یک توصیه دوستانه و نامحبوب؛
یه نکته عجیب و جالبی که دیدم درباره رشته مهندسی مواد بود، شریف تا ۱۵۰۰، تهران و امیرکبیر تا ۲۰۰۰، علم و صنعت تا ۳۰۰۰ قبول میشه.
من اگه جای شما بودم و رتبهم مرزی بود به جای اینکه شهرستان برم رشته کامپیوتر بخونم میرفتم مواد میخوندم یکی از دانشگاههای تهران.
تقریبا صنعتی در کشور نیست که به مواد ارتباط نداشته باشه :)
دانشگاه کلا خیلی خیلی مهمتر از رشتهست، عموم کورسهای دانشگاهی علیالخصوص کامپیوتر در یوتیوب هست از بهترین دانشگاههای دنیا
اینی که میگم تا حدی شخصیه ولی خوبه بررسی کنه هرکس.
شخصا بعد یه سال تو دانشگاه فهمیدم که حتی اگه مهندسی کامپیوتر(چیزی که از دبیرستان میخواستم) میرفتم به خاطر علایقم فشار روانی بیشتری روم بود. به خاطر همین ترجیح دادم به علوم کامپیوتر تغییر رشته بدم. میخوام بگم تاثیر علاقهتون رو اصلا دست کم نگیرید که خیلی وقتا همونه که بهتون انگیزه و قدرت تلاش کردن میده.
ولی جز علاقه, این حرف باگهای زیادی داره واقعا. اینکه بخوای مواد بخونی و خودآموز کورسهای مرتبط به کامپیوتر ببینی با اینکه مستقیما کامپیوتر بخونی از زمین تا آسمون فرق داره. اگه واقعا میخواید بخونید(و حضور تو اون دانشگاه براتون رزومه بشه), کارای دانشگاه رو حداقل باید در حد یه کار پارت تایم در نظر بگیرید(که بازم این رزومه بخش بیشترش مربوط به مواد میشه نه کامپیوتر). اگه نمیخواید بخونید, اصلا چرا بیاید دانشگاهی که اذیتتون کنه و وقت زیادی ازتون ببره؟
در واقع وقتی داری مواد دانشگاه تهران میخونی, تا یه حد محدودی میتونی رزومه "کامپیوتر دانشگاه تهران" برای خودت بسازی چون داری مواد میخونی!
یه داستان تغییر رشته هم وجود داره. که اگه خواستین برین سمتش حتما احتمال نشدنش رو هم در نظر بگیرین.
من بین برق خواجه نصیر و برق پردیس امیرکبیر موندم به نظرتون سخت گیری اساتید امیرکبیر زیاده؟
و اینکه شرایط انتخاب گرایش تو برق چجوریه با توجه به معدل گرایش انتخاب میکنن یا محدودیتی نداره؟
@Antimony
و این که جو امیرکبیر نسبت به دانشجویان پردیس چجوریه؟
ببین تا جایی که من دیدم کسی اهمیتی نمیده به اینکه پردیسی یا نه, خیلی از رنکها و خفن هامون هم پردیسی ان.
ولی در این مدتی که من اینجا بودم, پیش اومده که آدمی پیدا بشه که چرت و پرت بگه راجع به پردیسیا, ولی خود بچههای غیر پردیسی اومدن جوابشو دادن و دهنشو بستن و حتی از جمعهاشون تردش کردن. حالا باز من بیشتر دانشکده خودمون و ورودی خودمونو دیدم. ولی تو سطح دانشگاهم ندیدم تاحالا کسی شکایت کنه ازین موضوع. (دقت کن که اطلاعات من میتونه ناقص باشه دیگه)