• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

مکانیک شریف یا کامپیوتر امیرکبیر؟
با عرض سلام خدمت دوستان
ببخشید می خواستم بپرسم اگه کسی می دونه بین این دوتا رشته و دانشگاه کدوم از لحاظ علمی بالاتره و از جهت اپلای آسان تره ؟
و هیئت علمی کدوم بهتره؟ و هم چنین جو دانشگاه ها چطوره؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید🙏🙏
کامپیوتر امیرکبیر
درآمد و بازار کار خیلی بیشتر. درس های راحت تر. اپلای هم تحصیلی هم کاری راحت تر.

کامپیوتر خواجه نصیر یا بهشتی؟
بهشتی به نظر من. چون اسم شناخته شده تری داره. خواجه نصیر دانشگاه باسابقه ای هست ولی خب یه جورایی هیچوقت معروف نشده.

بهشتی به نظر من. چون اسم شناخته شده تری داره. خواجه نصیر دانشگاه باسابقه ای هست ولی خب یه جورایی هیچوقت معروف نشده.
فکر نمی‌کنین این معروفیت بیشتر به دلیل سایر رشته هاش (مثل پزشکی) باشه؟

فکر نمی‌کنین این معروفیت بیشتر به دلیل سایر رشته هاش (مثل پزشکی) باشه؟
آره خب همینطوریه. ولی مهم نیست معروفیت به خاطر چیه. مهم اینه که شما میگی بهشتی درس خوندی و بقیه حس مثبت تری دارند نسبت به وقتی که بگی خواجه نصیر خوندی.

درسته که جو صنعتی اصفهان خیلی سخت گیر و خشکه؟ آیا خیلی حاشیه توش زیاده؟ من دنبال جای بی حاشیه ام

کامپیوتر خواجه نصیر یا بهشتی؟
نمی دونم خبر داری یا نه ولی خواجه نصیر دانشکده هاش پخشن .در حالی که‌کامپیوتر شهید بهشتی توی همون پردیس مرکزی دانشگاه است

نمی دونم خبر داری یا نه ولی خواجه نصیر دانشکده هاش پخشن .در حالی که‌کامپیوتر شهید بهشتی توی همون پردیس مرکزی دانشگاه است
کامپیوتر فکر کنم عباسپوره نیست؟

یه دانشکدهٔ برق و کامپیوتر تو ولنجک هست و کامپیوتریامونم توی خوابگاه ولنجک هستن اما ممکنه بین عباسپور و وانجک برن و بیان. اگه لازم بود، ازشون بپرسم.

تو دفترچه که فکر کنم ننوشته بود عباس پور. واسه برق که رو نوشته بود عباسپور. ولی کامپیوتر خالی بود جلوش.

بهشتی به نظر من جذاب تره از لحاظ دانشگاهی. ولی جای شما باشم علوم کامپیوتر شریف میزنم.
سلام =) من امروز بعد از تقریبا 6 سال اومدم به سمپادیا سر زدم و جوابتونو دیدم :) این کامنت خیلی برام جالب بود چون اون موقع بهشتی رو ترجیح دادم و الان ارشد شریف می خونم. :دی

سلام =) من امروز بعد از تقریبا 6 سال اومدم به سمپادیا سر زدم و جوابتونو دیدم :) این کامنت خیلی برام جالب بود چون اون موقع بهشتی رو ترجیح دادم و الان ارشد شریف می خونم. :D
ایول به سلامتی. موفق باشی حسابی.

مکانیک بخونم کار براش هست ؟
شنیدم میگن همه ی کسایی که مکانیک میخونن یا معلم میشن یا استاد دانشگاه یا یه شغل نامربوط پیدا میکنن
هوافضا چطور ؟

مکانیک بخونم کار براش هست ؟
شنیدم میگن همه ی کسایی که مکانیک میخونن یا معلم میشن یا استاد دانشگاه یا یه شغل نامربوط پیدا میکنن
هوافضا چطور ؟
کار درکل هست.
هرکس مسیر خودش رو داره.
هوافضا هم که خب اگه بخوای شغل مرتبط با خودش بری، کار هست. هم حیطه نظامی داره هم حیطه مهندسی فضایی فکر کنم.
بعضیا ارشد هوافضا رو می‌رن دانشگاه‌های نظامی که سطح خوبی هم دارند. چون همون اساتید دانشگاه‌های تاپ اون‌جا هم مشغولن.

میشه یکی راجع به رشته "فیزیک مهندسی" و بازارکار و آیندش توی ایران توضیح بده؟

میشه یکی راجع به رشته "فیزیک مهندسی" و بازارکار و آیندش توی ایران توضیح بده؟
فیزیک مهدسی رشته من نیس ولی خیلی از خانما علاقه نشون میدن و اتفاقا موفق هم میشن...
یه قسمتش مربوط به مدیریت و اقتصاد میشه یه قسمتش مربوط به خود مهندسی و یه قسمت هم پروژه های کاربردی...
در کل رشته خوبیه اگه شرایط مهاجرت و تحصیل در خارج باشه هم عالیه ولی خب واقع بین باشیم...
هوافضا به نظر من سه سر و گردن از اون بالاتره تو اینجا زیاد بازار کار نداره چه برسه به این...
ولی انتخاب رشته کردی?
کدوم دانشگاه?

Back
بالا