- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- قیدار
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
به نظرم اگه ملت رو قانع کنید به درد دل کردنهاتون دیسلایک ندن خیلی منصفانهتر از اینه که قابلیت دیسلایک کلاً وجود نداشته باشه.
آخ آره به هر حال هر حرفی مخالفایی داره و طبیعیه که گاهی دیسلایک بگیریم. ناراحت شدنم نداره.اصلاً همۀ مشکلات از اینجا شروع میشه که قبول نمیکنید کسی که دیسلایکتون میکنه، نمیخواد بزنهتون و فقط داره نظرش رو میگه.
هر چقدر هم بخوای خودت رو خالی کنی، بهرحال یه محتوایی تولید میکنی دیگه ((:
من حتی بعضی وقتها وقتی دیسلایک میگیرم، خوشحال هم میشم. چون حس میکنم پستم خونده شده، مورد مخالفت واقع شده و این مخالفت بیان شده.
حتی اگر چیز مهمی باشه و فردی که دیسلایک داده، جالب توجه باشه برام میرم میپرسم![]()

بله فرمایش شما درست ولی ری اکت های منفی که به پست نوع اول شما میشه چی؟
پستی که حرف دلته متفاوته با پست انتقادی و عقیدتی و سیاسی
یه مثال میزنم
اینکه تو فقط بیای بگی:«خاک تو سر جمهوری اسلامی. امروز رفتم چیزی بخرم خیلی گرون بود.»، خیلی فرق داره با اینکه بیای بشینی خیلی دقیق و با دلیل نظام رو انتقاد کنی و دلایلتو ردیف کنی و کلی هم حس برحق بودن و خفن بودن بهت دست بده بابت این حجم از منطقی بودنت.
دومی باید تو تاپیک مربوطه مطرح شه. اگه نمیخواد تو بحث شرکت کنه هم نکنه. ولی باید شجاعت رو به رو شدن با نظر مخالف رو هم داشته باشه

به نظرم اونام اهمیتی ندارن و نباید انقدر وسواس به خرج داد
ولی همون اولم گفتم اگه میخواین دیسلایکو بردارین لایک رو هم بردارین. این باز بهتره
خب اگه اینطوری باشه پست های نوع دوم شما هم برای من اهمیتی نداره و نباید براشون وسواس به خرج داد
منظور من این بود که درست نیست قابلیت دیسلایک رو حذف کنیم صرفاً به این خاطر که بعضیها دوستش ندارن. اگر کسی خیلی حساسه و خیلی براش مهمه که دیسلایک نگیره، بهترین کاری که میتونه انجام بده، توافق کردن با بقیهست تا ما استثناء قائل بشیم و بهش دیسلایک ندیم. البته همچنان بحثِ توافق مطرحه؛ یعنی من حتی در این صورت هم حق دارم که دیسلایک بدم.آخه اینم یجوریه. :)))
"من دارم درد و دل میکنم پس لطفاً دیسلایک نده که احساساتم چیز نشه و بازخورد منفی اذیتم نکنه." |:
اول اینکه این به درکِ شخصی کسایی که پست رو میخونن مربوط میشه و نمیشه قانع کرد کسی رو :)))
دوماً هم بازخورد منفی نباید تهاجمی چیزی به احساسات طرف تصور بشه که اینقدر اذیتشون کنه که :)))))
نمیدونم ولی به شخصه قانع نمیشم دیسلایک ندم به محتواهایی که درد دل ان.
چون با توجه به ماهیت ح.ب، 80 درصد پستها رو میشه نتیجه گرفت درد دل هستند و نباید بهشون دیسلایک داد. |:

حالا اینجوری هم نیست که بقیه برای حمله کمین کرده باشن. و قرار نیست حتما اینجوری بهش نگاه کنی که بهت حمله شده. صرفا مخالفتشون رو با گزاره ای که نوشتی اعلام کردن. انتقاد هم بخشی از تعاملاتمونه بالاخره و دیسلایک بنظرم مسالمت آمیز ترین روش اعلام مخالفتهحذف شه
خیلی بده این وضعیت
یکی پست میذاره همه یا با دیسلایک حمله میکنن یا تو بانگ
نمیدونم ولی به شخصه قانع نمیشم دیسلایک ندم به محتواهایی که درد دل ان.
بنظر منم اینکه به درد و دل نباید انتقاد کرد، نمیتونه یه حکم کلی باشه و قابل دفاع نیست. ولی میشه برای یک محیط هدف و تعریف خاص در نظر گرفت و با استناد به اون تعریف همچین حکمی داد. یعنی اینکه ما حق داریم دیسلایک بدیم یا نه، بسته به اینه که اون محیط چه فضایی ایده آلش باشه و اونجا قانون چی باشه. و الان بیشتر باید درمورد این بحث بشه که تاپیک حرف بزن دقیقا قراره چه فضایی باشه یا دوست داریم چه فضایی باشه. یکی میتونه بگه ترجیحش اینه که جایی باشه تا درد و دل کنی و شاید حرفهایی بزنی که خودت هم زیاد سبک سنگینشون نکرده باشی و نمیخوای بازخورد بقیه برات مسئله ای باشه. برای چنین محیطی ما حق دیسلایک نباید داشته باشیم. ولی بنظر من تاپیک در حال حاضر چنین محیطی تعریف نشده و شخصا بنظرم همین که هست بهترهمن حتی در این صورت هم حق دارم که دیسلایک بدم.