• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جبهه گیری در برابر مسائل جنسی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جبهه گیری در برابر مسائل جنسی!

به نقل از مازیمون :
صحبت در مورد اینه که چرا اموزش های جنسی در مدارس و دانشگاه ها انقد محدود هستن.
ببينيد؛ گاهى اوقات آموزش يه سرى مسائل در سنين پايين خودش فاجعه به بار مى ياره. ارجاعتون مى دم به تمام آمارهايى كه وجود داره در مورد مادران ازدواج نكرده ى زير بيست سال و تعداد كودكان بدون سرپرست و حتا تك سرپرستى كه توى بانك هاى دى ان اى دنبال پدراشون مى گردن و همين طور اين سايت و نقدش در مورد اين نوع آموزش ها.

چيزى كه شما مى تونيد ازش ايراد بگيريد و من مى پذيرم كاملاً اين هست كه از بچگى سعى نمى كنن براى بچه ها آموزش هايى براى تعامل صحيح با جنس مخالف بذارن و بله اين موضوع كم رنگ ه در مدارس و دانشگاه ها.

به نقل از مازیمون :
یا چرا همیشه در مورد مسایل جنسی در لفافه صحبت میشه ؟‌

چرا یک زن و شوهر تو سریال تلوزیونی ما همیشه جدا از همن ؟ هر شب دعوا ؟ هر شب بیرون رفتن؟!

یعنی این دوری کردن غیر عادی خودش یک بداموزی نیست؟
در حال حاضر برنامه هايى توى صدا و سيما داريم كه بدون هيچ لفافه اى در مورد اين مسائل حرف مى زنن، منتها در شبكه هايى مثل شبكه ى آموزش و شبكه ى ٤ و برنامه هاى راديويى خاص مشاوره در شبكه هاى مختلف راديويى. قبول دارم كافى نيستن، ولى نوع گفتارشون به نظر من ايرادى نداره، چون با توجه به مسئله اى كه در مورد سن خاص گفتم اين روند طبيعى ست و صحيح ه.

به نقل از مازیمون :
صحبت در مورد اینه که چرا اموزش های جنسی در مدارس و دانشگاه ها انقد محدود هستن.

یا چرا همیشه در مورد مسایل جنسی در لفافه صحبت میشه ؟‌

چرا یک زن و شوهر تو سریال تلوزیونی ما همیشه جدا از همن ؟ هر شب دعوا ؟ هر شب بیرون رفتن؟!

یعنی این دوری کردن غیر عادی خودش یک بداموزی نیست؟
حالا آموزش نمیدن اوضاع اینه همه ماشاءالله پرفسورین در این زمینه!

این پرفسور بودن منبعش چیه؟ از چه منبعی پرفسور شدیم؟ آیا همه اطلاعتی که کسب کردیم درست بوده؟ باعث انحراف نشده خیلیاش؟ این چیزارو بیان توی مدرسه بمن یاد بدن میرم سراغ دوستم بپرسم؟ که اونم یه جوابی بده که از یکی دیگه شنیده و اصلا معلوم نیست درسته یا نه؟

به نقل از Mysterious Quéèn :
ببينيد؛ گاهى اوقات آموزش يه سرى مسائل در سنين پايين خودش فاجعه به بار مى ياره. ارجاعتون مى دم به تمام آمارهايى كه وجود داره در مورد مادران ازدواج نكرده ى زير بيست سال و تعداد كودكان بدون سرپرست و حتا تك سرپرستى كه توى بانك هاى دى ان اى دنبال پدراشون مى گردن و همين طور اين سايت و نقدش در مورد اين نوع آموزش ها.

چيزى كه شما مى تونيد ازش ايراد بگيريد و من مى پذيرم كاملاً اين هست كه از بچگى سعى نمى كنن براى بچه ها آموزش هايى براى تعامل صحيح

من اصلا قبول ندارم این حرف رو اتفاقا به نظرم خیلی هم توجیه بدیه آموزش به معنی تبلیغ نیست
اتفاقا مثالی که زدی هم به نظرم مثال خوبی نیست. اگه توی این مورد هایی که گفتی چیزی که به اون افراد گفته بودن واقعا یه آموزش درست بود، با توضیح تمام نتایج مثبت و منفی و خطراتی که رابطه جنسی میتونه داشته باشه، احتمال باردار شدن و تأثیرش روی آینده و تحصیل و عملا کل زندگیشون، خیلی هاشون شاید سعی میکردن باردار نشن

کسی هست منکر این بشه که از حدودای دبیرستان خیلی دانش آموزا خواسته یا ناخواسته، به خاطر کنجکاوی یا شنیدن از دور و بری ها یا هر چیز دیگه ای در جریان این نوع رابطه قرار میگیرن؟ صورت مسئله رو که نمیشه پاک کرد وقتی میدونیم پس لاقل کاری کنیم اطلاعاتی که به دست اون افراد توی اون سن میرسه اطلاعات درستی باشن

آموزش باشه.از همون ابتدایی هم باشه.ماشالله هزار ماشالله بچه های نسل جدید خیلی خوب سرشون میشه و اتفاقا خیلی خوب میپذیرن مسائل اینجوری رو به شرطی که خوب و صحیح توجیه شن.من خودم چون هیشکی رو نداشتم که برام این مسائلو روشن کنه دارم ذره ذره این مواردو برای خواهرکوچیکم روشن میکنم :-" کلنم کاری ندارم مامانم پا پیش میذاره که به خواهرم آموزش بده یا نه.خواهرمم راحت بار اومده میاد قشنگ از خودم میپرسه.خو این مشکلش چیه؟چرا خانواده ها از گفتن و آموزش این مسائل امتناع میکنن یا اکراه دارن از گفتنش؟
این کنجکاویه بچه ها باید به طور صحیح ارضا بشه تا در خفا و پنهانی نرند دنبالش تا بفهمند و شاید برای فهمیدنش تجربه کنن این چیزارو تو سن کم.حتی دین اسلام هم گفته باید آموزش داد به بچه ها.
شرایط مدارس تازگیا خیلی بهتر شده.مثلن من یادمه تو راهنمایی معلما یههههههههه چیزای مختصر و کمی رو میگفتن.اما حالا آموزشا بهتر شده.جلسات بیشتری برگزار میشه.البته دیر اقدام کردن و هنوزم به صراحت چیزی گفته نمیشه

به نقل از پگاه :
من اصلا قبول ندارم این حرف رو اتفاقا به نظرم خیلی هم توجیه بدیه آموزش به معنی تبلیغ نیست
اتفاقا مثالی که زدی هم به نظرم مثال خوبی نیست. اگه توی این مورد هایی که گفتی چیزی که به اون افراد گفته بودن واقعا یه آموزش درست بود، با توضیح تمام نتایج مثبت و منفی و خطراتی که رابطه جنسی میتونه داشته باشه، احتمال باردار شدن و تأثیرش روی آینده و تحصیل و عملا کل زندگیشون، خیلی هاشون شاید سعی میکردن باردار نشن

کسی هست منکر این بشه که از حدودای دبیرستان خیلی دانش آموزا خواسته یا ناخواسته، به خاطر کنجکاوی یا شنیدن از دور و بری ها یا هر چیز دیگه ای در جریان این نوع رابطه قرار میگیرن؟ صورت مسئله رو که نمیشه پاک کرد وقتی میدونیم پس لاقل کاری کنیم اطلاعاتی که به دست اون افراد توی اون سن میرسه اطلاعات درستی باشن
آمارى كه گفتم چك كنيد دقيقاً مربوط به خارج از ايران و جايى كه اين آموزش ها داده مى شه ست. و بايد پذيرفت كه اين جور آموزش ها باعث بلوغ زودرس مى شه و بچه ها توى سنى كه عولطف بر عقل شون غلبه داره دست به كارايى مى زنن كه براى اقتصاد و اجتماع و خودشون ضررهاى فراوانى داره و شديداً آسيب مى زنه.

آمارها رو قرار مى دم.

بعداً نوشت: حس مى كنم يه برداشت نادرستى از حرفام شده. من اصلاً با آموزش مخالف نيستم و حس مى كنم كه بايد باشه اما مسئله دقيقاً اين ه كه چى بايد آموزش داده بشه. لطفاً اين رو بخونيد.
منظور من از آموزش، آموزش هايى ست كه براى كنترل داده مى شه، من حس مى كنم بايدآموزش ها به گونه اى باشه كه از كاهش سن بلوغ جنسى جلوگيرى كنه.

تا وقتی به طور رسمی حرفی نباشه. حداقل یک حیا و خجالتی. در جمعیت نرمال وجود داره. این حیا و خجالتم از بین بره و این حرفا رسمی بشه بارداری رو در سنین پایین تر شاهد خواهیم بود
در مورد اموزشم، شما چه بگی چه ندی، افراد درست رو همراه غلط از اینترنت یاد خواهند گرفت، هرچی بیشتر اموزش بدی، این اقدامات رو حق خودشون در اون سن خواهند دونست .

ولی اموزش در مورد پیشگیری از ابتلا به بیماری و بارداری، خوبه و باید باشه

به نقل از بره ناقلا :
تا وقتی به طور رسمی حرفی نباشه. حداقل یک حیا و خجالتی. در جمعیت نرمال وجود داره. این حیا و خجالتم از بین بره و این حرفا رسمی بشه بارداری رو در سنین پایین تر شاهد خواهیم بود
در مورد اموزشم، شما چه بگی چه ندی، افراد درست رو همراه غلط از اینترنت یاد خواهند گرفت، هرچی بیشتر اموزش بدی، این اقدامات رو حق خودشون در اون سن خواهند دونست .

شما فکر میکنی چند درصد افراد به اینترنت دسترسی دارند؟
فرضا که اکثریت دسترسی دارن، توی مدرسه یا همچین چیزی یاد بگیرن بهتر نیست تا اینکه برن توی سایتای پورنو یاد بگیرن؟

به نقل از بره ناقلا :

در حال حاضر هم بارداری در سنین خیلی پایین ، کم نیست ، گرچه آماری برای بررسی دقیقش وجود نداره و اگر هم داشته باشه نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد ، اما خوب برای توضیح پیشگیری از ابتلا به بیماری و بارداری باید قبلش اون موضوعات رو توضیح داد ، درسته؟

به نقل از چلیپا :
در حال حاضر هم بارداری در سنین خیلی پایین ، کم نیست ، گرچه آماری برای بررسی دقیقش وجود نداره و اگر هم داشته باشه نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد ، اما خوب برای توضیح پیشگیری از ابتلا به بیماری و بارداری باید قبلش اون موضوعات رو توضیح داد ، درسته؟
توضیحات داریم تا توضیحات :))
این پیشگیری رو الانم میگن.
این که کم نیست یه حرفه، این که بیشتر میشه حرف دیگه ایه.

Back
بالا