- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟
یا اگر هم هستن تو کار های تحقیقاتی و ... باشن نه تو مطلب و اینا
مهد کودک هم خب تو مواردی مثل غذا دادن به بچه و عوض کردنش و خوابوندنش خب هر مادر حاضر نیست بچه شو بسپره دست یه مرد
حتی هر مردی هم حوصله این کارا رو نداره ...
این فرهنگ غلط نیست ، تو جامعه اسلامی زن ها مسلما با یه خانم خیلی خیلی راحتترن تا برن پیش یه مرد غریبه مشکلشون رو بگن ! حتی نه فقط زن های مسلمون همه زن ها مسلما با یه دکتر زن تو این مورد راحتترن و به نظر من اتفاقا مرد ها نباید باشن ...به نقل از Radikal :مشاغلی که برای آقایون در جامعه منع میشن :
به طور کلی به دو دسته تقسیم میشن
یک-مامایی :
خب این به فرهنگ غلط بر میگرده و دلیلی برای منعش وجود نداره چرا که در کشورهای دیگه آقایون هم میتونند این شغل رو داشته باشن
شاید اگه این شغل اختصاصی هم نشه مردانی که میان به این رشته خیلی کم باشن اما جامعه نباید به جای فرد تصمیم بگیره...
یا اگر هم هستن تو کار های تحقیقاتی و ... باشن نه تو مطلب و اینا
بله میتونه باشه این مورد و قبول دارم ولی خانم ها معمولا روحیه لطیف دارن و میتونن بچه رو بیشتر از آقایون درک کن و ارتباط بهتری باهاشون برقرار کنن ولی همه آقایون نمیتونن همچین کاری کنن ... ( قبول دارم استثتا هم هست )به نقل از Radikal :دوـ کارهای ظریف (مثلا مشاغل مربوط به کودکان ) :
هیچ دلیل منطقی وجود نداره ک یک مرد نتونه مربی مهد کودک بشه
امثال عمو پورنگ یا مجریان برنامه فیتیله! کم نیستند ؛ مردانی که به حق به قلب بچه ها میشینند و بچه ها شاید اون ها رو خیلی بیشتر از خانومها (مثل خاله بهار و خاله شادونه) دوست داشته باشن :)
مهد کودک هم خب تو مواردی مثل غذا دادن به بچه و عوض کردنش و خوابوندنش خب هر مادر حاضر نیست بچه شو بسپره دست یه مرد
حتی هر مردی هم حوصله این کارا رو نداره ...

[/nb]، اين كارها ابدا خدشه اي به شهرت "منطق مردانه" وارد نميكنه!
خيلي جالبه.