• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

به نقل از SA|3A.A :
خب باید بگم که همه ی کسایی که خودکشی میکنن بیمار روانی نیستن ولی تعداد زیادی هستن
بیمار روانی یه ادمیه از نظرم که در یه برهه ی زمانی از زندگیش نیاز به کمک پزشک داره, نه هر کسی چون روحیاتش در این دوران خیلی حساس و پیچیدس و کمک ادمای معمولی میتونه به ضررش باشه حتی.
عزیز من کی گفته خودکشی با دلیل = بیمار روانی نبودن!!! کسی که بیمارِ روانیِ و خودکشی می کنه دلایلش از نظر خودش منطقیه.
به نظرم اینو http://www.stopasuicide.org/suicide.aspxبخونی بد نباشه :)
دستت درد نکنه اما اونقدر زبانم قوی نیست که راحت بخونم
ببینید انسان برای خودش زندگی می کنه نه کس دیگه ای
وقتی یه دلیل داره که کاری رو بکنه باید بکنه
وقتی اون کار رو نکنه دیگه زندگی چه معنایی داره
داره تو زندگیش چیکار می کنه؟!
خدا به انسان عقل داده
توی اون شرایط هم عقل انسان هست که داره تصمیم میگیره
عقل انسان هم خود انسانه
وقتی انسان به خودش گوش نده به کی گوش بده
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه
ولی همین دیگه

کسی که خودکشی میکنه حتما توی یه شرایط خیلی خیلی سخت بوده که حاضر شده حتی از عزیزترین چیزش یعنی جونش بگذره ولی اون شرایطو تحمل نکنه .البته به نظرم یه کمی هم خودخواه ونااگاهه.... :-? :-?

من میخواستم خودکشی کنم اما جراتشو نداشتم .
به نظرتون کم دردترین نوع خودکشی چیه؟؟ :-?

حدودا 4 سال پيش يكي از بچه هاي سال پيش مدرسه ي ما خودكشي كرد.از بالاي بانك پاسارگاد خودشو پرت كرد پايين.آخه قبلش رفته بوده قلمچي بهش گفته بودن درصداي ازمونات اصن خوب نيست و با اين وضعيت نميتوني رشته ي خوبي قبول شي اون بدبختم تا از در قلمچي مياد بيرون ميره بانك پاسارگاد كه چند متر جلوتر بوده و به سرايدارش ميگه من عكاسم ميخوام برم از بالاي پشت بوم اين ساختمون چند تا عكس بگيرم و بعدم خودشو ميندازه پايين... :(( :(( :(( :(( :(( :(( :( :( :( :(

به نظر من اکثر خودکشی هایی که انجام میشه از روی تصمیم عجولانه و غیر منطقیه.
فردی که شکست خورده، تو هر چی بالاخره، عشقی ، درسی، مالی و ... فک میکنه اگه خود کشی کنه درد و رنجش کمتر میشه و در حالتی که خودکشی میکنه حال خودشُ نمیفهمه اصن.

• لایک
امتیازات: mishu

واقعا چی ارزششو داره که یکی خودشو بکشه
من فقط در صورتی به خودم حق میدم که ادمی به این گلی(خودمو)بکشم که چمیدونم بدونم یه ماه دیگه در هر صورت میمیرم یا مثلا از گردن به پایین نخاعی بشم
وگرنه عشق و کار و ناراحتی و اینا ارزششو نداره زود گذره

به نقل از parpar joon :
واقعا چی ارزششو داره که یکی خودشو بکشه
من فقط در صورتی به خودم حق میدم که ادمی به این گلی(خودمو)بکشم که چمیدونم بدونم یه ماه دیگه در هر صورت میمیرم یا مثلا از گردن به پایین نخاعی بشم
وگرنه عشق و کار و ناراحتی و اینا ارزششو نداره زود گذره
آره باو...اصلا از قدیم گفتن عشق دو روزه =))
:|

وقتی خدا فراموشت میکنه...وقتی خانوادت از هم میپاشه...وقتی کسی که دوسش داری بهت خیانت میکنه...وقتی دوستات فراموشت میکنن...دیگه غیر از خودکشی راهی نمیمونه...

یکی از دوستام به دلایل بالا ۲ بار خودکشی کرد..اما نجاتش دادن...برای زندگی کردن باید هدف داشته باشی... برای رسیدن به هدفت باید انگیزه داشته باشی...وقتی هیچ کدوم از اینارو نداری...خودکشی راه حل خوبیه

وقتی چیزی یا کسیو با تمام وجود میخوای اما بهش نمیرسی خودکشی بهترین راهه...اما اصلا عاقلانه نیست...جرات زیادی هم میخواد که هر کسی نداره...از جمله خودم!
کلا مخالفم باهاش...

به نظر من انسان ها به میل و اراده ی خودشون قدم به این دنیا نذاشتن که به میل و اراده ی خودشون بخوان از این دنیا برن

به نقل از sayra :
وقتی خدا فراموشت میکنه...وقتی خانوادت از هم میپاشه...وقتی کسی که دوسش داری بهت خیانت میکنه...وقتی دوستات فراموشت میکنن...دیگه غیر از خودکشی راهی نمیمونه...

یکی از دوستام به دلایل بالا ۲ بار خودکشی کرد..اما نجاتش دادن...برای زندگی کردن باید هدف داشته باشی... برای رسیدن به هدفت باید انگیزه داشته باشی...وقتی هیچ کدوم از اینارو نداری...خودکشی راه حل خوبیه

وقتی چیزی یا کسیو با تمام وجود میخوای اما بهش نمیرسی خودکشی بهترین راهه...اما اصلا عاقلانه نیست...جرات زیادی هم میخواد که هر کسی نداره...از جمله خودم!
کلا مخالفم باهاش...

به نظر من انسان ها به میل و اراده ی خودشون قدم به این دنیا نذاشتن که به میل و اراده ی خودشون بخوان از این دنیا برن
انسان ها ب میل خودشون نیومدن ک مسئولیتی در قبال نرفتن داشته باشن :|
لطفا این رو بزنین بالای تاپیک...هر کی میاد همینو میگه خب :-<

Back
بالا