ملت کونشون نمیکشه بیان. سه شنبه وسط هفته ست.
با حذف گزینه میرسیم به پنجشنبه. صبح تا ظهر باز ملت کونشون نمیکشه بیان. هوا هم گرمه زود بذاریم ملت کونشون نمیکشه بیان. کافه رو هم معلوم کنیم یسری هیترش در میان و باز کونشون نمیکشه بیان
(جمنای لطفا سریعتر نتیجه گیری کن)
پنجشنبه ساعت ۱۷ میدون انقلاب، همونجا تصمیم میگیریم کجا بریم. اگر میتونید و مایلید بیاید بگید که همینو قطعی کنیم.
لزوما همه دانشجو/دانش آموز نیستن آخه که تابستون تعطیل باشن. من ترجیحم اینه حالتی بذاریم که کسی که خواست بتونه بیاد و این احتمال با توجه به مشاغل پنجشنبه بیشتره تا سه شنبه. جمعه احتمالش از اونم بالاتره ولی خب کسی جمعه میتینگ نمیاد واقعاپوریا داری لا به لای جملات منطقی یه سری جمله غیرمنطقی وارد میکنی فکر نکن نمیفهمیما😔
سه شنبه وسط هفته هست که هست😭 عصر وسط هفته تابستون مشکلی نداره که.
و اینکه لطفا حتما مکان رو مشخص کنیم همینجا. مخصوصا اگه تعدادمون زیاد باشه نمیشه ۱۰ نفر سرپا تو میدون انقلاب تو اون شلوغی تصمیم بگیرن که کجا میخوایم بریم اونم توی گرمای بعد از ظهر تابستون. همون فکری که قراره اونجا بکنیم رو الان بکنیم
میره سراغ گزینه های دیگهببین من خودم هنوز وسط امتحاناتمم. نمیگم کسی کاری نداره صرفا منظورم اینه که نمیشه بگیم سه شنبه وسط هفته ست پس ولش کن. کسی که سه شنبه عصر رو سر کاره احتمالا روزای دیگه هم کار داره و خلاصه اینکه چیز ویژه ای راجع به کنسل کردن سه شنبه نیست (اینو میگم چون یه تعدادی جمع شدیم برای سه شنبه)لزوما همه دانشجو/دانش آموز نیستن آخه که تابستون تعطیل باشن. من ترجیحم اینه حالتی بذاریم که کسی که خواست بتونه بیاد و این احتمال با توجه به مشاغل پنجشنبه بیشتره تا سه شنبه. جمعه احتمالش از اونم بالاتره ولی خب کسی جمعه میتینگ نمیاد واقعامیره سراغ گزینه های دیگه
درباره ی مکان هم ببین ما وی کافه رو گفتیم، بچه ها گفتن گرونه. بیتر سوییت رفتیم سر تعداد بالامون بدفاز بودن. من حرفم اینه احتمالا برا تعداد بالا بهترین گزینه اصلا کافه نباشه. یه تایمی میریم مثلا لاله بازارچه میچرخیم و گپ میزنیم. بعد اگر تعدادی خواستن بیشتر بمونن، میتونن برن کافه
در غیر این صورت باید گزینه ی کافه ی ارزون با ظرفیت تعداد بالا داد. من شخصا نمیشناسم میشناسی بگو
طرحه؟ من بيام دنبالت سر راه؟ اصلا پيشنهاد ماشين ميدى سينا؟😅بابا کی وسط هفته ماشین میبره، معلومه که با مترو میام
ناراحت شدم😔 (الکی)(اگه همه بخوایم روزی باشه که ۱۰۰ درصد راحت باشیم و حالشو داشته باشیم و ۵ روز قبل و بعدش امتحان نداشته باشیم و جای دیگه ای بیرون نرفته باشیم، هیچوقت میتینگ شکل نمیگیره. یکم انعطاف داشته باشید خواهشا تعدادمون زیاده)
(و اینکه بچه ها اگه کلا قرار نیست هیچوقت بیاید لطفا لایک و دیسلایک نزنید که بین اونایی که واقعا میتونن بیان بسنجیم نظرات رو)