• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا زندگی میکنیم ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Infinite Infinity
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چرا زندگی میکنیم؟

• رای‌دهندگان
    59
من مخالفم!
ما براى بعد فيزيكى تلاش نميكنيم
همه ى زندگى واسه بعد معنوى كار و واسه روح و اون الوهيت درون
اینجا آزادی بیان وجود نداره خانوم آتریسا

وگرنه میدادم جواب به شما

البته منم اگر خوشتیپ مث ادانس چسبیده بود ب استینم همینو میگفتم
بيرون ز تو نيست انچه در عالم است

من به اين اعتقاد دارم اگه بخواى خوشبختى رو همه جوره حس ميكنى
اگه الان خوشبختى رو نميفهمى بايد سبك زنزگيتو عوض كنى
من به همه خواسته هام نرسيدم تا به حال و به اون حد كمالى كه دوست دارم و بى نهايت
اما خوشبختيو حس ميكنم با تك تك سلولام

مثبت بودن هزينه اى نداره
چرا الكى - باشيم؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
ما هر کدوممون برای به انجام رسوندن هدفی زندگی در مقابل خودمون و بقیه کسانی که زندگی میکنن داریم، پس باید زندگی کنیم تا این هدف رو به سرانجام برسونیم
هدف زندگی هرکسی هم متفاوت و کاملا وابسته توانایی های خود شخصه

قبلا ک کمی نادان بودم با زندگی مشکل داشتم
اما الان زندگیمو دوس دارم
از همه چی لذت میبرم
حتی وقتی تو اوج غم هستم هم از زندگیم لذت میبرم
هدف زندگیمم ی زندگی پر از خنده
و اینکه من علاقه شدیدی دارم ب اینکه توی بیست و س سالگی بمیرم نمیدونم چرا ولی ب مرگ توی سن بیست و سه سالگی علاقه شدیدی دارم
برای همین تلاش میکنم تا قبل از بیستـو س سالگیم از همه زندگیم لذت ببرم

چرا زندگی می کنیم رو هدف از زندگی چیه معنی کردین؟
بذارین یکم جهت بدیم بهش مثلن :-"
اگه زندگی می کنین که به اهدافتون برسین، اگر رسیدین، دیگه به زندگی کردن ادامه نمیدین؟ یا اگر شرایطی پیش اومد و طوری بود که دیگه نمیشد به اون هدف رسید؟
دقت کنید سواله! :-"
Up

چون بد حال میده پدرسگگگ
من الان فقط ناراحتم قبل جنگ خساست به خرج دادم چیپ های پوکر تمیز خوشگل جدید نگرفتم. اونا رو اگه داشتم تا لحظه ی تموم شدن آذوقه هام با رفیقام بازی میکردم. اخ اخ اخ.

بابا نظر سنجی مشکل داره
ما زندگی نمیکینم بخدا یه مشت بدبخت تو ایران اسیریم مجبوریم تنفس کنیم نه زندگی😭🌷

وقتی دیدی داری این سوالارو میپرسی، بدون زیادی تو جامعه و این زمان و مکان غرق شدی. به‌نظر من البته.
اخه اصلا این چیزی که بهش میگی «من» چیه؟ ادم چیه؟ یه کُره‌ی معلق و پرسرعت و یه کهکشان و… آب چیه؟ تو یه چیزی که میتونی تکونش بدی به اسم «دست»، میتونی اب رو نگه داری. یجوریه؛ خنکه، گرمه، یجوریه... انقدر زندگی و تایپ کردن این حرفا عجیبه، که یه چندتا عمر وقت میخواد عادت کردن به عادی تریناش.
اما میفهمم. غمگین بودن، درد داشتن و… بدون مرهم سخت و وحشتناکه و سختی ها دید ادم رو تونلی میکنن.

وقتی دیدی داری این سوالارو میپرسی، بدون زیادی تو جامعه و این زمان و مکان غرق شدی. به‌نظر من البته.
اخه اصلا این چیزی که بهش میگی «من» چیه؟ ادم چیه؟ یه کُره‌ی معلق و پرسرعت و یه کهکشان و… آب چیه؟ تو یه چیزی که میتونی تکونش بدی به اسم «دست»، میتونی اب رو نگه داری. یجوریه؛ خنکه، گرمه، یجوریه... انقدر زندگی و تایپ کردن این حرفا عجیبه، که یه چندتا عمر وقت میخواد عادت کردن به عادی تریناش.
اما میفهمم. غمگین بودن، درد داشتن و… بدون مرهم سخت و وحشتناکه و سختی ها دید ادم رو تونلی میکنن.
نمیتونم چیزی بگم، جز این که زندگی انثدر شگفت انگیزه، که در بدترین حالم، هنوز به این که نمیتونم شگفتی‌اش رو به کل درون خودم جا بدم، غبطه خوردم.

نمیتونم چیزی بگم، جز این که زندگی انثدر شگفت انگیزه، که در بدترین حالم، هنوز به این که نمیتونم شگفتی‌اش رو به کل درون خودم جا بدم، غبطه خوردم.
کونویارو

زندگی خیلی خالیه و بعدش هم هیچ چیز نیست. معیار جهانی‌ای برای "جالب بودن" چیزها نمی‌تونم پیدا کنم و فقط چیزهایی برای من جالبن؟ نمی‌تونم تشخیص بدم که این چیزهای جالب باعث میشه زندگی ارزش ادامه دادن داشته باشه یا نه ولی خب فعلا این طرف می‌چربه به اون طرف. با این که فکر می‌کنم خیلی اغراق‌شده درد می‌کشم ولی هنوز دردی نداشتم که زندگی رو برام غیر قابل تحمل کنه. راستش احتمالا می‌تونستم پیدا کنم. وضعیت خود ایران به اندازه‌ی کافی می‌تونه ناراحت کننده باشه ولی خب اگه برای اون هم ناراحت باشم شاید بهتره زنده بمونم؟ من زنده احتمالا بیشتر به درد می‌خوره؟
ولی باز هم احتمالا هر وقت دردی بود که غیر قابل تحمل بود و باعث چربیدن اون طرف شد، انجامش میدم. اون قدر چیزها مهم نیست. یه بار مثلا با این فکر که چیز جالبی برام نمی‌مونه بهش فکر کردم؛ چون زندگی یه بیابون تموم نشدنی بود و احتمالا باید زودتر تمومش می‌کردم. حس بد زود از بین رفت ولی، شاید به خاطر میل به بقا تونستم برای خودم استدلال جور کنم؟

جفت گیری

خودمم نمیدونم
منتظرم ببینم چه گوهی میاد اینو تموم کنه چون خسته شدم!

Back
بالا