• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ولی حالا شاید یک درصد یکی اینطوری پیدا شد

مبارکه

دقیقا همین دیگه، اگه در حد توصیه بمونه که قابل تحمله، وقتی بخواد زور بشه یا مکررا هی تذکر تذکر تذکر رو چیزی که میدونی عقیده منه و نمیخوام تغییرش بدم یا تهدید خب چیزی جز اجباره؟
خب اونجاست که فرق بین افراط در غیرت(نه غیرتی که دوستان تا میشنون اتیش میگیرن) و فرد منطقی بودن معلوم میشه
اگر کمی ادم منطقی باشه میفهمه نمیتونه نظر خودشو غالب کنه به طرف مقابلش
یا بشینن حرف بزنن و حلش کنن
یا که یه طرف کوتاه بیاد

اولا سوای بحث سر یک رخداد غیر روتین کلا حساسیت نداشته باش

مثلا من خودم اهل سفر با دوست نیستم

ولی خب ممکنه یبار بخوام تو عمرم برم

اونم همینطور

با یبار دوبار دنیا به اخر نمیرسه پسر جان

ولی خب با کسی که روتین زندگیش این باشه، وارد رابطه نمیشم، تایپ من این نیست، خانواده گرام

اینم یه نوع تایپه و به نظرم قابل احترام

ولی با دستور دادن هم حال مال نمیکنم واقعیت

با این منطق شما حقی برای اعتراض به هیچ نظام حکومتی ای رو نداری
چون اسلحه دستت نیست و قوی تر نیستی
واضحه که اصلا باهم یکی نیستن این دو تا.
مثالت اشتباهه

بحث اینه وقتی این حرفارو قبل رابطه بکنی

به احتمال ۹۹ درصد ریجکت میشی، زنی در کار نخواهد بود.
اگر آدمت درکی از اصول رابطه داشته باشه فکر نکنم بزاره و بره
البته که اول باید یه علاقه پایه ای ایجاد شده باشه بین طرفین که تلاش کنن برای سازگاری با هم

خب اونجاست که فرق بین افراط در غیرت(نه غیرتی که دوستان تا میشنون اتیش میگیرن) و فرد منطقی بودن معلوم میشه
اگر کمی ادم منطقی باشه میفهمه نمیتونه نظر خودشو غالب کنه به طرف مقابلش
یا بشینن حرف بزنن و حلش کنن
یا که یه طرف کوتاه بیاد
پس تو غیرت رو با مراقبت سالم یا فقط تلاش برای احساس آرامش کنار پارتنرت/ دخترت یا.... یکی میدونی، اوکی، اگه اینطور باشه اصلا بیشتر از ما باید این همه ابیوز ازین لفظ عصبانیت کنه دیگه، چرا هی با ما گارد میگیری پس؟

بنظر من اصلا اینطوری نیست که ناموس خوانده شدن و غیرت داشتن روی یه زن باعث محدودیتش میشه
تو پیام یکی از کاربرا خوندم میگفت این مسئله باعث میشه زن نتونه بی اجازه بره بیرون از خونه ولی مرد میتونه بی اجازه بره
این چه حرف مسخره ای بود اخه
شما تو رابطه ای که هستید هردونفر باید به هم احترام متقابل بزارن
بالاخره شوهر شما نباید بدونه زنش کجا رفته و داره چیکار میکنه؟و اگر مرد از زن بخواد هرموقع هرجا میره بهش بگه میشه غیرتیه و وای مردسالاری وای ما زن ها محدودیم؟خندتون نمیگیره اینارو میگید؟
یا برعکس زن شما نباید بدونه شما چیکار میکنید کجا میرید و امثالهم؟

ببینید من با این قضیه که زن میتونه طلای المپیک بیاره زن میتونه بره فضا پس زن ها هیچ نیازی به مرد ها ندارن و لازم نیست مرد غیرت داشته باشه کاملا مخالفم شما چه بخوای چه نخوای زن یه موجوده که ساختار و فیزیک بدنیش ضعیف تر از مرده (به دوستان برنخوره طبیعتشه چیکارش کنیم) و همواره در خطر جنس مذکر میتونه باشه تو هر جامعه ای پس یه مرد در حد و مرز های مشخص میتونه امنیتش رو تامین کنه
همین الان تو خیابونای ایران هم داریم میبینیم شما یه دختر تنها جرات داری برو تو شهرستان ها(تهران بهتره حداقل)بگرد تو شهر
در طی یه ساعت حداقل بیست تا تیکه و شوخیو دلقک بازی از مردهای اطرافت میبینی که واقعا حالت به هم میخوره از بیرون رفتنت

بله همه ما از غیرتی بودن شدید و قتل ها و چیزایی که میبینیم ناراحت میشیم و میگیم اشتباهه

ولی این چیزی که فمنیسم ها دارن راه میندازن اره شاید برسه به اینکه زن ها مستقل تر بشن ولی دوتا نتیجه بیشتر نخواهد داشت

1-زده شدن جنسیت ها از هم و فاصله گرفتنشون و درنتیجه دوگانگی

2- چیزی که من از یه فردی که سوئد زندگی میکرد شنیدم. امضای رسمی بیناموسی
یعنی اون مرد هیچ حق غیرت و حساسیتی رو هیچکدوم از زن های مرتبط با خودش نداره
یعنی بیان تجاوز هم بکنن جلوی چشمت به ناموست تو هیچ حقی نداری که کاری بکنی وگرنه تو دادگاه تو محکومی(اگر اشتباه میگم لطفا بگید چون منم شنیدم فقط)

کدوم یکی از مرد های ایرانی باتوجه به فرهنگ و ژنتیک ما همچین چیزیو قبول میکنه خدایی؟

ساختار بشر و حیاط(حتی تو حیوانات) اینطوریه که جنس مذکر از زن مادر خواهر و دخترش و امثالهم در برابر خطرات احتمالی دفاع میکنه
بیایید حداقل هرجنسیتی دارید به طبیعت جنس مخالف همراهتون(پدر مادر خواهر برادر همسر و...) احترام بزارید و چیزیو بهش غالب نکنید که باعث اذیت شدنش بشه و بجای بحث کردن باهم به یه نقطه مشترک نظر برسید
مفاهیم رو کلا باهم قاطی کردی.
اینکه دو نفر نگران هم بشن و به هم خبر بدن کجا دارن میرن عموما تو یک رابطه سالم اتفاق میفته‌. و تمام نقاطی از دنیا که چیزی به نام غیرت وجود نداره هم هست .
ایجاد امنیت برای زن ، دلیلی بر سلب آزادیش نیست . این مثل این میمونه که بگی هیچکس نباید از خونه بیاد بیرون چون بیرون خونه دزد و قاتل هست که میتونه برای هر دو جنس خطرناک باشه .
اون حرفم که گفتی تو سوئد هست کلا همچین چیزی وجود نداره و شایعه است .
طبیعت نمیتونه معیار ما برای تصمیم گیری راجب مسائل انسانی باشه. حیوانات با خواهر برادر خودشون جفت گیری میکنن. تمام زندگی در حال زاد و ولد هستن‌. ما باید اینطور زندگی کنیم؟

واضحه که اصلا باهم یکی نیستن این دو تا.
مثالت اشتباهه
توضیح میدی چرا این دو تا رو خیلی متفاوت میدونی؟ دلیلی جز تفاوت ابعاد داری؟ حقیقت من متوجه اش نشدم.

آخرین ویرایش:
البته که اول باید یه علاقه پایه ای ایجاد شده باشه بین طرفین که تلاش کنن برای سازگاری با هم
وقتی که انتخاب از سمت دختره، طرف مغزش معیوب نیست که به دنبال یکی باشه که ازادی ها شو به هر دلیلی بگیره.

برا همینم هست که میگم رابطه مال احمق هاست دختر پسرم نداره

گذاشتن و رفتن نیست، نیومدنه

• دابل‌لایک
امتیازات: Ta44
پس تو غیرت رو با مراقبت سالم یا فقط تلاش برای احساس آرامش کنار پارتنرت/ دخترت یا.... یکی میدونی، اوکی، اگه اینطور باشه اصلا بیشتر از ما باید این همه ابیوز ازین لفظ عصبانیت کنه دیگه، چرا هی با ما گارد میگیری پس؟
چمیدونم من میام راجب عقیدم حرف میزنم دوستان چون کلمه غیرت رو برای خودشون یه مرد قلدر تعصبی عصبی روانی فرض میکنن گارد میگیرن 😂

وقتی که انتخاب از سمت دختره، طرف مغزش معیوب نیست که به دنبال یکی باشه که ازادی ها شو به هر دلیلی بگیره.

برا همینم هست که میگم رابطه مال احمق هاست دختر پسرم نداره
صادقانش الان همه دنبال اینن تو رابطه پیشرفت کنن

قرار باشه محدود شه نمیاد که🥶

بنظر من اصلا اینطوری نیست که ناموس خوانده شدن و غیرت داشتن روی یه زن باعث محدودیتش میشه
تو پیام یکی از کاربرا خوندم میگفت این مسئله باعث میشه زن نتونه بی اجازه بره بیرون از خونه ولی مرد میتونه بی اجازه بره
این چه حرف مسخره ای بود اخه
شما تو رابطه ای که هستید هردونفر باید به هم احترام متقابل بزارن
بالاخره شوهر شما نباید بدونه زنش کجا رفته و داره چیکار میکنه؟و اگر مرد از زن بخواد هرموقع هرجا میره بهش بگه میشه غیرتیه و وای مردسالاری وای ما زن ها محدودیم؟خندتون نمیگیره اینارو میگید؟
یا برعکس زن شما نباید بدونه شما چیکار میکنید کجا میرید و امثالهم؟

ببینید من با این قضیه که زن میتونه طلای المپیک بیاره زن میتونه بره فضا پس زن ها هیچ نیازی به مرد ها ندارن و لازم نیست مرد غیرت داشته باشه کاملا مخالفم شما چه بخوای چه نخوای زن یه موجوده که ساختار و فیزیک بدنیش ضعیف تر از مرده (به دوستان برنخوره طبیعتشه چیکارش کنیم) و همواره در خطر جنس مذکر میتونه باشه تو هر جامعه ای پس یه مرد در حد و مرز های مشخص میتونه امنیتش رو تامین کنه
همین الان تو خیابونای ایران هم داریم میبینیم شما یه دختر تنها جرات داری برو تو شهرستان ها(تهران بهتره حداقل)بگرد تو شهر
در طی یه ساعت حداقل بیست تا تیکه و شوخیو دلقک بازی از مردهای اطرافت میبینی که واقعا حالت به هم میخوره از بیرون رفتنت

بله همه ما از غیرتی بودن شدید و قتل ها و چیزایی که میبینیم ناراحت میشیم و میگیم اشتباهه

ولی این چیزی که فمنیسم ها دارن راه میندازن اره شاید برسه به اینکه زن ها مستقل تر بشن ولی دوتا نتیجه بیشتر نخواهد داشت

1-زده شدن جنسیت ها از هم و فاصله گرفتنشون و درنتیجه دوگانگی

2- چیزی که من از یه فردی که سوئد زندگی میکرد شنیدم. امضای رسمی بیناموسی
یعنی اون مرد هیچ حق غیرت و حساسیتی رو هیچکدوم از زن های مرتبط با خودش نداره
یعنی بیان تجاوز هم بکنن جلوی چشمت به ناموست تو هیچ حقی نداری که کاری بکنی وگرنه تو دادگاه تو محکومی(اگر اشتباه میگم لطفا بگید چون منم شنیدم فقط)

کدوم یکی از مرد های ایرانی باتوجه به فرهنگ و ژنتیک ما همچین چیزیو قبول میکنه خدایی؟

ساختار بشر و حیاط(حتی تو حیوانات) اینطوریه که جنس مذکر از زن مادر خواهر و دخترش و امثالهم در برابر خطرات احتمالی دفاع میکنه
بیایید حداقل هرجنسیتی دارید به طبیعت جنس مخالف همراهتون(پدر مادر خواهر برادر همسر و...) احترام بزارید و چیزیو بهش غالب نکنید که باعث اذیت شدنش بشه و بجای بحث کردن باهم به یه نقطه مشترک نظر برسید
بنظرت چرا مرده به خودش اجازه تیکه انداختن میده؟ چون خودشیفتگی و حماقتش در حدیه که فکر میکنه دختره که بیرون اومده برای توجه اون خوشگل کرده، یا اگه دختر "خوب" ی بود فلان جا نمیرفت. بازم از افکار پوسیده خودشون میاد، متوجه ای که؟ دوگانگی؟ جنسیت زدگی؟ چرا اونوقت؟! احساس نیاز متداوم اگه نباشه باعث میشه مرده احساس ناکافی بودن کنه؟!

ممکنه
پس ممکنه هم درست تصمیم بگیره
چون داره به قضیه از بیرون نگاه میکنه نه از دید شما
شاید شما ضررهای تصمیمتون رو ندونید چون تعصب باعث کوری میشه
شاید هم اشتباه تصمیم بگیره
ولی اشتباه شما خطراتش بیشتره یا اشتباه اون فرد؟

حس میکنم دارم فیزیک کوانتوم میگم شما ربطش میدید به شیمی آلی
بیخیال زن
آخه داری چرت و پرت میگی :‌))))
یعنی چی ممکنه درست تصمیم بگیره پس بذار اون تصمیم بگیره؟ خب منم ممکنه درست تصمیم بگیرم! ولی ترجیح میدم اگه هم اشتباهی می‌کنم با تصمیم خودم اشتباه کرده باشم نه اینکه با طناب پوسیده یه نفر دیگه رفته باشم تو چاه!
کی گفته اشتباه من خطرش از اشتباه فرد دیگه بیشتره؟ مسئولیت زندگی من با منه، خودم براش تصمیم میگیرم خودم هم پای عواقبش وایمیسم.
دیگران صرفا می‌تونن مشورت بدن یا نظرشونو بهم بگن، تصمیم گیرنده نهایی منم. همونطور که شما برای زندگی خودت، خودت تصمیم می‌گیری. اگه هم نمی‌گیری ایراد از توئه، قرار نیست بقیه هم اختیار و کنترل زندگیشونو بدن دست دیگران((:

هیچکس حال نمیکنه
چون بعدش خودت حالت به هم میخوره از وضعیتی که برای طرف به وجود اوردی و براش محدودیت ایجاد کردی بی دلیل و قانع کردنش

تایپو واسه همین چیزا گذاشتن
کبوتر با کبوتر باز با باز
امیدوارم تو تموم این دسته بندی پرندگانت هیچ جایی برای اونی که دخترش رو واسه دوست پسر داشتن میکشه نذاشته باشی، چون دیگه اون فقط جاش تو قفسه. مرز بندی تا حدی که امنیت جانی و روانی طرف حفظ شه (حالا اینکه چطور مثلا خانومی با ذهنیت خیلیی سنتی که این رو حق مرد میدونه که شدیدا برای یه بیرون رفتن عصبانی بشه قانع کنیم لازم نیست اینطوری زندگی کنه و آیا لازمه اصلا اینکارو کنیم یه داستان)معنی میده بنظرم.

توضیح میدی چرا این دو تا رو خیلی متفاوت میدونی؟ دلیلی جز تفاوت ابعاد داری؟ حقیقت من متوجه اش نشدم.
شما حاضری سی سال از شوهرت درآمد بیشتری داشته باش؟
اینو جواب بده

اگر اون دونفر وابستگی و علاقه ای بینشون ایجاد شده باشه و دونفر رابطه رو بخوان
دختر هم مجبور میشه بمونه و به سازش برسه
اگرم نرسیدن خو هیچی جدایی
به کجای طرف علاقه مند شده؟ به این جمله " اجازم دست اقاییمه مثلا؟"

این دیگه به طور رسمی manipulate هستش امیدوارم برات واضح باشه

پسره هم میتونه فداکارنه بی‌غیرت بشه اگه اون دختر رو دوست داره
آدما برای اینکه خوشحال تر بشن وارد رابطه میشن نه اینکه شکنجه بشن!

Back
بالا