- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : نظرسنجی برای حذف دیسلایک از امتیازات فروم
اینکه به یه دین گفته بشه "طاعون" معلوم نیست دیگه ؟!
متاسفانه نمیشه حرفایی رو هم زد! متاسفانه! [چه حرفهایی که با یک مقام بالاتر از داخلی شنیده بودم و چه .. بگذریم!]
اگه ما الان این چنین راجع به اسلام نظر بدیم میگن دارین توجیه میکنین! حرفی نمیمونه!
* نمیگیم کسی دور عقاید رو خط بکشه، اما اینکه در سایت برای ادیان [هر دینی!] احترامی در نظر گرفته بشه، بحثش جداست که چنین چیزی نمیبینم در سایت! در خارج از انجمنهای عقیدتی!
برای سایت و تیم مدیریتش آرزوی موفقیت دارم!
به نقل از Bahar_R :توهین اولا به این شکل که شما میگید تعریف واضح نداره و عرفی و سلیقهایه و ثانیا مرزبندیش به طوری که اجرا کردنش سلیقهای نباشه به شدت سخت و سیاست توی حرف بزن همیشه بر تحمل بوده، ربطی هم نداره به اینکه مدیران چه عقایدی دارن چون به طور مساوی و متقابل برای همه همینطوره.
و خب به شخصه مثلا نمیدونم عقاید خیلی از بچههایی که توی تیم مدیریت هستن چیه، چه بین مدیران انجمن چه داخلی و بالاتر چجوریه و اونها مختار هستن که به من و سایرین نگن. اگر منظورتون اینه که تفتیش عقاید راه بندازیم، خیر چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
هر زمان مدیری بر اساس عقایدش در اجرای قوانین اغماض کرد و یا در مورد کسی تبعیض قائل شد اونوقت میشه ادعا کرد کسی مورد ستم واقع شده و اگر گزارش بدید حتما رسیدگی میشه.
آدم ها منطق و عقل دارن و توانایی تفکیک کردن قضاوت هاشون. حالا اگر قوانین سایت دقیقا با میل شما سازگار نیست نمیتونید کل سیستم رو به مافیای عقیدتی و جهت گیری متهم کنید اینقدر ساده.
بلندگوها دقیقا چیه؟ الان کسی توی سایت جلوی حرف زدن کسی رو گرفته؟ خیلی اغراق آمیزه این حرفها.
+ میخواید کاری کنیم کسی از ترس اینکه بعدا اگر بخواد توی سایت مسئولیتی به عهده بگیره چنین حرفهایی براش در بیاد، کلا دور انجمن اعتقادی و هرجایی مربوط به ابراز عقیده رو خط بکشه؟
اینکه به یه دین گفته بشه "طاعون" معلوم نیست دیگه ؟!
متاسفانه نمیشه حرفایی رو هم زد! متاسفانه! [چه حرفهایی که با یک مقام بالاتر از داخلی شنیده بودم و چه .. بگذریم!]
اگه ما الان این چنین راجع به اسلام نظر بدیم میگن دارین توجیه میکنین! حرفی نمیمونه!
* نمیگیم کسی دور عقاید رو خط بکشه، اما اینکه در سایت برای ادیان [هر دینی!] احترامی در نظر گرفته بشه، بحثش جداست که چنین چیزی نمیبینم در سایت! در خارج از انجمنهای عقیدتی!
برای سایت و تیم مدیریتش آرزوی موفقیت دارم!