mr_ shadowless
O_ops
- نام مرکز سمپاد
- قدوسی
- شهر
- قم
اینجا آزادی بیان وجود نداره خانوم آتریسامن مخالفم!
ما براى بعد فيزيكى تلاش نميكنيم
همه ى زندگى واسه بعد معنوى كار و واسه روح و اون الوهيت درون
وگرنه میدادم جواب به شما
اینجا آزادی بیان وجود نداره خانوم آتریسامن مخالفم!
ما براى بعد فيزيكى تلاش نميكنيم
همه ى زندگى واسه بعد معنوى كار و واسه روح و اون الوهيت درون

بيرون ز تو نيست انچه در عالم استالبته منم اگر خوشتیپ مث ادانس چسبیده بود ب استینم همینو میگفتم
Upچرا زندگی می کنیم رو هدف از زندگی چیه معنی کردین؟
بذارین یکم جهت بدیم بهش مثلن
اگه زندگی می کنین که به اهدافتون برسین، اگر رسیدین، دیگه به زندگی کردن ادامه نمیدین؟ یا اگر شرایطی پیش اومد و طوری بود که دیگه نمیشد به اون هدف رسید؟
دقت کنید سواله!![]()
نمیتونم چیزی بگم، جز این که زندگی انثدر شگفت انگیزه، که در بدترین حالم، هنوز به این که نمیتونم شگفتیاش رو به کل درون خودم جا بدم، غبطه خوردم.وقتی دیدی داری این سوالارو میپرسی، بدون زیادی تو جامعه و این زمان و مکان غرق شدی. بهنظر من البته.
اخه اصلا این چیزی که بهش میگی «من» چیه؟ ادم چیه؟ یه کُرهی معلق و پرسرعت و یه کهکشان و… آب چیه؟ تو یه چیزی که میتونی تکونش بدی به اسم «دست»، میتونی اب رو نگه داری. یجوریه؛ خنکه، گرمه، یجوریه... انقدر زندگی و تایپ کردن این حرفا عجیبه، که یه چندتا عمر وقت میخواد عادت کردن به عادی تریناش.
اما میفهمم. غمگین بودن، درد داشتن و… بدون مرهم سخت و وحشتناکه و سختی ها دید ادم رو تونلی میکنن.
کونویارونمیتونم چیزی بگم، جز این که زندگی انثدر شگفت انگیزه، که در بدترین حالم، هنوز به این که نمیتونم شگفتیاش رو به کل درون خودم جا بدم، غبطه خوردم.