- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : روز کنکور
وقت میکنین ؟ یه سوالم یه سواله حتی 30 ثانیه ینی چرا برین قدم بزنین ؟ :د
 چرا برین قدم بزنین ؟ :د
شال تو حوزه ما هیچکس نداشت هر دو سال . ولی مثلن دامن شلواری پوشیده بودن مانتو هم یه چیز خنک ساده بپوشین راحت باشین . استرسش می ارزه حالا ریسک کنین ؟ :د من حتی یادمه دوستام رفتن یه مانتو رنگ یونیفرم خریدن گفتن رنگ تیره بخریم گیر ندن :د بلند و گشاد خریدن :د جیب دار ک چیز بذارن تو جیباش راحت باشن . بعضیا پاک کن مینداختن گردنشون :د
واقعن مث بقیه ازمونهاست من مث بقیه ازمونها فقط وقتی اختصاصی شروع شد یه شکلات گذاشتم تو دهنم بقیه خوراکیایی ک مامانم گذاشته بود نخوردم :د پاک کن تراش مداد اینا دو تا ببرین حتمن یه وقت از دستتون نیفته یا خراب نشه . بذارین تو نایلون ببرین چیزی نمیگن .

وقت میکنین ؟ یه سوالم یه سواله حتی 30 ثانیه ینی
 چرا برین قدم بزنین ؟ :د
 چرا برین قدم بزنین ؟ :دشال تو حوزه ما هیچکس نداشت هر دو سال . ولی مثلن دامن شلواری پوشیده بودن مانتو هم یه چیز خنک ساده بپوشین راحت باشین . استرسش می ارزه حالا ریسک کنین ؟ :د من حتی یادمه دوستام رفتن یه مانتو رنگ یونیفرم خریدن گفتن رنگ تیره بخریم گیر ندن :د بلند و گشاد خریدن :د جیب دار ک چیز بذارن تو جیباش راحت باشن . بعضیا پاک کن مینداختن گردنشون :د
واقعن مث بقیه ازمونهاست من مث بقیه ازمونها فقط وقتی اختصاصی شروع شد یه شکلات گذاشتم تو دهنم بقیه خوراکیایی ک مامانم گذاشته بود نخوردم :د پاک کن تراش مداد اینا دو تا ببرین حتمن یه وقت از دستتون نیفته یا خراب نشه . بذارین تو نایلون ببرین چیزی نمیگن .

من که شال میپوشم مقنعه هم میبرم خواستن گیر بدن میکوبونمشون تو دیوار
  من که شال میپوشم مقنعه هم میبرم خواستن گیر بدن میکوبونمشون تو دیوار  

خب باتریشو عوض کنین
 خب باتریشو عوض کنین