• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdieh seyyedi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• نداره

رای‌ها: 76 43.4%
  • داره

رای‌ها: 99 56.6%

• رای‌دهندگان
    175
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نقل از The Last Horseman :
من هم بحث رو فلسفی نکردم. صرفا برای این گفتم که قابلیت ها فرق میکنه.
همونطور که تو پرانتز گفتم تو این موارد کمتر قابلیت دارن . زن ها احساساتی ترن ٬ حکومت و دین هم چیزایی هستن که احساسات نباید توشون باشه. مثلا الآن بپرسیم کیا با اعدام مخالفن اکثریت حتما دختر ها خواهند بود. توی اون چند تا کشوری هم که عرض کردین یا مثل انگلستان نقش تشریفاتی دارن یا مثل آلمان ان که اصولا تو کشوری مثل آلمان ٬ بحث٬ بحث نفر نیست. کار ها با برنامه ریزیه.
اینجا هم من به هیچ کدوم از اینا نگفتم شغل ٬ میگم کار که اتفاقا تربیت بچه از جمله مهم ترین کاراییه که زن میتونه انجامش بده . وگرنه فرق بین شغل و غیر شغل رو میدونم. :|
این که گفتین متغیره این توانایی ها هم صحیح ٬ اما ما داریم کلی نگاه میکنیم. زن ها اکثریت قریب به اتفاقشون آشپز های خوبین ٬ اما بهترین آشپز ها مرد ها هستن ٬ اما کسی نمیاد به خاطر اون چند درصد بگه کلا مردا آشپزای بهترین.
در کل اینکه بگیم این کار رو مطلقا زن یا مرد نمیتونه انجام بده غلطه ٬ اما خب وقتی بازده یه جنسیت توی یه کار کمه ٬ اجباری هست که حتما برای اینکه نشون بده ‍‍«من میتونم» اون کار رو انجام بده ؟
زن ها احساساتی ترن ولی هیچ لزومی نداره احساساتشون بر منطق غلبه کنه پس مقایسه کردن این مسئله نتیجه ای نداره .
دوست عزیز گفتید حکومت برای زنان شغل مناسبی نیست . بنده هم براتون مثال نقض آوردم که در راس کشور های پیشرفته ی جهان زنان در پست های مهم حکومت قرار دارن پس دارای صلاحیت تشخیص داده شدن .
اگر فرق شغل و غیر شغل رو میدونید که تاپیک در مورد شغل هست لطف کنید مواردی که به بحث تاپیک مربوط نیست مطرح نکنین .
مسئله اینه که توی شغل هایی که شما مثال زدید بازدید زنان کم نیست و شما فقط دارید به صورت غیبی این مسئله رو میگید .
اشتباه بزرگی که خیلی افراد می کنن اینه که فکر می کنن زن ها برای این وارد مشاغلی میشن که معمولا مرد ها انتخاب می کنن چون می خوان بگن ما هم میتونیم . اصلا چنین چیزی نیست . زن هایی هستن که به اون رشته علاقمند هستن و مستعدن و باید بتونن در رشته ی مورد علاقشون کار کنن و بحث اینکه نشون بدن ما میتونیم نیست .

ضمنا آدم یا وارد یه بحثی نمیشه یا وقتی وارد شد فکر نکنم زیاد کار قشنگی باشه که هی بگه من از فلان پست به بعد هیچی نمیگم . :)

از نظر توانایی و اینا اصلا کار زنونه مردونه نداره
با تکرار و تمرین هرکاری میشه کرد!
ولی ممکنه هنجارهای اجتماعی و دینی و دید غلط مردم و اینا یه محدودیتایی به وجود بیاره
که اگه یکی واقعا به کارش علاقه داشته باشه میتونه انجامش بده به نظرم!

به نظرمن مهم علاقه است
البته اینکه یه سری کار هارو یه جنس خاص بهتر میتونه انجام بده درسته ولی نباید به علاقمند اون کار به خاطر جنسیتش اجازه اون کارو ندن

در کل که نمیشه گفت داره یا نداره چون خیلی کارا هست که ما ازشون خبر نداریم :|

ولی بخوای جزئی بحث کنی به خود فرد بستگی داره مثلاً کارایی که یه زن انجام میده شاید از دید ما زنونه باشه ولی شاید یه مردی

اون کارو بتونه انجام بده و باهاش کنار بیاد و بالعکس مثلاً برا اکثر زنا نجاری کار سخت و دشواریه ولی خب هستن کسایی که این کارو انجام

میدن

اصولا کار ربطی به مرد و زن بودن نداره و مهم توانایی های فرد نه جنس ولی خب فرهنگ خیلی تاثیرگذاره.تنها چیزی که باعث این فکرمیشه ترس از شکستن هنجارهاست.

اگر کارا رو زنونه مردونه کردن به خاطر ظرافت زنه که وقتی کارای مردونه رو انجام میده براش مشکل پیش نیاد ولی اگر یکی واقعا توانایی انجامشو داشته باشه و همچنین علاقه از نظر من هیچ مانعی نداره به خودش مربوطه میتونه انجام بده.دلیلی واسه انجام ندادنش نیست

به نظرم هیچ کاری زنونه مردونه نداره،این میزان سختی کاره که باید ملاک قرار بدیم 8-^ 8-^ :)

نه به نظر من اصلا نداره! جنسیت هیچ تاثیری نباید داشته باشه. باید به توانایی و لیاقت فرد نگاه کرد.

اصلا کار زنونه مردونه نداره!! فقط علاقه!!

ببینین بعضی شغلا که تو ایران میگن داره ، نمیدونم چی مثال بزنم شاید واقعا نداشته باشه.
ولی مثلا خب زور و بازوی مرد خب بیشتره پس بعضی از شغلا رو مردا صرفا به خاطر همون قدرتشون میتونن انجام بدن و این شغل واسه خانوم مناسب نیست

Back
بالا