پاسخ : نمایشنامه رادیویی سمپادیا - شماره 1
من نمی دونم چرا شروع نشده غش غش می خندیدم! خب حالا خیلی جدی نظرامو میگم ولی کسی ناراحت نشه ها!
خیلی خوب بود اورین!خسه نباشید! حالا درسته ی جاهاییش ... ولی ترکوندین!در ضمن ی سری چیزا گفتم ک در واقع باید ب نویسنده بگیم ن شما!
بدم جدی نگیرید چیزایی ک نوشتم نوشتم دیگه انتقاده!!!!!
محمد نقطه ح رو خوب اومدین!
جناب کهربا شما چرا ی جوری مث اینا ک تازه میخان فارسی حرف می زنید؟؟؟ بابا یکم احساس یکم غم ! مثن خانومتون لب موت بودنا! خلاصه شما صداتون بی احساس بود با این ک خیلی دوس می داشتین خانومتونو! تن ثابت داشتین!
اصن ب من چ صدا پسر مردم؟؟؟؟+ خندیدناتونم شبی پوزخندا مسخره آمیز بود!!!! اون یراآآآآآآآ آخر خیلی باحال بود!!!!
الحق ک چاک سمپادی بوده! بابا باهوش!

واس کشف نقاش بودن اوشون میگم!
آخی
پژواک جونم چ غمی تو صدات بود

خیلی قشنگ بود آخی! آورین من ب شخصه بت افتخار می کنم! از همه بهتر بودی! خدا رحمتت کنه!
تزار جان شما چرا صداتون انگار پشت تلفن بود ؟؟؟؟؟؟ آخی این قده غصه نخور این قدم ب مردم بدبین نباش دیگه!!!!اگ صداتون پش تلفنی نبود عالی تر تر تر میشد!!!!
جناب ایلیا چیپ و دلواز و راحتو خب اومدین! صدا شمام پشت تلفنی بود! آخه ی ادم چقد می تونه نحس باشه؟؟؟

لاقل چاک می کشیدین ما خوشال تر بودیم! گناه داش یرا!!!!!!
حالا خدایی از پشت تلفن بود؟؟؟؟؟
یکم اون وسط جو میدادین بابا! رادیو نمایش گوش کنین یکم!
جناب فیری بوی اون صدا ب ی متصدی کت و شلواری سیبیل چخماخی با مو ها از فرق باز شده می خورد ( عاغا ناراحت نشینا تصور ذهنیه اصن بیخیال شبی جنتل منا بود!)
یکم هتلتونو با شور و اشتیاق تریف کنید هی میگین اوه! اوه!
بابا من بودم ی کار میکردم طرف هتلو بخره اصن!!!!
فضولم ک بودین!!!!!!همشم ک می پرین تو حرف مردم!!! من بودم میکشتمتون!!!!
جناب محمد نقطه ح! واسه واسوندن اسب یا همون حیوون یکم همچی خیلی مهربونانه گفتینا مثن انگار ی بچه دو سالس! بابا کالسکی چی همچین صدا کلفت میخاد و بلند! چ قدم مطیع بوده اسبه !
فقط صدا پیتیکو پیتیکو اسبتونم خیلی کم بود!
میگما جناب قربان چاک چرا منت میذارین سر مردم میگین بیشتر قیمت دادم واقن ک
منم ناهار تو بیشه میخام! اولالا هتل 4 ستاره!!!! خب منم میومدم!
چاک و یرا تو بیشه:
دوا؟ دارو بهتر نبود؟؟؟
میگما ی چیز جذاب تر نبود اجرا کنین ی چیز فان!
این مرده هم ک ول نمی کنه خون آشامه؟؟؟؟؟
_________ این قد مونده تا تموم شه!
_______ تا اتمام!
ای بابا این آهنگه چیه هی این وسط خیلی ب داسان نمیاد!
خون آشامش کجا بود؟؟؟؟ چچچچ منو باش گفتم ی چیز ترسناکه!
بازم اورین من بتون افتخار می کنم! دمتون کنتاکی!
پ.ن: بالاخره تموم شد ! الان من اینا رو از تو نت کپی می کنم پاسخو میزنم پیست می کنم و سپس ارسال!
دس خودمم مرسی!
به نقل از Suspicious Girl :
خونآشامِ واقعی نیست،خب خون آشام ها ملّت رو میکشن و اینا.
کار اون نقاش هم باعث مرگ افراد میشد یه جوری، بخاطر این بهش میگفتن خونآشام و نحس.
نه خب واقعاً خونآشام نبود، اگه خونآشام بود خیلی باحالتر بود، میرفت دختره رو گیر میاورد میزد تیکهپارَش میکرد و خونشو میخورد. ^_^ خیلی هیجانانگیز میشد. ^_^
آخخخخ آفرین! چ دختر فهمیده ای ! اصن درسشم همین بود!!!!!!!!!
این همه نظر دادم شمام نظر بدین رو نظرم! قانعمون کنید! بحث و اینا!