• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نمایشنامه رادیویی سمپادیا - شماره 1

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پژواک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمایشنامه رادیویی سمپادیا - شماره 1

خب خب منم بگم "-:
توی کارایی که صدا ضبط میکنم نمیدونم چرا صدام یکم عوض میشه، واسه ضبط کردن صدا اولین تجربه بود ولی قبلا توی مراسمات و اینا خوندم و نمایش هم بازی کردم!

بعد اینکه نمیدونستم قراره صدای پای اسب بیاد روی صدام وگرنه خب لحنم رو عوض میکردم، این لحن رو هم با توجه به فیلما و اینا درست کردم ببخشید کم و کاستیش رو دیگه :د

اولش که بهم گفتن یکم دودل بودم شرکت کنم یا نه ولی خب دیگه گفتم بیام و حالا میبینم اونقدر هم که فکرشو میکردم بد نشده (((:

توی نمایشنامه های بعدی هم (البته بعد کنکور :د) تا جایی که بشه کمک خواهم کرد و اونجا صدام رو آزاد میکنم. منم نمیشد داد بزن سر اسبه ((:

راجب نمایشنامه هم منم پیرو حرف دوستان تایید میکنم بهتر بود نقاشی چاک رو میکشید ((: "-:

به نقل از ایلیا :
مِن بعد میگم سرفه رو بدن من بکنم :-" خیلی طبیعی سرفه میکنم! :))

+انتقادارو وقتی گوش دادم کامل میام ج میدم :-" تازه دارم دانلودش میکنم :-"

+تا همین الان پِژواک رو پَژواک میخوندم :| :))

عه عه؟ پسر بد . منو کشتی کافیت نبود؟ به فکر مقام و موقعیتم بودی؟

+حالا عربی رو که هیچی وللش . ادبیات رو چند شدی؟:-؟

و اما هاسکا : مرسی از معصومه عزیز که قبول زحمت کرد ، سرش هم شلوغ بود و خونه خالی گیر نمیاورد از لحاظ انتقال حس خوب بود واقعا و نزدیک ترین صدایی که پیدا کردیم تا به هاسکا بخوره هم مال تزار بود. فقط کیفیت پایین ضبطش بود که یه مقدار از تاثیرگذاری نقشش کم کرد
شما چرا صداتون انگار پشت تلفن بود ؟؟؟؟؟؟ آخی این قده غصه نخور این قدم ب مردم بدبین نباش دیگه!!!!اگ صداتون پش تلفنی نبود عالی تر تر تر میشد!!!!

اولش ممنون ازتون بچه ها که نظر دادین.آره متاسفانه کیفیت ظبط پایین بود که کاش نمی بود ;;)
پیدا کردن خونه خالی هم که بسی مشکل هست اصن :D دقیقا وقتی کار داری خونه خالی نمیشه :D :-"

در مورد نقش هاسکا هم بگم که دقیقا از این آدمایی بود که ازشون بدم میاد من :D و رومخم هستن خیلی ...و فکر کردم بتونم خوب اجراش کنم و خودمو با استرس و اینا نشون بدم... :D چون کلا من استرس نمیگیرم و دقیقا برعکس این نقشم :D ..سعیمو هم کردم که آروم صحبت کنم که سنم بیشتر نشون بده..حالا دیگه نمیدونم چقد تونستم موفق بشم... ;;) البته از خالصانه بودن دوس داشتنش هم خوشم اومد...این که نگرانیش فقط و فط از رو دوست داشتن مادرانه بود ;;)

در کل هم ، مرسی هم از کهربا و فاطمه ی عزیز که لطف کردن بهم پیشنهاد این کارو دادن و واقعا باعث افتخار بود همکاری با همه یچه هایی که تو این کار بودن و هم مرسی از همه ی کسایی که گوش کردن کارو...امیدوارم بهتر بشه دفعات بعد و با موفقیت پیش بره و ادامه پیدا کنه این کارهای با هدف تو سایت ... ;;) ;;)

من ی چیزی بگم؟ این نمایشنامه ترجمه س؟ یا خود آقاخانی نوشته؟

• لایک
امتیازات: swz

به به چه ايده ى خوبى. ٨->
اولاً صداهاى پس زمينه ش خيلى جالب بود.از جايى آورده بودين يا خودتون درستش كرده بودين؟
بعد اينكه يه جورى معلوم بود كه صداهاتون با دستگاه هاى مختلف ضبط شده.كاش بيشتر هماهنگ بود.
من عاااشق اون تيكه اى بودم كه معصومه عين اين پيرزن گوگولياى غرغرو شرو كرد گريه كردن. : )) فقط صداش خيلى لطيف تر از يه پيرزن بود به نظرم.
اون آقاهه كه فك كنم آقاى كهربا بودن هم بسيار خوب ايفاى نقش كردن. :دى صرفاً اون صداى تهش ميتونست مهيب تر بشه.به نظرم جيغ طور شده بود. :-؟
خودِ نمايش نامه شُ خيلى دوست نداشتم ولى دست شما درد نكنه، زحمت كشيدين و اينا.
+من اينو با اعمال شاقّه گوش دادم حقيقتاً.يعنى همزمان داشتم با حشره ى پرواز كننده در اطرافم كه دل ازم نميكند مبارزه ميكردم كه نپره وسط چاى ام كه سرانجام او غالب گشت و من مغلوب شدم چون چاىُ ريختم رو خودم. |: خلاصه خواستم بگم اگر اشتباه ميگم كه فلان جاش اينطورى بود بگين. :-"

به نقل از کهــربا :
خودش نوشته گویا

پس چرا همه اسماش خارجیه :D :-"

خب خیلی خوب بود ! :D
اصن انتظار نداشتم با کار به این خوبی مواجه شم ! :-"
فکر میکردم چند نفر نشستین دور هم نمایشنامه خوندیدن مثلن ! :-"
فقط یه چیزی که تو ذوق میزد خنده های مصنوعی بود ،
و فکر میکردم با صدای خسته تری برای هاسکا رو به رو شم که نشدم ! :-"
اسم نمایشنامه هم یه طوری بود من منتظر بودم خیلی جنایی بشه بعد تموم شه ! :))
در کل خوب بود ، ایده ی خوبی داشت ، واستون آرزوی موفقیت میکنم !

به نقل از ـمهـ ـسا :
خب خیلی خوب بود ! :D
اصن انتظار نداشتم با کار به این خوبی مواجه شم ! :-"
فکر میکردم چند نفر نشستین دور هم نمایشنامه خوندیدن مثلن ! :-"
فقط یه چیزی که تو ذوق میزد خنده های مصنوعی بود ،
و فکر میکردم با صدای خسته تری برای هاسکا رو به رو شم که نشدم ! :-"
اسم نمایشنامه هم یه طوری بود من منتظر بودم خیلی جنایی بشه بعد تموم شه ! :))
در کل خوب بود ، ایده ی خوبی داشت ، واستون آرزوی موفقیت میکنم !

سلاملکم، خداروشکر:)
خب هاسکا یه پیرزن شصت ساله ش و صداش رو یه دختر نوزده ساله اجرا میکنه درنتیجه صداش به اون اندازه پیر و لرزون نیس:د
امیداوارم دفعه های بعد بهتر بشه .
آره اتفاقا خودمم انتظار یه داستان هیجان انگیزتر رو داشتم.جنایی ژانر جذابی ه ، چیزی سراغ داشتی خبرمون کن حتما :د
ممنون که وقت گذاشتی ;; )

در کل به نظرم نمایشنامه خوب سراغ داشتین بگین :دی

بهتره تو نمایشنامه‌های بعدی که ایشالا اجرا می‌کنین، اسامی "فارسی" باشن :-"

ارتباط نمی‌گیرم از "چاک" و "هاسکا" :-"

Back
بالا