- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
دوستان سه شنبه باشه پنج شنبه اکثرا مهمونین یا شمال.
من گیر خاصی رو پنجشنبه ندارم اوکیه، گفتم شاید برا روز کاری ملت نتونن بیاندوستان سه شنبه باشه پنج شنبه اکثرا مهمونین یا شمال.
پنج شنبه اخه خیلیا با خانوادن، سه شنبه اکثرا کسی بیرون نمیره، کافه و خیابون هام خلوت ترهمن گیر خاصی رو پنجشنبه ندارم اوکیه، گفتم شاید برا روز کاری ملت نتونن بیان
بچه هایی که پنجشنبه راحتترن این پست رو لایک کن، بچه هایی که سه شنبه راحتترن پست سینا که ریپلای کردم رو که ببینیم کدوم باشه
برای بنده لینکی ارسال نشده هنوز سینا جان🙏🏿کسایی که میان این پیام من رو لایک کنم تا من براشون لینک گروه تلگرامی رو پ خ کنم
خیلی عجیبه چون به منم لینکی ارسال نشدهبرای بنده لینکی ارسال نشده هنوز سینا جان🙏🏿
آلله یالانچینین بِلینَّن وورسونخیلی عجیبه چون به منم لینکی ارسال نشده
اتفاقا همونجاستکاش میتینگ رو مینداختید کافه بابک زنجانی
پیام یک نفر دادم که لینک رو داره قراره واسم بفرسته. هروقت فرستاد برای شما هم میفرستم.خیلی عجیبه چون به منم لینکی ارسال نشده
ببین من از تیپ و استایل و اینا خیلی سر در میارم. پروفایلهامم دیده باشی مشخصه خودمم خوشتیپم. پس حرفی که میخوام بهت بزنم رو ساده ازش نگذر اصلا و اگر بهم گوش کنی به نفعته. شلوار راسته یا حتی بهتره نیم بگ بپوشی همیشه. دور موهاتم هیچوقت سفید نکن. البته جای کار زیاد داری ولی فعلا این دوتا رو انجام بدی کلی بهتر میشه تیپ و قیافتاتفاقا همونجاست
امشب ساعت ۱۰:۳۰، کافه بابک زنجانی
منتظرتیم
شبیه داعشیایی هستی که در حد عملیات انتحاری نیستن و فقط برای بقیه بمب میبندن به کمرشون و و دستشویی میشورن. ولی مرسی از توصیه هات🌷ببین من از تیپ و استایل و اینا خیلی سر در میارم. پروفایلهامم دیده باشی مشخصه خودمم خوشتیپم. پس حرفی که میخوام بهت بزنم رو ساده ازش نگذر اصلا و اگر بهم گوش کنی به نفعته. شلوار راسته یا حتی بهتره نیم بگ بپوشی همیشه. دور موهاتم هیچوقت سفید نکن. البته جای کار زیاد داری ولی فعلا این دوتا رو انجام بدی کلی بهتر میشه تیپ و قیافت
پس خداروشکر شبیه اصفهانیا نیستم که یه وقتی؟شبیه داعشیایی هستی که در حد عملیات انتحاری نیستن و فقط برای بقیه بمب میبندن به کمرشون و و دستشویی میشورن. ولی مرسی از توصیه هات🌷
وود جان این شلواری که تو پروفته مدلش چیهبه خاطر طبعات قانونی نمیتونم کارایی که کردم رو بگم...
آقا سینا لینک رو نفرستادیدوود جان این شلواری که تو پروفته مدلش چیه
هنوز گروه نزدمآقا سینا لینک رو نفرستادید
توی عکس که شلوار پیدا نیست