• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
AshkanSin

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• سلام خوب هستین؟
    شبتون بخیر
    من یازدهم تجربیم، اوضاع درسیم قبل از دی و جنگ و اینا خیلی خوب بود، شاگرد برتر و .. خلاصه از این برتری های زودگذر زیاد داشتم.

اما بعد از دی اوضاعم بهم ریخت، در حدی که الان بیشتر روزا به زور ۴.۵ ساعت میخونم. حتی شاید کمتر.

با توجه به اینکه گفتین تو مسائل درسی و... تجربه دارین مزاحم شدم :)
    نصیحتی، راهکاری روشی دارین برام؟ که بتونم از این چرخه بی پایان تنبلی و اهمال کاری در بیام ؟ و همینطور درباره نهایی ها، تجربه ای دارین که کمکم کنه؟

متشکرم که وقت گذاشتین :> 🤍
    ببخشید طولانی شد.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: AshkanSin
    AshkanSin
    AshkanSin
    سلام ممنون شما خوبی؟
    مواردی که من میگم شاید خیلی مشاورپسند نباشه مخصوصا این که خیلی زندگی تحصیلی عجیب غریبی داشتم و چند بار رشته عوض کردم. من کنکور مدرسه رو اونقدر خراب کردم که هیچ دانشگاه دولتی‌ای قبول نمیشدم اما دنیا واسم به آخر نرسید و مقاطع بالاتر دانشگاه‌های بهتر قبول شدم و تا یه حدی جبران کردم. نمیگم نباید تلاش کرد اما این شکلی هم که میگن اگه این یه کنکور رو خراب کنی بدبخت میشی و زندگیت به باد رفته نیست.
    به نظرم تنبل نیستی چون آدم تنبل صفر ساعت درس میخونه نه چهار ساعت فقط انگیزه و مسیرت تا حدی مبهم شده که اونم درست میشه نگرانش نباش.
    به نظر من (که ادعای متخصص بودن ندارم) خودت رو این شکلی درگیر ساعت مطالعه نکن و هر روز هر چقدر که تونستی بخون و بعد به مرور بیشترش کن.
    ببینیم چی پیش میاد
    ببینیم چی پیش میاد
    ممنون خوبم.
    آره دقیقا مسیرمو گم کردم.
    متشکرم که کمکم کردین. تلاش میکنم به توصیه هاتون عمل کنم.
    چقدر زود به لپ گومبولیاتون خیانت کردین 😔
    • لایک
    امتیازات: ERFUN و سوفی
    سنگدزد
    سنگدزد
    آخه دیگه نمیکشم جناب پریشون عزیز
    تابستون باز ادامه میدم
    تاپیک هم باز میشه
    • خوشحال
    امتیازات: ERFUN
    پریشون
    یکی نمیتونی خارج از نوبت واسه من بکشی :"
    سنگدزد
    سنگدزد
    خارج از نوبت که والا...۶۰ نفر قبل تو گفتن:"
    تابستون رو قول میدم
    پ خ بهم بگو (الان پیام میدم) ولی قولی برای کشیدنش قبل زمان مقرر نمیدم
    من پروفایلتو دیده بودم ته تهش میگفتم ۱۷ سالته-
    اشکان اون تاپیک رابطه تاکسیک و اینا خوابید:( بازم پست بذار مرد
    هنوز اون کالتی که اول سال همه عکس پروفایل ماهی قرمز شده بودن رو فراموش نکرده بودیم که همه بستنی شدن 😂😂😂
    باشد میشدی ۴۷ دکتراتو
    نظم ذهنیمو بهم ریختی😂
    • خنده
    AshkanSin
    AshkanSin
    از یه جایی به بعد تابع لگاریتمی شد. احتمالا پست داک ناسا قبولم کنن.
    • خنده
    امتیازات: T.A.P
    قبلا هم امتیاز منفی داشت. همین دارک‌لایت معروف، مجموع امتیازش منفی بود
    سلام. ببخشید شما بازی «آموزشی» یا آموزنده چی پیشنهاد می‌کنید؟
    AshkanSin
    AshkanSin
    سلام. بستگی داره چه چیزی بخواین یاد بگیرین. چون معمولا برنامه‌ریز درسی تشخیص میده فلان مبحث نیاز به بازی داره و بر اساس اون طرح بازی آموزشی ساخته میشه (نه برعکس که یه بازی آموزشی وجود داشته باشه ما بیایم بر اساس اون طرح درس بریزیم).

اگه به جای بازی آموزشی اصطلاح عمومی‌تری مثل بازیهای جدی رو به کار ببریم (بازی جدی یعنی بازی‌ای که هدفی بیشتر از سرگرم شدن داره) من خودم بازی Lumosity رو خیلی میپسندم که رایگانش توی کافه بازار و مایکت هست نسخه کاملش رو هم میتونین از فارسروید بگیرین. برای تقویت مهارتهای شناختی خیلی خوبه.
    sepehr94
    sepehr94
    ممنونم.
    مثلا برای یادگیری یه زبان یا چیزهای دیگه از طریق تعامل و سرگرمی. یه چیزی که یادگیری رو تبدیل به یه تجربه فان و حوصله سر نبر کنه! شما چیزی شبیه به این می‌شناسید؟
    AshkanSin
    AshkanSin
    خواهش میکنم.
    برای آموزش زبان واقعا اپ خوبی نداریم. حتی یه اپ مشهوری مثل Duolingo که درآمد چند صد میلیون دلاری داره در عمل داره وقت افراد رو تلف میکنه. مورد هست که طرف چند سال با دوئولینگو زبان تمرین کرده ولی هنوز نمیتونه به اون زبان حرف بزنه. کلی پژوهش هم داریم که میگن یه درس از روی کتاب معمولی خوندن بازدهی و سرعت خیلی بیشتری نسبت به این اپها داره.
    برای واژگان یکم داستان فرق میکنه مثلا اپلیکیشن WordUp یکی از گزینه‌های خوبه.
    کسی میتونه کمکم کنه با npv یا v2ray به نت وصل بشم؟ بیست روزه یه ثانیه هم نتونستم وصل بشم 😭
    سلام.
    چقدرر جالب بود حرفی که زدید.
    حتما هم بهش فکر میکنم هم میرم سراغش. شاید کار کردم در این زمینه چون خیلی دوست دارم در این راستا " عدالت آموزشی" فعالیت کنم.
    • دابل‌لایک
    AshkanSin
    AshkanSin
    سلام.
    خیلی عالیه. خوشحال شدم براتون جالب بود. واقعا سیستم آموزشی ما بهش احتیاج داره.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Roxan
    HS 611 رو خریدم به پیشنهاد بچه ها
    تکنولوژی آموزشی! چه رشته جالبی
    کاش بیشتر ازش برامون بگی
    • لایک
    AshkanSin
    AshkanSin
    حتما حتما
    خیلی چیزای جالبی در موردش هست که به مرور اضافه میکنم
    • دابل‌لایک
    امتیازات: f.hn
    پیشرفته ترین جنگنده حال حاضر جهانه
    همچین چیزی هم پیشرفته ترین و بهترین پدافند رو می‌خواد.که خب ما نداریم
    به نظرم فرقی هم نمی‌کرد در نهایت فکر نمیکنم کشوری به جز روسیه و چین بتونن در مقابل اف ۳۵ مقاومتی نشون بدن
    • لایک
    AshkanSin
    AshkanSin
    آره توی این که حرفی نیست. ولی بحث سر اینه که چنین اتفاقی توی کشوری که مسئولاش دائم دارن میگن ال میکنیم بل میکنیم چپ بهمون نگاه کنین پشیمونتون میکنیم خیلی غم‌انگیز و سورئاله.
    Aynazi
    Aynazi
    کجاش غم انگیزه از حقارت ج ا لذت ببرید (( :
    کاش توی این وضعیت که کاری از دستمون بر نمیاد پادکست میساختیم یا ادامه همون پادکست کنسل شده عید رو کامل میکردیم
    • لایک
    امتیازات: _Khan_
    Sina
    Sina
    اره به نظرم، مشکلش چیه؟
    Aynazi
    Aynazi
    عالی
    استقبال میشه بنظرت؟
    Sina
    Sina
    یه نظرسنجی بکن، تو ح ب
    اگر ۲۰ نفرم گفتن ویس میدن کافیه
    • لایک
    امتیازات: Aynazi
    کلا پیش‌بینی تو این شرایط خیلی معتبر نیست
    • لایک
    AshkanSin
    AshkanSin
    آره واقعا نمیشه پیش‌بینی کرد. اما بحث دروغگوییشون هم هست. این که مثلا میگن کل توان هوایی ایران و اکثر لانچرهاشون رو نابود کردیم ولی بازم جنگ ادامه داره. یا از این طرف اینا میگن ما مثل روز اول میتونیم بجنگیم تا ده سال موشک داریم ولی خب واضحه که ما ذخیره نامحدود نداریم که.
    همین که تشخیص بدیم چی دروغه چی راست خیلی میتونه کمک کنه که تا حد زیادی بتونیم پیش‌بینی کنیم تهش چی میشه. که اونم از سواد و توان فکری من خارج شده.
    D3runk3n
    D3runk3n
    ببین پیش بینی هایی که در نظر میگیرن تو روز های آینده حمله زمینی از شرق و غرب و همون گرفتن جزایر هست حالا هر کدوم ازینا می‌تونه اتفاق بیوفته یا نه
    مثلا بسیج تقریبا تمام نیروهاشو مسلح کرده داخل شهر برای همین پیش بینی ها یعنی اگه اونا بخوان دوباره جنگ شهری راه بندازن تلفات ایران می‌ره بالای صد هزار نفر احتمالا همشم از مردم عادی ( اگه مردم به خیابون بیان ) اگه مردم به خیابون نیان هم نهایتا چند هزار تا بسیجی میمیرن و جنگ شهری کنترل میشه
    سناریو محتمل دیگه می‌تونه بمب اتم هم باشه که من نمی‌دونم چقدر می‌تونه رو شهر های موشکی ایران موثر باشه ولی واقعا بعید نیست
    D3runk3n
    D3runk3n
    یه سری مذاکراتی هم در جریانه البته نه با آمریکا با کشورهای دیگه که خب ایران شروطی رو گذاشته که ترامپ دیروز فقط به مالکیت تنگه هرمز چراغ سبز داد ( عملا ترامپ رو از بازی بیرون انداختن به نظر من )
    و اینکه آمریکا نیروهاشو از عراق داره خارج می‌کنه ( نمی‌دونم چقدر واقعیت داره )( ممکنه یه حرکت در راستای همون تضمین های توافق باشه )
    ولی خب چیزی که اینا مدنظرشونه خروج کامل نیروهای آمریکا از منطقه ، غرامت و مالکیت تنگه است ( که خب فکر میکنم عملا تحریم هارو کنسل می‌کنه تا حدی )
    حالا ببینید تحرکات آینده چجوری خواهد بود دیگه
    رسانه های چپ ( اصلاحات ) هم ظاهراً دارن از توافق صحبت میکنن
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا