شما علیالحساب فینگلیش ننویس.به نقل از darya.f :Are rasti..begin kia boodin asan..chikara kardin?
 تا ببینیم چیمیشه.
 تا ببینیم چیمیشه.آیا اینکه کیا بودین یک رازه؟به نقل از SalehM :شما علیالحساب فینگلیش ننویس.تا ببینیم چیمیشه.
 یا مثلا وقتی اومدن اونجا هم گزینه ی مخفی شدن داشتن؟!
 یا مثلا وقتی اومدن اونجا هم گزینه ی مخفی شدن داشتن؟! 
یه بحثی شد، قرار شد نگیم کیا بودن.به نقل از پوریا عابدی :آیا اینکه کیا بودین یک رازه؟یا مثلا وقتی اومدن اونجا هم گزینه ی مخفی شدن داشتن؟!

""""
""""دعوا؟به نقل از SalehM :یه بحثی شد، قرار شد نگیم کیا بودن.""""
 حیف شد نبودیم جو بدیم
 حیف شد نبودیم جو بدیم  نمیشه بدون گفتن اسم ها دعوا رو تعریف کنی؟
 نمیشه بدون گفتن اسم ها دعوا رو تعریف کنی؟ 
به نقل از Bahar_R :من صرفا میخوام بگم که دخترای سایت، ماشالله.
بابا یه استقبالی، اشتیاقی، حضور خودجوشی چیزی از خودتون نشون بدین خب
×حالا بماند که خودم از هفت خوان رستم گذشتم برای برگشت، ولی به هر حال. :))

چرا؟ :دبه نقل از میـترا :باور کن می خواستیم بیایم، ولی به موقع نمی رسیدیم اگه می خواستیم بیایم.

"
" 

)
 ) ))
))به نقل از مـهدی :مدیر داخلین دیگه کلاس میذارن
من خودم میدونم این کلاس میذاره"
حالا بیخیالش
 نخیر.
 نخیر.  >:پ
 >:پبه نقل از Bahar_R :چرا؟ :د
من از مدرسه رفتم، بعدش کلاسی چیزی داشتین شما؟
میموندم قطعا خیلی بیشتر خوش میگذشت نسبت به اینکه 2 ساعت منتظر تاکسی بمونم تا علف زیر پام سبز بشه.به نقل از مـهدی :بهار با ما میموندی بهتر نبودش ؟

اوهوم :دبه نقل از میـترا :نه. ولی باید اول می رفتیم خونه ی یکی از دوستان، دیگه ایشالا دفه ی بعد. :د
نه، منظورش اینه که از طرفای انقلاب و اینا میرفتی. بهرحال اوربیتال تاکسی اونطرفاست.به نقل از Bahar_R :اما خب میتونیم اینو در نظر بگیریم که من ساعت 5 رفتم و تقریبا 8 رسیدم خونه، اگه دیرتر میرفتم کی ممکن بود برسم؟

آخه ونک هم اوربیتال تاکسی عه اصولابه نقل از SalehM :نه، منظورش اینه که از طرفای انقلاب و اینا میرفتی. بهرحال اوربیتال تاکسی اونطرفاست.

همینجوری دورهمی و اینا بود
 همینجوری دورهمی و اینا بودیه گزینهی شنبه غروب هم اضافه کنی خیلی خوبه.به نقل از GCD :واسه این سه روز نظرسنجی بزاریم؟
البته اونی که ما رفتیم "سومین گردهمایی رسمی سمپادیا" نبوداهمینجوری دورهمی و اینا بود
یعنی یه چیز بزرگ و رسمی تر باید بزاریم، که خب این هفته پنج شنبه خیلیا شهرشونن و جمعه هم خسته ان و میخوان درس بخونن برای فرداش
میتونیم پنج شنبه یا جمعه این هفته مثل یک شنبه عمل کنیم، و هفته دیگه بشه "گردهمایی رسمی سمپادیا"