- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- خوزستان
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ بدیناینکه میایم صفحه اصلی و رنگ تاپیکا باهم فرق داره بعضیاش زرده...یعنی چی زرد؟
سفید یعنی خوندیمش؟ و صورتی یعنی نخوندیم؟
زرد چیه؟
پاسخ بدیناینکه میایم صفحه اصلی و رنگ تاپیکا باهم فرق داره بعضیاش زرده...یعنی چی زرد؟
سفید یعنی خوندیمش؟ و صورتی یعنی نخوندیم؟
زرد چیه؟
اگه کارتون آمریکاییه که من میگم هیچ کدومبنظرتون استار کدومو انتخاب میکنه؟من میگم مارکو:
مارکو=پشت سریه
تام=شاخداره
اسکار=دستشو میبوسه
اره امریکائیه ولی مارکو و استار رابطشون خیلی زیباتر از اونیه که بتونم تصور کنم بهم نرسناگه کارتون آمریکاییه که من میگم هیچ کدومهمیشه یه سورپرایزی داره
![]()
من برای خودم سوال بود رفتم دنبال جوابش و نتیجه از این قرار بود که نوار های زرد تاپیک های پین شده هستن :)پاسخ بدین
پاسخ : سوالات تصادفی
ببین بانک مرکزی اگر هزارتومن میده دست ما ، باید هزارتومن طلا یا چیز مشابهش رو تو انبارش نگه داری کنه.
اون طلا در اصل پشتوانه پول هست. اسکناس فقط یک تکه کاغذ هست و به خودی خود ارزشی نداره. هر کشوری برای چاپ اسکناس وظیفه داره به اندازه ارزشش طلا یا چیزهای دیگه که ارزش واقعی دارند رو داشته باشه. اسکناس درواقع نشون دهنده اینه که فرد گیرنده یه مقدار از پول داخل خزانه رو در اختیار داره و با دادنش به دیگری در اصل اون طلا رو بهش داده. یکی از دلایل بزرگ تورم چاپ اسکناس بی پشتوانه هست وگرنه هروقت دولتی پول کم میآورد واسه خودش پول چاپ میکرد و مثلا یونان اعلام ورشکستگی نمیکرد یا مثلا قیمت دلار زیمباوه انقدر نسبت به دلار آمریکا کم نبود.به خاطر چی باید معادلش طلا و یا چیز مشابهش رو نگهداری کنه؟ جوری که اطلاع دارم باعث تورم میشه.
چرا تورم ایجاد می کنه؟ نگه داشتن طلا توی انبار چه سودی برای دولت داره؟
ممنون از جوابتون :)اون طلا در اصل پشتوانه پول هست. اسکناس فقط یک تکه کاغذ هست و به خودی خود ارزشی نداره. هر کشوری برای چاپ اسکناس وظیفه داره به اندازه ارزشش طلا یا چیزهای دیگه که ارزش واقعی دارند رو داشته باشه. اسکناس درواقع نشون دهنده اینه که فرد گیرنده یه مقدار از پول داخل خزانه رو در اختیار داره و با دادنش به دیگری در اصل اون طلا رو بهش داده. یکی از دلایل بزرگ تورم چاپ اسکناس بی پشتوانه هست وگرنه هروقت دولتی پول کم میآورد واسه خودش پول چاپ میکرد و مثلا یونان اعلام ورشکستگی نمیکرد یا مثلا قیمت دلار زیمباوه انقدر نسبت به دلار آمریکا کم نبود.
خواهشمندمممنون از جوابتون :)
الزاما طلا نیست. جواهرات سلطنتی توی موزه ملی جواهرات مثل تاج شاه هم پشتوانه اسکناس هستند. علتش هم اینه که ما انسانها هنوز هم داریم از همون سیستم های مالی گذشته یعنی مبادله کالا با کالا و یا سکه های طلا استفاده میکنیم اما با روش جدیدی به اسم اوراق قرضه مثل چک و اسکناس و سهام و...من از این اطلاع دارم که اسکناس پشتوانه می خواد، سوال من اینه که« چرا » نیاز هست که طلا رو پشتوانه اسکناس قرار بدیم؟ اصلا چرا اسکناس پشتوانه می خواد؟
خواهشمندم
الزاما طلا نیست. جواهرات سلطنتی توی موزه ملی جواهرات مثل تاج شاه هم پشتوانه اسکناس هستند. علتش هم اینه که ما انسانها هنوز هم داریم از همون سیستم های مالی گذشته یعنی مبادله کالا با کالا و یا سکه های طلا استفاده میکنیم اما با روش جدیدی به اسم اوراق قرضه مثل چک و اسکناس و سهام و...
علتش هم اینه که نمیتونیم اعتماد کنیم به هم و به یه برگه رنگی بسنده کنیم. پس علتش اینه که اگه یه وقت کشوری از کشور دیگه ای چیزی خرید و با اوراق قرضه پرداخت کرد، اگر فروشنده زمانی اوراق قرضه رو قبول نکرد، با ارائه پشتوانه معامله رو انجام بده.
البته اینا نتیجه مطالعات پراکنده هستن و اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره من هم خوشحال میشم بدونم.
چجوری میشه بعضی وقتا یه چیزایی رو یه بار میخونیم یا میبینیم تا آخر عمر فراموش نمیکنیم
ولی این سیستم درمورد درسها جواب نمیده ؟:))
خوب اگه اسکناس به خودی خود با ارزش نیست چرا همه قبول دارن که طلا(یا هر پشتوانه ی دیگه ای که پشت اون اسکناسه) با ارزشه؟خواهشمندم
الزاما طلا نیست. جواهرات سلطنتی توی موزه ملی جواهرات مثل تاج شاه هم پشتوانه اسکناس هستند. علتش هم اینه که ما انسانها هنوز هم داریم از همون سیستم های مالی گذشته یعنی مبادله کالا با کالا و یا سکه های طلا استفاده میکنیم اما با روش جدیدی به اسم اوراق قرضه مثل چک و اسکناس و سهام و...
علتش هم اینه که نمیتونیم اعتماد کنیم به هم و به یه برگه رنگی بسنده کنیم. پس علتش اینه که اگه یه وقت کشوری از کشور دیگه ای چیزی خرید و با اوراق قرضه پرداخت کرد، اگر فروشنده زمانی اوراق قرضه رو قبول نکرد، با ارائه پشتوانه معامله رو انجام بده.
البته اینا نتیجه مطالعات پراکنده هستن و اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره من هم خوشحال میشم بدونم.
خوب اگه اسکناس به خودی خود با ارزش نیست چرا همه قبول دارن که طلا(یا هر پشتوانه ی دیگه ای که پشت اون اسکناسه) با ارزشه؟
بله حرفایی که @ماهِ ـشاد زد کاملا درسته. اما اینکه چرا طلا باارزشه برمیگرده به همون گذشته انسان ها که طلا رو باارزش میدونست. ممکن بود انسانهای اولیه سیب زمینی رو با ارزش بدونن و با اون سکه میزدن و الآن میتونستیم سکه هامونو بخوریم.خوب اگه اسکناس به خودی خود با ارزش نیست چرا همه قبول دارن که طلا(یا هر پشتوانه ی دیگه ای که پشت اون اسکناسه) با ارزشه؟
راست میگه (چت باکس خواهرمدر مورد چت باکس
اینکه کنار بعضی کاربرا یه ماه کشیده
کنار بعضیا یه دایره ی سبز
یعنی چی؟