• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها اول بیاید درباره حدود جا صحبت کنیم، یجا باشه که به کرج و اسلامشهرم نزدیک یاشه

فکرکده شریعتی یکم دوره

میخواید برید مرکز شهر خوبه، من تازگی کافه حیات بودم، جای بامزه ای بود

مرکز شهر برای همه مناسب تره حالا اصلا بگیم بوردگیم، من یکی میشناسیم بوردیکا مثلا

بچه ها اول بیاید درباره حدود جا صحبت کنیم، یجا باشه که به کرج و اسلامشهرم نزدیک یاشه

فکرکده شریعتی یکم دوره

مرکز شهر برای همه مناسب تره حالا اصلا بگیم بوردگیم، من یکی میشناسیم بوردیکا مثلا
اینستای این دو جایی که گفتی رو میدی؟

من از وسط هفته به بعد هستم ،
درمورد اخر هفته چندان مطمئن نیستم
باید با شورای دوستان اسلامشهری هماهنگ کنم ،
یه تعدادی فردا کنکوری دارن فردا شب اگه شد درموردش حرف میزنیم باهم.

فکرکده شریعتی یکم دوره

نظرتون راجب اکباتان؟ بابت نزدیکی به کرج...

• خوشحال
امتیازات: Iliap
(هرکی تو میتینگ راجب کنکور صحبت کنه باید مجازات بشه)

جوش افتضاح شده
هر ده قدم یک بار خود کارمندان یا مردم بزرگوار حاضر در صحنه تذکر حجاب میدن و واقعا کوفت آدم میشه
از کی اینطوری شده؟😭

پ ن: اگه باغ کتاب باشه منم میام البته میرم پیش کتابا تا بعضیا معذب نشن😭

سلام. حتما سعی میکنم باشم و بیام. کلی حرف درمورد شاهنامه دارم که باهاتون بزنم و دوست دارم نطراتتون رو بشنوم😍

آخرین ویرایش:
اون دیگه به من و شرقی ها دوره

وسط خوبه دیگه، انقلاب، تئاتر شهر، پارک لاله و ..
بعد هی به من همه گیر دادن یه عمر که چرا میگی انقلاب:)))) بابا چون انقلاب برا همه اوکیه دیگه

بابا اینقد درگیر لوکیشن نباشید هممون باید یکم جا به جا شیم فوقش نیم ساعت زودتر راه میفتیم. به جاش جای جالب پیدا کنید و پیشنهاد بدید. اگه صرفا یه کافه معمولی باشه بله منم دوست ندارم خیلی دور باشه بهم. ولی اگه جای جدیدی باشه، غذای خاصی داشته باشه، اکتیویتی خاصی داشته باشه، محیط خاصی داشته باشه، تجربه جدیدی باشه من حاضرم بیشتر هم راه بیام. به این توجه کنید بیشتر

تروخدا سیکتیر
قرار نیست همیشه با آدم‌هایی برید بیرون که ازشون خوشتون میاد. تجربه‌های جدید انسانی رو تجربه کنید. مثلاً من خودم از هیچکدومتون خوشم نمیاد ولی خودم رو از تجربه‌های متفاوت محروم نمیکنم و قراره بیام🙏🏿

• خنده
امتیازات: pako
ته خط ۴ عه، حالا اگر پلن شد اونجا مشکلی نیست، میایم دیگه

من در حال لایک کردن آدرس های مورد علاقم و موافقت با مکان میتینگ در حالی که قرار نیست بیام:

Back
بالا