fitmal
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 2
- شهر
- کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
- مدال المپیاد
- یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟
صرفا استدلال بعضی از دوستان خیلی غیر منطقیه یعنی چون از بچگی برامون جا انداختن ک زن بتید فلان کار رو بکنه مرد فلان کارو ، این طرز فکر براتون ب وجود اومده
اگر به طرز فکر شما باشه مسابقه رزمی و وزنه برداری و ... زنان نباید وجود داشته باشه
چرا چون ظرافت زنانه نداره !
ب این فکر کردید ک شاید یکی اون شغلو داشته باشه و استعدادشو! چ اشکالی داره وقتی هر دو اینا هست اون کارو انجام بده؟
+من مثالی ک تو صفحه های اول زدمو دوباره تکرار میکنم
دیدگاه شما خیلی نژاد پرستانه است ، مگر نه اینکه میگید اشپزی و خیاطی ظرافت میخواد؟؟؟ پس چرا اگر یه جنس مذکر علاقه و تواناییشو داشته باشه میتونه انجام بده؟؟ اینم مثل همونه تعداد خانوم های مکانیک و... شاید کم باشه اما دلیل نداره ب خاطر کم بودن اونارو محروم کنیم
صرفا استدلال بعضی از دوستان خیلی غیر منطقیه یعنی چون از بچگی برامون جا انداختن ک زن بتید فلان کار رو بکنه مرد فلان کارو ، این طرز فکر براتون ب وجود اومده
اگر به طرز فکر شما باشه مسابقه رزمی و وزنه برداری و ... زنان نباید وجود داشته باشه
چرا چون ظرافت زنانه نداره !ب این فکر کردید ک شاید یکی اون شغلو داشته باشه و استعدادشو! چ اشکالی داره وقتی هر دو اینا هست اون کارو انجام بده؟
+من مثالی ک تو صفحه های اول زدمو دوباره تکرار میکنم
دیدگاه شما خیلی نژاد پرستانه است ، مگر نه اینکه میگید اشپزی و خیاطی ظرافت میخواد؟؟؟ پس چرا اگر یه جنس مذکر علاقه و تواناییشو داشته باشه میتونه انجام بده؟؟ اینم مثل همونه تعداد خانوم های مکانیک و... شاید کم باشه اما دلیل نداره ب خاطر کم بودن اونارو محروم کنیم

اين دليل خاصي نداره كه براش جداسازي جنسيتي بذاريم. فرقي نداره هردوجنس قاعدتا ميتونن. فقط چون براي مردم تعريف شده كه زن بايد فقط كاراي ظريف لطيف و گلدوزي و... بكنه به نظرشون غلط مياد چنين چيزي.
خيلي جالبه.